כתב נושא: לגבי הסרטון החדש לגבי האלפיון העליון בישראל  (נקרא 4126 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק SegevJew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שלום לך חיים.
קודם כול אני חייב לציין שיש דברים שאתה אומר והם אכן נכונים
אבל אני גם לא יכול להתעלם מהכללה שלך
שכול בנאדם עשיר בארץ הוא מושחת או נגד המדינה.
ומה מארק צוקרברג קשור לפה(מייסד פייסבוק)
אין לו שום קשר למדינה הוא חי בארצות הברית ולא קשור לשחיטות הפוליטית ולמה שיש פה
למה אתה מכליל אותו כבוגד?
סלח לי עם המילים
אבל הוא חייב לך משהו?
זה כסף שלו הוא לא חייב לך שום דבר עם כול הכבוד
אז פעם הבאה שאתה עושה סרטון
תדאג לציין את האנשים הנכונים ולא להכליל את כולם
שכול מי שעשיר הוא בוגד או גנב.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לגבי הסרטון החדש לגבי האלפיון העליון בישראל
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 30, 2010, 05:25:01 »
חשוב לציין שאני מניח שחיים לא מדבר על משה המליונר שיש לו רשת של כמה מוסכים או שלמה המליונר שיש לו איזה 2 תחנות דלק+ מסעדה.

הוא מדבר על הטייקונים במדינה שלנו, שאתה יכול להסכים או לא עם חיים, אבל לא ניתן להתעלם מרמת ההשפעה שלהם בכל מני תחומים שלא אמור להיות להם יד ורגל בנושא.
הדבר יוצר עליית התרבות הלוביסטית האמריקאית במדינה, ומקיים ניגוד בין האינטרס הלאומי לאינטרס הפרטי.

בנוגע לפייסבוק גם אני לא הבנתי איך הם בדיוק אנטישמים, ולמה הם חייבים לחיים דין וחשבון עם מה לעשות עם הכסף שלהם, אבל זה כבר סיפור אחר(מין הסתם אצלו כל מי שלא כהניסט הוא אנטישמי).

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 30, 2010, 07:07:24 »
1. הכללות זה לא נורא. לא כל דבר צריך להיאמר בזהירות ולהיות ידידותי למשתמש. מנהיגים אמיתיים לא אומרים מה שנוח לאוזן, אלא מה שנכון. והם אומרים את זה איך שבא להם. אין להם מאפרת וסגנון עכשיווי, והם לא חושבים כל רגע על 'איך זה ייראה'. - זה כל היופי.

2. הוא לא הכליל, אלא דיבר על אנשים מסוימים.

3. "הוא חייב לך משהו?"

השאלה 'האם לתקוף אדם?', לא תלויה בשאלה 'מה אותו אדם חייב לי?', אלא בשאלה 'האם אותו אדם מנסה לתקוף אותי?'.

חוץ מזה, התשובה לשאלתך היא 'כן'. בתור יהודי, צוקרברג חייב משהו לחיים - יהודים חייבים לא להרוג זה את זה (גם לא בעקיפין). 'לא תרצח'.

בנוסף, תסתכל מה רשמת: "הוא חייב לך משהו?". אתה לא מרגיש שמשהו לא תקין עם סגנון דיבור כזה? טוב שלא אמרת "למה מי אתה? אה? אה?!" או "למה מי אתה חושב שאתה [בכלל]?". - זאת שפת רחוב. והמטרה של שפת רחוב היא להעליב.
בהתחלה קלטתי שאתה לא נבון, לפי כמות שגיאות המלל שיש לך בממוצע במשפט אחד.
אח"כ גם כתבת - "הוא חייב לך משהו?", ואז הבנתי שאתה גם לא נחמד.

ועכשיו לשאלה היפוטתית לחלוטין: נניח שאדם כלשהו, מעוניין להרוג את כל בני האומה הערבית כולה; ובנוסף לכך, גם את כל המוסלמים בעולם. לפי דין הקוראן (שארי אללה - sharia law - shari ala). ונניח שגם יש בידיו הכוח לעשות זאת.

אז למה שהוא לא יעשה זאת? האם הוא חייב להם משהו?

האם מישהו באמת חייב משהו למישהו אחר אי פעם? מהי חובה? האם אבא חייב לגדל את ילדו? [האם] הוא חייב לו משהו? לא.

כאן מגיע הטריק: רגשות.
חובה היא רגש. רגש שרק אדם מוסרי יכול להבין. רגש שאתה חש כלפי אדם שאיכפת לך ממנו. אז התשובה לשאלה "האם צוקרברג חייב משהו לחיים" היא "כמובן שלא", כי צוקרברג איננו אדם מוסרי, ולכן הוא לא חש מחוייבות, כלומר - הוא לא חייב.
מי שאומר דברים כמו "הוא חייב לך משהו?" איננו מבין מהי חובה.

למשחק 'אמת או חובה' יש משמעות כאשר לכל חברי הקבוצה יש תחושה מספיק חזקה של מחויבות כלפיי כללי המשחק. כי אחרת זה סתם יוצא עלוב. מניסיון אני אומר זאת.
--------------------------------------------
"
"

זה כמו לומר שלא חשוב מה האמת, רק לא להכליל. אתה טועה, חשוב מה האמת, נימוסים אחר כך, אם בכלל.

"אין לו שום קשר למדינה הוא חי בארצות הברית ולא קשור לשחיטות הפוליטית ולמה שיש פה"

ולקיסרי רומא לא היה קשר עם האנשים שהצבא הרומאי הרג במדינות שמחוץ לאימפריה, כי הקיסרים היו בתוך האימפריה.. ובוא נתעלם מהעובדה שהיום יש אמצעי תקשורת כמו האינטרנט, שמאפשרים לשלוח הודעות בכל העולם במהירות האור.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2010, 00:26:11 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 30, 2010, 17:31:16 »
שלום לך חיים.
ומה מארק צוקרברג קשור לפה(מייסד פייסבוק)
אין לו שום קשר למדינה הוא חי בארצות הברית ולא קשור לשחיטות הפוליטית ולמה שיש פה
למה אתה מכליל אותו כבוגד?
סלח לי עם המילים
אבל הוא חייב לך משהו?
זה כסף שלו הוא לא חייב לך שום דבר עם כול הכבוד
אז פעם הבאה שאתה עושה סרטון
תדאג לציין את האנשים הנכונים ולא להכליל את כולם
שכול מי שעשיר הוא בוגד או גנב.

חיים התכוון שהיהודים האלה תורמים כספים לארגונים כמו "שלום עכשיו", "בצלם", "הקרן לישראל החדשה", "נשות ווטש", וכו'.
אם אתה לא יודע - לפני 3 חודשים ח"כ דוד רותם (ישראל ביתנו) רצה להעלות את "חוק הגיור" להצבעה אולם ראש הממשלה נכנע ללחציהם של הרפורמים בארה"ב ולא העלה את החוק להצבעה בממשלה.
"חוק הגיור" של ישראל ביתנו אומר שהסמכות לגייר במדינת ישראל נתונה אך ורק בידי הרבנות (מן הראוי שעניין דתי כזה ינוהל ע"י הרבנות הראשית).
הרפורמים בתגובה איימו להפסיק את התרומות שלהם למדינת ישראל אם חוק שכזה יעבור (משום שהוא לא מכיר ב"גיורים" שלהם).
הרפורמים אמנם תורמים הרבה כסף כל שנה לארגונים ישראלים אבל מה שאף אחד בתקשורת לא מספר לנו הוא שרוב התרומות שלהם הולכות לארגונים שהזכרתי למעלה (תסכים איתי ש"תרומות" כאלה אנחנו לא צריכים).
לראש הממשלה (שמתיימר להיות ימני) הייתה הזדמנות לפתור 2 בעיות חשובות בפעולה אחת (אישור "חוק הגיור" החדש):
1) קביעה שהרבנות הראשית היא האחראית על "גיור" גויים (כך נמנע בוודאי קבלת גויים גמורים לתוך העם היהודי - כולנו יודעים מה שווים ה"גיורים" של הרפורמים).
2) סגירת הברז לכל אותם ארגוני שמאל אנטישמיים שפועלים יומם וליל לחיסולה של מדינת ישראל כמדינה יהודית (ע"י שיתוף פעולה עם האוייב הערבי, וע"י תמיכה להשארת כמה שיותר מסתננים זרים בארץ).
http://www.kipa.co.il/now/show.asp?id=39305
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 30, 2010, 20:46:20 »
" ראש הממשלה נכנע ללחציהם של הרפורמים בארה"ב "

שלום ידידי. הייתי רוצה לדעת יותר בפירוט מה פירוש להיכנע ללחצים? כלומר, מה הם עושים לו שגורם לו להתכופף? למען הגילוי הנאות: אם הם היו מאיימים על חיי, והייתי יודע שהאיום בר ביצוע, גם אני הייתי מתכופף. על חיי, חיי משפחתי, פציעת קרובי משפחה, גם הייתי מתקפל, מודה - אני לא איש ברזל, והאמונה שלי ב- 'לא תעמוד על דם רעך' ו- 'ייהרג ובל יעבור' אינם מושתתים בי חזק די הצורך. (בקיצור, גם אני אולי הייתי זבל של ראש ממשלה. אם אכן היו איומים ברי ביצוע על חיי.)

אנסח אחרת את השאלה: האם חייו וחיי משפחתו של ביבי נתונים בסכנה מהשמאל? זאת שאלה שחשוב לשאול. אנשים משנים את עורם לפתע, כאשר הם בסכנת חיים. - לא כולנו מלאכים, גם הטובים שבינינו.

עוד דבר בבקשה, האם תוכל לפרט קמעה על המסתננים הזרים? מיהם, למשל, 'הכושים העבריים'? *מה* זה לעזאזל? אני בחיים לא שמעתי על זה. אני גם גזען ושונא כושים, בגלל שהם כושים.  :old_laugh: לא, לא ברצינות.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 01, 2010, 01:51:56 »
" ראש הממשלה נכנע ללחציהם של הרפורמים בארה"ב "

שלום ידידי. הייתי רוצה לדעת יותר בפירוט מה פירוש להיכנע ללחצים? כלומר, מה הם עושים לו שגורם לו להתכופף? למען הגילוי הנאות: אם הם היו מאיימים על חיי, והייתי יודע שהאיום בר ביצוע, גם אני הייתי מתכופף.
להיכנע ללחצים זה אומר שביבי (והרבה לפניו) פוחדים להפסיד את התמיכה של איפא"ק (השדולה היהודית בארה"ב, שיש לה כח עצום ורובה מורכבת מרפורמים) בישראל ואת הכספים שהרפורמים תורמים כל שנה לישראל (כבר הזכרתי לאן הולך רוב הכסף).
אם עקבת אחרי מערכת הבחירות לנשיאות ארה"ב אז בטח ראית את המועמדים לנשיאות באים לנאום בכינוס של איפא"ק וכולם (כולל אובמה) אמרו דברים שאפילו ליברמן נחשב לשמאלן לידם (לדוגמא: אובמה אמר בנאום שלו שעל ירושלים להישאר תחת ריבונות ישראל ואין לחלקה).
לרפורמים יש כח עצום בפוליטיקה האמריקאית (וזה לא מקרה שכל מועמד לנשיאות רוצה לזכות בתמיכתם).
האם זה אומר שמדינת ישראל בסכנה ללא תמיכת איפא"ק? אני לא חושב כך. מקסימום ארה"ב לא תעמוד לצידנו בכל מני החלטות גינוי באו"ם ואולי (לא בטוח) גם יעשו עלינו חרם בכל הנוגע לציוד צבאי (יש מספיק מדינות שישמחו למכור לנו נשק).

אנסח אחרת את השאלה: האם חייו וחיי משפחתו של ביבי נתונים בסכנה מהשמאל? זאת שאלה שחשוב לשאול. אנשים משנים את עורם לפתע, כאשר הם בסכנת חיים. - לא כולנו מלאכים, גם הטובים שבינינו.
הדבר היחיד של ביבי שנמצא בסכנה הוא הקריירה שלו (ואולי גם השם שלו) ולכן הוא מפחד מהשמאל משום שהוא יודע שהתקשורת נשלטת בידי השמאל האנטישמי הבוגד והוא מנסה "לרקוד על שתי החתונות" (מצד אחד - הוא מצהיר שהוא מוכן לשלום ולהקמת מדינה פלסטינית, ומצד שני - הוא מצהיר שהוא לא יוותר על ירושלים ושהבנייה בהתנחלויות תימשך).
כולנו יודעים כמה כח יש לתקשורת השמאלנית ואפשר לראות דוגמא טובה מאד לרצח אופי שעשו לליברמן (שמו הנירדף היום הוא "פאשיסט"), ולרצח האופי שעושים בחודשים האחרונים לשר הפנים אלי ישי (בכל מה שקשור לעובדים הזרים).
עוד דבר בבקשה, האם תוכל לפרט קמעה על המסתננים הזרים? מיהם, למשל, 'הכושים העבריים'? *מה* זה לעזאזל? אני בחיים לא שמעתי על זה. אני גם גזען ושונא כושים, בגלל שהם כושים.  :old_laugh: לא, לא ברצינות.
הכושים העבריים הם לא יהודים.
אתה יכול לקרוא עוד כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 01, 2010, 03:09:47 »
אם ביבי פוחד להפסיד את הכספים של איפא"ק, זה אומר שהוא לא יודע לאן הכספים האלה הולכים. אני חושב שאפשר לפנות ישירות לביבי דרך האינטרנט, צריך לנסות. לדעתי ביבי חזק בדיפלומטיה, ויכול בכיף להמשיך להיות מה שהיה בעבר - שגריר ישראל בארה"ב. אבל כמה הוא מבין בדברים אחרים, זה אין לי שמץ.

ואני לא מבין את הפחד מרצח אופי בתקשורת, מי עדיין מאמין לטלויזיה? האם נעשה סקר רציני של הימין שבדק את אמון הציבור בטלויזיה? אולי אין לפוליטיקאים בכלל מה לפחד.. בוא נדבר ת'כלס, זוכר את הקטע עם הנשיא קצב? תחשוב מה תחשוב, אני לא מאמין שהוא אפילו נגע בה, קל וחומר אנס אותה. אבל הטלויזיה לא נרגעה. ותמיד ניסוי ב- 'ארץ נהדרת' להוציא אותו אידיוט, למרות שהוא חכם. אם יש איזושהי משמעות למושג 'קיפוח של מזרחיים', אז זה מוכרח להיות מה שנעשה לאיציק מרדכי ומשה קצב (ולדעתי, גם מאיר שיטרית על הכוונת. כי לפחות ממה שראיתי, הוא בחור אייזן. תקן אותי אם אני טועה לגביו, כי יש אנשים שיודעים לשקר טוב, כמו ציפי ליבני, שלי יחימוביץ', אסתר הרצוג. לא כולם משקרים כמו עמיר פרץ.).

(אחת הסיבות לדפיקתו של קצב, היא שחבר שלי הציע לו במכתב, לשנות את "יום האם" ל- "יום המשפחה", וקצב הסכים. איש תמים קצב. הלא כן?)

ומה כלומר הקריירה שלו בסכנה? בן פסח קרא לו "אופורטוניסט" באחד הסרטונים, אבל... לא. - האיש הוא ראש הממשלה, איזו אופורטוניטי (הזדמנות) נוספת הוא כבר צריך?
« עריכה אחרונה: אוקטובר 01, 2010, 03:19:16 על ידי yossso »

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 01, 2010, 08:31:51 »
אתה צודק וכמו שלחיים בן פסח הוא לא צריך לתת דין וחשבון אז גם שלא יכניס את האף שלו ואת הכסף לשמאל הקיצוני בארץ הרי הוא לא גר פה ומה עניינו בכלל פוליטיקה של מדינת ישראל.

חוץ מזה הוא כן אנטישמי בוגדן, עם שנאה עצמית ובמוח שאלוקים חנן אותו הוא מוביל לחילוניות חולנית בקרב היהודים שגם ככה ההתבוללות בלי הפייסבוק זה דבר מעורר דאגה.
פייסבוק
1) נותן לאנשים להכיר אחד את השני בלי שום בעיה והרבה זוגות מתגרשים כי מכירים מישהו בפייסבוק
2) נותן כוח חדש לפריצות
3) לא צנוע
4) נותן במה לחוגים אנטישמיים להביע את עצמם ויותר גרוע ליצור קשר עם יהודים כדי להסית אותם
5) נותן לאנשים אנטי ישראלים כמו אירגון משטים שנעשים, והכל דרך פייסבוק, איסוף פעילים
שאני מאמין אם היינו מארגנים משט יהודי ציוני עם רוח מורינו הרב כהנא היו כבר מכניסים אותנו למעצר מנהלי לתקופה דיא ארוכה ולא משחררים אותנו בקלי קלות כמו ששחררו את אלה שכמעט רצחו את חיילינו במשט

בקיצור אם תתבונן כמו שחיים בן פסח מתבונן על החיים אתה תוציא סרטון יותר חריף מחיים בן פסח

מנותק SegevJew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 01, 2010, 10:59:47 »
אתה צודק וכמו שלחיים בן פסח הוא לא צריך לתת דין וחשבון אז גם שלא יכניס את האף שלו ואת הכסף לשמאל הקיצוני בארץ הרי הוא לא גר פה ומה עניינו בכלל פוליטיקה של מדינת ישראל.

חוץ מזה הוא כן אנטישמי בוגדן, עם שנאה עצמית ובמוח שאלוקים חנן אותו הוא מוביל לחילוניות חולנית בקרב היהודים שגם ככה ההתבוללות בלי הפייסבוק זה דבר מעורר דאגה.
פייסבוק
1) נותן לאנשים להכיר אחד את השני בלי שום בעיה והרבה זוגות מתגרשים כי מכירים מישהו בפייסבוק
2) נותן כוח חדש לפריצות
3) לא צנוע
4) נותן במה לחוגים אנטישמיים להביע את עצמם ויותר גרוע ליצור קשר עם יהודים כדי להסית אותם
5) נותן לאנשים אנטי ישראלים כמו אירגון משטים שנעשים, והכל דרך פייסבוק, איסוף פעילים
שאני מאמין אם היינו מארגנים משט יהודי ציוני עם רוח מורינו הרב כהנא היו כבר מכניסים אותנו למעצר מנהלי לתקופה דיא ארוכה ולא משחררים אותנו בקלי קלות כמו ששחררו את אלה שכמעט רצחו את חיילינו במשט

בקיצור אם תתבונן כמו שחיים בן פסח מתבונן על החיים אתה תוציא סרטון יותר חריף מחיים בן פסח

הדעות שלך זה כבר דת.
אני למשל חילוני והפייסבוק לא מפריע לי בכלל.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 01, 2010, 12:28:52 »
1)לא צריך להיות דתי כדי להבין את זה שהפייסבוק הורס משפחות, במקרה הכרתי ביום שישי מישהו שהוא בתהליך גירוש, בחור בן 34 שיש לו גם ילדה, אז הוא סיפר מה זה פייסבוק ולמה הוא מתגרש, תבין כבר לבד.
2) לא צריך להיות דתי כדי להבין וקצת לפתוח עיניים שפייסבוק זאת במה טובה לטרור ולהסתה מוסלמית וגם נוצרית ימח שמם
3) תפתח עיתונים חילוניים ותראה כתבות על איך מארגנים משט אנטי ישראלי ומאיפה משיגים פעילים לזה
4) לא צריך להיות דתי כדי לדעת ולהבין שחוסר צניעות מזיק גם לבריות וגם לנשמה

כל זה ועוד לא צריך להיות דתי כדי להבין ולראות, ואני מניח שאתה רואה פשוט אתה מקבל את זה משהו דתי ולא חילוני, הענייין הוא לא דת או חילוניות, העניין הוא שכל הדברים האלה מדברים לכלל עם ישראל

אובדה שחבר כנסת אריה אלדד גם חושב ככה והוא לא דתי, אלא יהודי אמיתי שהדעת היהודית עדיין צלולה אצלו ושימשיך להיות ככה.

בעניין של הצניעות כך לינק מערוץ 2 ותראה שגם לחילונים כבר נמאס מהפריצות הזאת

http://www.mako.co.il/spirituality-popular_culture/weekly-answer/Article-88da20fea9f4b21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=2027532590

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 01, 2010, 14:01:09 »
1)לא צריך להיות דתי כדי להבין את זה שהפייסבוק הורס משפחות, במקרה הכרתי ביום שישי מישהו שהוא בתהליך גירוש, בחור בן 34 שיש לו גם ילדה, אז הוא סיפר מה זה פייסבוק ולמה הוא מתגרש, תבין כבר לבד.
2) לא צריך להיות דתי כדי להבין וקצת לפתוח עיניים שפייסבוק זאת במה טובה לטרור ולהסתה מוסלמית וגם נוצרית ימח שמם
3) תפתח עיתונים חילוניים ותראה כתבות על איך מארגנים משט אנטי ישראלי ומאיפה משיגים פעילים לזה

כל זה ועוד לא צריך להיות דתי כדי להבין ולראות, ואני מניח שאתה רואה פשוט אתה מקבל את זה משהו דתי ולא חילוני, הענייין הוא לא דת או חילוניות, העניין הוא שכל הדברים האלה מדברים לכלל עם ישראל

אובדה שחבר כנסת אריה אלדד גם חושב ככה והוא לא דתי, אלא יהודי אמיתי שהדעת היהודית עדיין צלולה אצלו ושימשיך להיות ככה.

http://www.mako.co.il/spirituality-popular_culture/weekly-answer/Article-88da20fea9f4b21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=2027532590

הנה כמה חוות דעת של רבנים:

כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 01, 2010, 15:17:13 »
אם ביבי פוחד להפסיד את הכספים של איפא"ק, זה אומר שהוא לא יודע לאן הכספים האלה הולכים. אני חושב שאפשר לפנות ישירות לביבי דרך האינטרנט, צריך לנסות. לדעתי ביבי חזק בדיפלומטיה, ויכול בכיף להמשיך להיות מה שהיה בעבר - שגריר ישראל בארה"ב. אבל כמה הוא מבין בדברים אחרים, זה אין לי שמץ.

ואני לא מבין את הפחד מרצח אופי בתקשורת, מי עדיין מאמין לטלויזיה? האם נעשה סקר רציני של הימין שבדק את אמון הציבור בטלויזיה? אולי אין לפוליטיקאים בכלל מה לפחד..
אני מאמין שביבי יודע בדיוק לאן הכסף הולך, אבל כמו שהזכרתי - זה לא רק הכסף.
לאיפא"ק יש השפעה עצומה על הפוליטיקאים האמריקנים (ובראשם על הנשיא) וביבי (וכולם לפניו) מפחדים להפסיד את ה"סיוע" הצבאי ואת הווטו של ארה"ב בהצבעות באו"ם.

הרצח אופי ושטיפת המוח שמבצעת התקשורת זה לא רק בחדשות. זה גם בתכניות הסאטירה (כמו שהזכרת), בתכניות הספורט (רק השבוע ראיתי בערוץ הספורט כתבה על בן לעובדים זרים שמשחק כדורגל והיה מועמד ל"גירוש"), בתכניות הילדים (אין צורך להוסיף), וזה אפילו בתכניות בריאות ופנאי (פעם ראיתי שאירחו בערוץ 24 [ערוץ המוסיקה] "רבה" רפורמית שהסבירה למה כדאי להיות רפורמית והמנחה [לא זוכר מי] התלהבה ומיהרה לציין שגם היא התחתנה בטקס רפורמי).
הנה דוגמא לתכנית (שלא נראה לי שיש לה אפילו רייטינג) שמנסה להכניס לנו את ה"יהדות המתקדמת" בדלת האחורית:

מנותק SegevJew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 02, 2010, 04:18:27 »

תבין אחשלי היקר אני חילוני לי לא אכפת להסתכל על בחורות וכאלה.
כול אחד והאמונה שלו אחי.
אתה לא לא יכול להגיד שכול מי שחילוני הוא יהודון ושממציא הפייסבוק הוא בוגד וככה וככה
שכול אחד יעשה מה שבאלו
אם אנשים היו מאמינים הם לא היו נכנסים לפייסבוק כול אחד בוחר בדרך שלו.
ה' מנסה לתת לך את הדרך הטובה ביותר אבל לא מחליט לך לאן ללכת אתה זה שמחליט לאן לנתב את הדרך שלך.
ובנאדם חילוני גמור משייטת או דובדבן סתם דוגמא שהולך ונלחם בשבילך אתה יכול להגיד שהוא יהודון ובוגד?
אין פה שום קשר
זה כבר עניין של אמונה לא עניין של דעה פוליטית

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 03, 2010, 13:46:57 »
אז לגבי בחורות שאכפת לך להסתכל או לא זה כבר עניין שלך רק הדת שלך (ואתה לא יכול להתכחש שזה לא הדת שלך, אלא אם כן אתה גוי) אומרת שזה מזיק לבריות ולא רק הדת אומרת את זה אלא גם החילונים עצמם מתחילים להגיד את אותו הדבר רק במילים שונות. מה שאני יכול להגיד שאתה פשוט מנצל בחורות שלא צנועות לסיפוק העיניים שלך ולתאוות שלך, זה לא בסדר, וגם אני הייתי בסרט הזה.
והחילוניות שאתה מדבר עליה וכל כך נדבק בה כבר גרמה לפי הנתונים של יד לאחים יותר מ10,000 נשים יהודיות להינשא לערביםוזאת רק בארץ.
אתה אפילו לא יודע אבל אתה כמו שפן נסיונות שהתקשורת ועולם הכלכלה וביניהם גם הפייסבוק ואנשים שחיים בן פסח מתאר משפיעים עליך כדי לסחוט את הכיס שלך ושאר חילונים. ועושים עליך נסיונות פסיכולוגיים וסוציולוגיים, הדוגמא הטובה ביותר זה תוכנית האח הגדול, שהניסוי שלהם הוא פחות על השחקנים אלא יותר על הצופים.
אז אתה לקחתה את הדברים יותר מידי קיצוני ונתת פרשנות משלך לדברים של חיים, אז לא מדובר שכל יהודי הוא יהודון אלא רק אלה שמנסים להרוס את היהדות ומנסים בכל כוחם לעשות שגם אתה כמו הרבה אחרים תינשא ותחייה כמו גוי. אז לכאלה שבועטים ביהדות ובועטים בכלל ביהודי גם הלא דתי ראוי לקרוא לו יהודות ששונא את עצמו ואת האבות שלו.
לגבי לוחם שייטת או דובדבן, זה שהוא היה ביחידות כאלה או בכלל בצה"ל זה לא אומר שהוא לא יכול להיות יהודון, אני אתן לך דוגמא למשל אהוד ברק, אריאל שרון, בן גוריון, נתניהו שלא מזמן הקריב משפחה בעד ריצוי הנשיא במבה וכו' כל אלה הם יהודונים ובזמן אמת גם יוצאים בוגדים, רק כדי לרצות את הגויים הם מוכנים להקריב אותך ואת המשפחה שלך ושלי. יש סיפור מהתנ"ך על שר צבאו של דויד המלך יואב, למרות שהוא היה שר צבא זה לא הפריע לו לבגוד בו, ויש הרבה אנשי שייטת כאלה בהיסטוריה.
התורה הקדושה שלנו ועם ישראל מתקיימים כבר יותר מ 3000 שנה לא בזכות החילונים ולא בזכות הפוליטיקאים מנוולים שמחר תראה בעיתון זה אנס את זה אלא בזכות הרבנים הקדושים (ולא אלה עם כל מיני יצרים) ובזכות אותם אנשים דתיים שלמשך ההיסטוריה לא התקפלו מול אוייבי העם. וכל אותם שלא רצו להחזיק בכנפי שכינה של הקדוש ברוך הוא ובוגדים שהיו בהיסטוריה פשוט התאדו. חוץ מזה אתה לא חייב להיות דתי, עם ישראל שיצא ממצריים רק שליש יצאו ואלה שהעדיפו לא ללכת אחרי יהדות אמיתית פשוט נהיו מצרים.