חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
הידידה הגדולה?
Rafoe:
--- ציטוט של: אדם שפוי על מאי 29, 2011, 18:27:23 ---נכון, כולם אנטישמיים וכולם נאצים. זה ידוע שכל העולם נגדנו!
--- סוף ציטוט ---
לא כולם.
ישנה קהילה גדולה מאד בעולם של חסידי אומות העולם (בני נח) שהם בעלי בריתנו (רובם הגדול חי בארה"ב).
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,29576.0.html
אדם לא שפוי:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על מאי 29, 2011, 21:31:58 ---בעלי הברית היחידים שלנו הם בני נוח והקב"ה.
--- סוף ציטוט ---
יחסי החוץ תחת משטר הימין האמיתי (אני מדבר באופן היפותטי, תרחיש קיצון לא סביר בעליל) יהיו מאוד מעניינים. אין ספק שאנחנו נהיה יותר מוקצים ומנודים מצפון קוריאה.
עריכה:
איזה "נס" מדהים! בדיון הזה יש לי משום מה יכולת לערוך הודעות, לא יאומן כי יסופר. יכול להיות שהצנזורים מתרשלים בעבודתם?
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: אדם שפוי על מאי 29, 2011, 22:52:56 ---יחסי החוץ תחת משטר הימין האמיתי (אני מדבר באופן היפותטי, תרחיש קיצון לא סביר בעליל) יהיו מאוד מעניינים. אין ספק שאנחנו נהיה יותר מוקצים ומנודים מצפון קוריאה.
עריכה:
איזה "נס" מדהים! בדיון הזה יש לי משום מה יכולת לערוך הודעות, לא יאומן כי יסופר. יכול להיות שהצנזורים מתרשלים בעבודתם?
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
יחסי-החוץ תחת המשטר השמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י -י'היו מאד פשוטים !! מכיוון שלאחר שהאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י ימשיך להתל בכם ויתגבר עליכם בצורה משמעותית הוא יעשה בכם טבח המוני ר''ל !! :'( >:( >:(
ואז לא י'היו כלל יחסי חוץ !! מכיוון שמה שמתקרא ''מדינה'' כבר לא יתקיים !! ??? :throw: :nono: :nono: :nono:
הגולה בארץ :)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה