חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

מעמד האישה ביהדות VS מעמד האישה באיסלאם

<< < (3/11) > >>

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: Panzer על יוני 01, 2011, 09:24:20 ---תלכי קצת לבתים חרדיים ותראי איך הן בנות של מלך. עושה רושם שהן שפחות של בעל.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
כאילו אתה היית בבתים של חרדים ושל דתים לאומים ושל מתנחלים
?
בשבילך האשה זה רק כלי מיני לספק את התאוות שלך
אם היית מבין משהו ביהדות היית מבין שהן אכן בנות של מלך

Panzer:
הייתי ועוד איך. יותר ממה שאתה חושב. ויש לי ענפים חרדים במשפחה, ממאה שערים. הופה! הפתעה!
בשבילי האישה היא שותפה לחיים ואם ילדיי.
אם היית מבין משהו ביהדות היית מבין שהיהדות מצפה מהאישה להשריץ ילדים ולדאוג לבית לבד, אסור לה ללמוד תורה, היא אשמה בפיתוי ובחטא הקדמון, יש ביטויים נפלאים כמו 'קול בערווה אישה' - אבל תודה רבה שהוספתם בסוף כמה פסוקים של חנופה כדי שהיא חס וחלילה לא תתעצבן.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: Panzer על יוני 01, 2011, 09:47:13 ---הייתי ועוד איך. יותר ממה שאתה חושב. ויש לי ענפים חרדים במשפחה, ממאה שערים. הופה! הפתעה!
בשבילי האישה היא שותפה לחיים ואם ילדיי.
אם היית מבין משהו ביהדות היית מבין שהיהדות מצפה מהאישה להשריץ ילדים ולדאוג לבית לבד, אסור לה ללמוד תורה, היא אשמה בפיתוי ובחטא הקדמון, יש ביטויים נפלאים כמו 'קול בערווה אישה' - אבל תודה רבה שהוספתם בסוף כמה פסוקים של חנופה כדי שהיא חס וחלילה לא תתעצבן.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
חסר לך עוד הרבה ידע ביהדות
יותר ממה שחשבתי

אני באמת מאוד מופתע שיש לך במשפחה חרדים מאוד מופתע ככה לפחות אני יודע שאתה יהודי חשבתי שאמא שלך ערביה כמו שכתבת

Panzer:
לא צריך ידע ביהדות בשביל לראות איך אנשים חיים. 'הידע ביהדות' נועד לכסות על המציאות.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: Panzer על יוני 01, 2011, 09:50:30 ---לא צריך ידע ביהדות בשביל לראות איך אנשים חיים. 'הידע ביהדות' נועד לכסות על המציאות.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
לפעמים מה שנראה מבחוץ זה לא מה שבמציאות שהיא כ"כ רחוקה ממך
הרי אין לך ידע אז אתה ממציא דברים שזה נועד לכסות את המציאות כדי לעוות וללגלג על המסורת שלנו

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה