אשכנאצי?
כאילו מהיהודונים האלה מאירופה שחבל שהיטלר לא גמר אותם?
אני מאד סולד מהביטוי הזה - זה עלבון כלפיי האשכנזים. אני בן ליהודיה ממוצא פולני, וליהודי ממוצא כורדי. לא שאני בעד נתן זך, חס וחלילה, אבל יש גידופים אחרים שאפשר להפנות כלפיו, כאלה שאינם מקושרים להיותו אשכנזי. גם אני אשכנזי, מה לי ולנתן זך?
איך הייתם מגיבים אם הייתי אומר על יהודי ממוצא רוסי, "רוסי-קומוניסט"? או אם הייתי תוקף את טלי פחימה עם גידוף כמו "מזרחיה-מוסלמית"? הייתם קופצים עליי בטענות לגזענות, מקללים אותי, ואז מעיפים אותי מפה. אבל כשזה מופנה כלפי אשכנזים, הכל מותר.
"רוסי-קומוניסט", "מזרחיה-מוסלמית", מעליב, נכון? עכשיו תבינו איך מרגיש אשכנזי כשהוא רואה את המלה "אשכנאצי". שזה אפילו עוד יותר גרוע משני הגידופים האחרים, כי הנאצים נחשבים בחברה שלנו לשונאי ישראל יותר מכל קבוצה צוררת אחרת, וגם כי הם נחשבים לאנשים הכי גרועים שהיו אי פעם.
הגיע הזמן שתבינו שגם אשכנזים הם בני אדם, ושגם הם נעלבים, לא פחות. אשכנזי, מזרחי, רוסי. כולנו יהודים. זה שאף אשכנזי לא מדבר הכאב ועל העלבון מהדברים האלה, זה לא מעיד על כך שהבעיה איננה קיימת. נהפוך הוא: כמה שהבעיה גדולה יותר, כך פחות ופחות מעיזים לדבר עליה.
יש אפלייה חברתית
פושעת כיום נגד אשכנזים בישראל, שנותנת לגיטימציה להכות אותם בבתי הספר, רק על עצם היותם שייכים למוצא "הלא נכון".
ובפרט יש אפלייה חברתית כנגד גברים ממוצא פולני. חד משמעית:
גברים ממוצא
פולני. - האפלייה היא
נגדם. למי שלא יודע, מנחם בגין היה ממוצא פולני. אני מחבב גברים ממוצא פולני - אני אוהב את האישיות שלהם.
ויש נקודה שהרבה יהודים בארץ לא מבינים: הקיפוח העדתי הוא כלפיי אשכנזים וגם כלפיי מזרחיים. האם שמתם לב לסרטון ההשמצה של עוזי זלכה? הוא שונא אשכנזים
ותימנים. האלמנט האחר המאד חשוב שמוכיח זאת הוא זה: האשכנזי נחשב 'חנון' - כלומר אדם חלש-אופי. והמזרחי נחשב 'ערס' - כלומר עבריין. זאת נקודה חשובה כדאי שתבינו. לתקשורת לא איכפת אם האפלייה היא נגד מזרחיים, או נגד אשכנזים. גם לא איכפת לה אם האפלייה היא נגד גברים, או נגד נשים. העיקר שתהיה אפלייה.
עקרונות הקומוניזם: לקחת קבוצה X, להגיד לה שהיא מעולה ונהדרת, אבל הסיבה שהיא לא הגיעה למקסימום שלה, זה שהיא מקופחת ע"י קבוצה Y. ולהגיד לקבוצה Y שהיא מרשעת כי אבותיה קיפחו את אבותיהם שם בני קבוצה X (זה נקרא 'לשכתב את ההיסטוריה'), ועכשיו כשקבוצה X עסוקה בלהתקיף את קבוצה Y, וקבוצה Y עסוקה בהתגוננות, הקומוניזם יעלה בשושו לשלטון, וכדי להעיף את השלטון, הוא ישתלט על אמצעי התקשורת ויצעק שם "כל הפוליטיקאים חארות, זונות" מה שלא יהיה, וגם יציג את עצמו תמיד כאילו הוא בעד העם, וכאילו שבאמת איכפת לו, ע"י כך שהוא יתנגח בעשירים. (ראיתם מה עשו לגאידמק. מעניין שעשירים אחרים הם לא תקפו. הם רק אומרים בכללי "העשירים אשמים". ו
הם אלה שאומרים לנו אחר כך כמה אסור ולא נכון להכליל ולדבר על קבוצות שלמות...). יש הבדל בין להתקיף מישהו, לבין לשקם את הנזקקים. גם אם נתן זהבי באמת יתקיף איש עשיר שזה באמת מגיע לו, איך הוא עזר בזה ליהודי עני תושב הארץ? אולי במקום לדבר, זהבי יכול פשוט לתרום מכספו, ופשוט לתת אותה לאותו יהודי עני. אבל לא, הוא "נאבק" בעשירים עם דיבורים ברדיו... דיבורים הזויים שלא יוצא מהם כלום, חוץ מאשר תחושת סיפוק שנמשכת כמה דקות, אבל בפועל אין לך כלום ביד - זה הטריק - לגרום לך להרגיש שיש מישהו למעלה שלוחם לצידך ומגן עליך, כשבעצם הוא בא להורגך.
טריקים רבותיי, זה כל העניין. העם היהודי, אני ואתה, צריכים לעלות על טריקים. למזלי אני כבר היום מתחיל לראות את זה קורה. יש וידאו ביוטיוב שבו מראים איך הערוץ הראשון עבד על רב אמנון יצחק, ורב יצחק עצמו מסביר בצורה מדויקת איך הם עבדו עליו.
גם גברים וגם נשים היום, נמצאים בדיכאון בגלל הפמיניזם (שהוא קומוניזם בתחפושת). ולא רק הגברים. הקומוניזם מתחבא מאחורי 'המזרחי המקופח', 'האשה המקופחת', 'ההומו המקופח', ועוד ועוד 'מקופחים' אי אלו ואחים. (אגב, יכול להיות שהמזרחי באמת מקופח, או מרגיש שהוא מקופח, זה לא משנה, מה שמשנה הוא, שהקומוניזם החברתי יבוא וינצל את תחושת הקיפוח של המזרחי, על מנת להרוס את החברה. המטרה הראשית של המרקסיזם החברתי ושל הפוליטיקלי קורקט שמושתתים כל כך חזק בישראל בימינו, המטרה שלהם היא הרס החברה. חד משמעית. אין מטרה אחרת. המטרה איננה לקדם את המזרחי, ואיננה לקדם נשים. להיפך - גברים נשים אשכנזים מזרחיים - אנחנו סתם בובות של הממסד.)
יש נשים היום, שהן עובדות, מרגישות חזקות ושולטות בעניינים, ויש להן בעצם "הכל", אבל משהו חסר, משהו אצלן מרגיש ריק מבפנים. - אין להן בעל, אין להן משפחה, אין להן אהבה בחיים... כל הכוח והכסף, אבל עדיין לחיים יש טעם מר... חבל שנשים בארץ לא מתעוררות ומתחילות להבין את זה, אני רואה הרבה נשים טובות, נהדרות, אבל עדיין הן מאמינות במושגים שטותיים כמו שוויון בין גברים לנשים. (ואני לא מאשים אותם, ולא קורה להן טיפשות. הן נולדו לזה, וחוץ מזה, הפמיניסטיות הן הגדולים שברמאים. אפילו אני כמעט האמנתי להן פעם. אפילו גיל רונן, שהיום נלחם בהן, הוא היה פעם, בתמימותו, בצד שלהן - היה דובר שלהן.)
הרעיון של לקדם מזרחיים הוא גם טיפשי מהיסוד: יש מזרחי חובל (אבא שלי) ויש מזרחי עבריין (משפחת אבוטבול, או מישהו אחר, לא יודע ולא מבין בזה). איזה מהמזרחיים האלה אתם חושבים שהממסד יעדיף לקדם?
לגבי קידום של נשים זה עוד יותר אידיוטי, כי הן חצי מעם ישראל. אי אפשר לקדם חצי עם, לקדם אותו ביחס ל
מי? יש נשים שגידלו באהבה בנים, ויש נשים שזרקו את התינוקות שלהן מהחלון (כן. פה בארץ!). איזה מהנשים האלה אתם חושבים שהממסד יעדיף לקדם?
הממסד מקדם את מי שטוב כלפיי הממסד. ולא אחת הוא גם מנסה לשכנע אנשים טובים שכבר ישנם בממסד, להיות בעד הממסד. בין אם ע"י מרמה, או ע"י איומים, או ע"י ניסיון להשפיע על אישתו (במטרה שהיא בסוף תשפיע עליו), שזה בדיוק סיפור אדם וחווה.
עד שאותו ערס שמכה ילדים בבית הספר, לא יבין שהוא בעצם עבד של הממסד, ושהוא בעצם דופק את עצמו בין היתר. ועד שאותן "נשים חזקות" ברחוב הישראלי שאוהבות להתעלם מגברים ולזלזל בהם, לא יבינו שמה שהן עושות דופק בסופו של דבר אותן עצמן, בין היתר. לא תבוא גאולה.
להתראות חבריי היהודים.
נ.ב.
אני אפילו לא מאשים את אלו שמשתמשים במונח הזה. (אשכנאצי)
1. זה מקובל כנראה, ואנשים לרוב עושים מה שמקובל, זה טבעי. חוץ מזה, זה פשוט הרגל מובנה, יש דברים שלמדנו עוד מגיל 6.
2. אף אחד שאמר את זה, לא נתקל בהתנגדות מצד אשכנזי. ולכן הוא אפילו לא יודע שהאשכנזי נפגע מזה. למה אין התנגדות? כדי לא יגידו "אשכנזי מתנשא" ו- "אתם קיפחתם אותנו כל השנים, ועכשיו מגיע לכם, תאכלו קש!". (שזה אגב שקר, האשכנזים בישראל מעולם לא קיפחו אף אחד.)
אבל אני כן מאשים את אלו שהמציאו את המונח הזה (קרוב לוודאי שכל מיני חברי-אקדמיה ללשון עברית).
וחוץ מזה, אלו שמשתמשים במונח הזה, רצוי ש
ינסו לשנות הרגלים.
אני היום מנסה לשנות הרגלים גם: אני מנסה שלא לומר "היי", "אהלן", "וואלה?" "יאללה". זה לאט לאט מצליח לי. יש התקדמות. ההתקדמות היא לא מהירה כמו בסרט אמריקאי, אבל היא אמיתית (סרט אמריקאי הוא לא אמיתי).