כתב נושא: הנאצי מיוטיוב שמאשים את ישראל בטרור  (נקרא 1971 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הנאצי מיוטיוב שמאשים את ישראל בטרור
« ב- : ספטמבר 20, 2010, 22:47:39 »

יימח שמו.

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 20, 2010, 23:50:04 »
לא להאמין לכמות הבולשיט שהבנאדם מסוגל לחרטט.
עד מלחמת ששת הימים כולל, מדינת ישראל לא קיבלה ולו אגורה שחוקה מארה"ב (רק תרומות של מגבית יהודית מצד יהודים מארה"ב ולא מהממשל האמריקני).
ארה"ב עזרה וקדמה מדינות ששלחו טרור והרגו יהודים, מצרים, ירדן וסעודיה הם רק כמה דוגמאות לכך.
במקרה פרשת "עסק הביש"/פרשת לבון, ראוי להזכיר כי המטרה ממש לא הייתה גרירת ארה"ב למלחמה במצרים, סיפורי אלף לילה ולילה, כל העניין היה זה להראות למערב שלא כדאי לו לנטוש את תעלת סואץ כל כך מהר לנוכח יכולת משילות ירודה של משטר נאצר.
התמיכה של ארה"ב בצדאם חסיין עד כיבוש כווית הייתה ידועה (לא סתם ארה"ב התעצבנה על ישראל שהשמידה את הכור העראקי ב-81').
ארה"ב מצידה גם התעלמה באורח מופגן מכל הנאצים שהגיעו לסוריה ומצרים (חלקם באישורה של ארה"ב) ועזרו לפתח את הצבא, מוחאבאראת ומערכות התעמולה האנטישמית של מדינות אלו.
בתקרית הליברטי, היה עניין אחר לחלוטין.
הצי השישי שלח את הספינה קדימה לאסוף מודיעין SIGint (מודיעין אותות) ו-COMint (מודיעין תקשורת) על צה"ל במערכה בסיני אל מול מצרים והתכוון להעביר את המידע לצבאות ערב, דבר שהיה פוגע בצורה שאיננה משתמעת לשני פנים במאמץ המלחמה של ישראל, ישראל ידעה היטב שבמדובר בספינה אמריקאית (ובזה הוא צודק), אבל צריך גם לזכור שהליברטי נשלחה כחלק ממאבק פנים אמריקאי בפנטגון ובמחלקת המדינה האמריקאית ביחס למלחמה, ובחלקים נרחבים ישנם שם רבים עד היום שהם אנטישמים עד העצם, וביקשו לסייע (ללא ידיעת נשיא ארה"ב) למדינות ערב במלחמה.
ולסיום פולארד, שוב בולשיט, הוא העביר רק מידע שישראל בין כה וכה הייתה צריכה לקבל מכורח הסכמים ביננו ובין ארה"ב שארה"ב לא העבירה על נשק בלתי קונבנציונלי שנמצא בידי עראק וסוריה.
מי שפגע בצורה כל כך אנושה בארה"ב ומכר את הסוכנים האמריקאים בבריה"מ לידי הסובייטים, היה בכלל סוכן בכיר ב-CIA בשם אולדריך איימס (אפילו עשו עליו סרט בהוליווד).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 21, 2010, 19:34:34 »
חחח דיוויד דיוק..פה ושם הוא אומר דברים הגיוניים שאני מסכים איתם,אבל כשהוא פותח את הפה על יהודים הוא מוציא כל כך הרבה שטויות שלא להאמין,אפשר להשתיק אותו בקלות עם כמה עובדות,והכי מצחיק שהוא משחק אותה לא נאצי היום,כאילו הוא נאצי רק לשעבר.
הכוונה האמיתית היא שהוא התקדם לנאצי מפותח ורלוונטי לימינו מאשר הרדנקס שהוא חגג איתם בצעירותו מהKKK שמאורגנים כמו חבורת קופים ששיחררו מהכלוב.
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 21, 2010, 19:37:47 »
חחח דיוויד דיוק..פה ושם הוא אומר דברים הגיוניים שאני מסכים איתם,

איזה דברים הגיוניים? שצריך להציל את התרבות המפוארת של קופי השלג האירופאים מהפולשים היהודים ופולשי העולם השלישי?

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 21, 2010, 19:43:50 »
לדוגמה כשהוא דיבר על הרצח עם של הלבנים בדרום אפריקה,שזאת צביעות שלא קוראים לזה גזענות שחורה(למרות שהוא בעצמו צבוע ת'כלס)
או כשהוא דיבר על זה שצריך להפריד בין תרבויות ולא לנסות לשלב אותם כי זה יוצר בלאגן,ושלכל תרבות יש את הזכות להתקיים בנפרד מתרבות אחרת כדי להנות מהשוני שלה(הוא טוען שהוא רואה בשוני יתרון ולא חסרון,ואת השוני צריך לשמור),בזה אני מסכים איתו,השאלה אם הוא באמת חושב ככה
ומשום מה כשהוא אמר את זה הוא אמר "לבנים,שחורים,אסיאתים ומוסלמים ערבים",הוא לא אמר מילה אחת על יהודים שם בכלל.
כנראה הוא מה"חכמים" שמעדיפים להגיד שזאת אשמתם של היהודים שנמצאים בכל העולם ומנסים לערבב בין גזעים כדי ליצור מלחמה אחד בין השני.
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 21, 2010, 23:36:28 »

יימח שמו.

אני מקווה שמוסלמי יאנוס את הבת שלו ויחתוך את אישתו ויצעק צדק צדק.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו