חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
מעמד האישה ביהדות VS מעמד האישה באיסלאם
אלמ:
--- ציטוט של: yossso על אוקטובר 10, 2010, 03:04:51 ---המשחקים המילוליים שאיתם עובדים על כולם: "מעמד האישה", מעמדות יש בצבא, או בארגון מינהלי. המשפחה איננה "מעמדות", הגבר הוא ראש המשפחה, האשה היא לב המשפחה. במקום "מעמד האשה ביהדות" הייתי אומר "מקום האשה ביהדות". זה נראה שולי כי זה "רק מילים" אבל זה לא. המון מילים היום בשפה שלנו, הם חסרי משמעות:
גזענות. מה זה גזענות? גזענות היא אמונה שגזע מסוים הוא נחות. הכושים בארה"ב הם גזענים: הם חושבים שהאדם הלבן הוא נחות מהם, מעצם היותו לבן.
אנטישמיות: שמי פירושו בן הגזע הערבי. כלומר האנטישמי אמור לחשוב שכל בני הגזע הערבי נחותים, מעצם היותם בני הגזע הערבי. כלומר: רוב הערבים, רוב המוסלמים, ורוב המזרחיים.
אבל בפועל, "אנטישמיות" היא פשוט שנאת-יהודים. אז למה לא לקרוא לכלב בשמו? שונא-ישראל, עוכר-ישראל. שנאת יהודים. למה להשתמש בביטויים חסרי-משמעות? אתם יודעים כמה יהודים נרצחו בגלל שקנינו את הבלוף הזה של "גזענות"? אני חושב שאלפים. תראו, כאשר הרב מאיר כהנא הציע חוק עונש מוות אוטומטי לכל המחבלים, ההצעה נפסלה כגזענות. העניין הוא, שהציבור בארץ באותה תקופה... הוא לא טרח לברר מה פירוש המושג גזענות. - אנשים מלמעלה על הזמן מצליחים לבלבל אותנו עם כל מיני מושגים הזויים, ובסוף אנחנו נרצחים בגלל זה. רציתי להחזיר לעצמי את הרישיון, אז הלכתי למשרדי הממשלה בחיפה (המבנה שנראה כמו טיל), שמו אותי מול "רבי של חילוניים" - כלומר שמו אותי מול פסיכולוגית... היא בעצמה הייתה לבושה כמו זונה. זקנה וגם מכוערת, שואלת אותך שאלות מפגרות ואישיות מאד, כאילו שזה עניין שלה מה עבר עליי. ובסוף אומרת "תהיה ועדה והיא תקבע". וזהו... מבינים? מבינים איך מסדרים אותנו? איך עובדים עלינו? "תהיה ועדה, והיא תקבע". א-הא... היום אני חכם, אבל אז באמת הצליחו לבלבל אותי עם זה. הצליחו. האם אני היחיד שנפל בפח הזה? לא. אני רק אחד מהבודדים שמוכנים להודות שהוא נפל בפח הזה. למה אני אחד הבודדים שמוכנים להודות בזה? כי יש רעיון בארץ "אל תצא פראייר" וכי אתה יודע שכל מי שתספר לו דבר כזה (כמו שאני סיפרתי לכם עכשיו) יש יתחילו להטיף לו: "לא.. אתה צריך לעשות ככה, תלך לשם, תלך לפה." - כל אחד רוצה להראות שהוא הכי חכם ויודע. למה כל אחד רוצה להראות שהוא הכי חכם ויודע? כי מרוב "חטא הגאווה" "חטא הגאווה" כבר לא נשארה לאנשים גאווה עצמית. הם למדו שלהיות מושפלים זה טוב. גם אני יכול לקחת ציטוט מכתבי קודש (שהוצא מהקשרו) ולהפיץ אותו בכוח כדי לקדם אג'נדה חברתית מסומת שהיא בין כה וכה כבר מקובלת בימינו. קומוניזם חברתי כבר אמרתי? ההיסטוריה של הפוליטיקלי קורקט - וידאו ביוטיוב, אני מקווה שהוא יגרום לכם להבין למה בנות היום כ"כ להוטות להוציא תואר ו- "להתקדם" וכ"כ בזות לתפקיד המסורתי, הנהדר, והחשוב מאד מאד, שהיה להן בעבר, במשפחה. הרי כל אדם מוצלח - טייס, מהנדס, רופא, הייתה לו אמא שהרימה אותו לשם, ואבא שהיווה מופת ומודל לחיקוי. (נכון שהיום מכניסים לטייס את כל הטמבלים שיש להם אג'נדה "נכונה", זאת בעיה בפני עצמה.)
פסיכולוג - דבר שלא היה ולא נברא. יש רב, יש חברים, אין דבר כזה פסיכולוג, בדיוק כמו שאין דבר כזה עם פלסטיני.
There is no palestein - מטריקס.
--- סוף ציטוט ---
לא. הכותרת היא מעמד האישה ולא מקום משום שברצוני להדגיש כי אכן יש לאישה מעמד מכובד ביהדות ואכן היא חופשיה מלהתקדם בפן השכלי חברתי וכו'
וגם דבר חשוב שרציתי להבהיר במאמר הוא הפרכת הסיסמאות שווא שהועלו ללא שום בסיס מלבד השמצת היהדות(הכותרות המודגשות).
El Blanco:
--- ציטוט של: yossso על אוקטובר 10, 2010, 03:04:51 ---המשחקים המילוליים שאיתם עובדים על כולם: "מעמד האישה", מעמדות יש בצבא, או בארגון מינהלי. המשפחה איננה "מעמדות", הגבר הוא ראש המשפחה, האשה היא לב המשפחה. במקום "מעמד האשה ביהדות" הייתי אומר "מקום האשה ביהדות". זה נראה שולי כי זה "רק מילים" אבל זה לא.
--- סוף ציטוט ---
מה ההבדל בין מקום ומעמד?
--- ציטוט ---גזענות. מה זה גזענות? גזענות היא אמונה שגזע מסוים הוא נחות. הכושים בארה"ב הם גזענים: הם חושבים שהאדם הלבן הוא נחות מהם, מעצם היותו לבן.
--- סוף ציטוט ---
גם אתה גזען (ואתה יודע על מה אני מדבר, אבל לא נרחיב כאן כדי לא לעורר שד שלא צריך להעיר).
--- ציטוט ---
אנטישמיות: שמי פירושו בן הגזע הערבי. כלומר האנטישמי אמור לחשוב שכל בני הגזע הערבי נחותים, מעצם היותם בני הגזע הערבי. כלומר: רוב הערבים, רוב המוסלמים, ורוב המזרחיים.
--- סוף ציטוט ---
אנטישמיות פירושה שנאה לבני מה שמתקרא תת-גזע השמי, הלשון ה"מדעית" לצאצאיו
של שם בן נח. הערבים הם צאצאי שם (בני ישמעאל) וחם (שבטים כושיים שהם כבשו).
אין דבר כזה גזע.
--- ציטוט ---פסיכולוג - דבר שלא היה ולא נברא. יש רב, יש חברים, אין דבר כזה פסיכולוג, בדיוק כמו שאין דבר כזה עם פלסטיני.
--- סוף ציטוט ---
פסיכולוגיה היא מדע/חקר הנפש האנושית, והיא דבר שקיים ומובן. גם אתה
משתמש בה כשאתה מנתח את החשיבה של הנשים בארץ ובעולם.
--- ציטוט ---There is no palestein - מטריקס.
--- סוף ציטוט ---
Palestine - ומטריקס הוא סרט של שמאלנים חובבי הנביא שלא ניבא (מוחמד).
לוחם יהודה:
ל"תנאים" שיש לאישה באיסלאם לא הייתי קורה בכלל מעמד.. וכל ארגוני "זכויות האדם" והיפיי נפש שוכחים את זה.. (או יותר נכון מתעלמים)
לא חשובה:
היה כיף ליקרוא
תודה :]
איזה גאווה להיות יהודיה,בת של מלך :old_laugh:
Panzer:
תלכי קצת לבתים חרדיים ותראי איך הן בנות של מלך. עושה רושם שהן שפחות של בעל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה