כתב נושא: שאלה|יש לי מורה לאזרחות שמאלני  (נקרא 4107 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק EladYefet

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שאלה|יש לי מורה לאזרחות שמאלני
« ב- : ספטמבר 20, 2010, 18:41:24 »
שלום לכם,יש לי מורה לאזרחות שמאלני ושהוא נכנס תמיד לכיתה אנחנו שרים לו מה סלים עושה פה לא יודע,תנו לצהל לנצח לזיין תערבים וזה אז הוא בא לשיחה איתנו התחיל לזיין תמוח 3 מדינות וכל זה,אתם יכולים להגיד לי מה להגיד לו ?הוא יכול לבוא לי בהפוכה,הוא מורה לאזרחות וזה תגידו לי מה להגיד לו ..

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 20, 2010, 19:10:11 »
אני מכיר את הבעיה, גם לי היה מורה כזה לאזרחות (והיסטוריה, את זה הוא עדיין מלמד, ו"שוכח" לספר על ההגירה הערבית ההמונית לא"י), נראה לי שזו עוד אחת מהתוכניות הזדוניות של משרד החינוך האנטישמי. הכי טוב שתצעק ביחד עם כמה חבר'ה מהכיתה "מוות לערבים" באמצע השיעור, זה יעצבן אותו אבל לא ניראה לי שהוא יתווכח.       
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 20, 2010, 19:21:00 »
שלום לכם,יש לי מורה לאזרחות שמאלני ושהוא נכנס תמיד לכיתה אנחנו שרים לו מה סלים עושה פה לא יודע,תנו לצהל לנצח לזיין תערבים וזה אז הוא בא לשיחה איתנו התחיל לזיין תמוח 3 מדינות וכל זה,אתם יכולים להגיד לי מה להגיד לו ?הוא יכול לבוא לי בהפוכה,הוא מורה לאזרחות וזה תגידו לי מה להגיד לו ..

אני בעד לרכוש אטמי אוזניים (הספוגיים הצהובים האלה) ולגדל קצת שיער שיסתיר את האוזניים. או לשים כובע כמו של קייל מ- 'סאות' פארק', ככה תוכלו להימנע מזיבולי ראש. אבל תעשו את עצמכם מקשיבים.

איזה מזל שאני כבר לא בבית ספר. איזה מחנה ריכוז.. 8 שעות ביום בשביל:
1. ללמוד בולשיט מתוך ספר.
2. ללמוד בולשיט מתוך הפה של אחד המורים (כלומר את הדיעות האישיות שלו).

אתם יותר חכמים מהמורים. אני לא צוחק. תפעילו את הראש היהודי שלכם. אני מוכן לעזור. גם אני סבלתי בבית הספר. (יותר מהתלמידים עצמם, כי הייתי ילד טוב כזה, אבל לא משנה. אם המורים היו מהווים דוגמה אישית, אז גם התלמידים לא היו מציקים לי כל כך. דוגמה אישית... בעיקר המורות של היסודי. איזה נאציות בסבתא שלי. הנה פרצוף מתנשא:  :old_azn:)

יש 24 שעות ביממה. אצל ילדים בערך 7 שעות זה לשינה. ו- 8 שעות לבית ספר. זה מותיר 9 שעות מהחיים כל יום. וחלק מה- 9 שעות האלה, נועד בשביל להפיג את ההשפעה של הזיבולים.

פיזית, הם יותר חזקים מהמורים. אם הם בני 16 עד 18 אז בטוח שכן. הם גם רבים במספר. אני הייתי בשיאי בגיל 17. עשיתי 13 מתיחות (מתח). היום אני בן 27, ואני עושה 3. אם החלטתי להיות אמיץ, 4.

חוק חינוך... חובה!!!

חינוך, חובה. מעניין מה יקרה אחרי שרוב הישראלים יעלו על הטריקים האלה. בהסטוריה לא היה אפשר לעבוד על אנשים בכזאת קלות, אז בדרך כלל היה חוק גיוס חובה, או שיעבוד במיסים, דברים יותר ישירים.

המקצועות שמכילים פחות שקרים: מתמטיקה, אנגלית, פיזיקה. הספר לאנגלית מלמד אנגלית, אבל הסיפורים שנותנים להם שם, הם בעלי תוכן מסוים וכיוון מסוים. מתמטיקה ופיזיקה קצת יותר בטוח. למרות שבטלויזיה ראיתי תוכנית שבה אמרו שאייזק ניוטון (מתמטיקאי וגם פיזיקאי) היה הומו. (זו הייתה אחת מהתוכניות הבריטיות דווקא.)

אני לא יכול לכתוב 'תנ"ך', הייתה לי מורה חילונית לתנ"ך, לך תדע מה היא בוחרת ללמד. עד היום אין לי מושג מה הצורה שבה לימדו את התנ"ך. בטח קראנו רק דברים מהתנ"ך שתואמים את רוח התקופה. שהרי ידוע שהיום אנחנו חיים בתקופה פוסט-מודרנית. (איסלם מתון = פוסט-מודרניזם = גזענות = קומדיה-רומנטית = 1/0 = ביטוי חסר משמעות.)
« עריכה אחרונה: ספטמבר 20, 2010, 19:47:10 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 21, 2010, 11:30:17 »
דבר ראשון שום מורה לא משנה אם להיסטוריה או לאזרחות לא יכול לבוא להכתיב לך את דעתו או דעותיך הפוליטיות!
תמיד תזכור את זה ואל תהסס לחלוק עליו בדעתך תמיד עשיתי את זה עם מורים שלא חלקו את הדעות שלי אבל בכל מקרה הם לא התווכחו איתי
כמו כן היתה לי מורה בתיכון אגב היא תומכת במפלגת העבודה אבל היא לא היססה ללמד אותנו שעראפאת יש"ו היה כדבריה "טררוריסט מלידה וכוליי!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 21, 2010, 11:41:43 »

אני לא מציע לך להפריע למהלך השיעור, אבל אני כן מציע לך שאם אתה חושב ואילו לרגע שהמורה מנסה להשחיל בסיבוב איזו שהיא דיעה פוליטית או לעוות עובדות, אז תקום ותגיד את דבריך (כך גם שאר התלמידים בכיתה ייקחו אותך יותר ברצינות).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 21, 2010, 13:21:03 »
לי היה מורה כזה והוא קיבל כיסא בראש.. אני מציע לך לנסות זה תמיד עובד

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 21, 2010, 17:29:45 »
לי היה מורה כזה והוא קיבל כיסא בראש.. אני מציע לך לנסות זה תמיד עובד
בס"ד

אל תיהיה קיצוני בתגובה...
אני מציע לך לעשות מה שאני עושה בפסטיבל רעבין נכנס אמנם לשיעור אבל לא אומר מילה ולא משתתף בדיונים או שתסבירו לו על מה זה ערבים וכו' עם זה לא יעבוד תעצבנו אותו זרקו לו מילים שמעצבנות שמאלנים תשירו שירים על הערבים תיגרמו לו לא לרצות להיכנס לכיתה שלכם יותר.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 21, 2010, 19:21:00 »
חחחחחחחחח תן לי בית ספר אחד עם מורה לאזרחות\היסטוריה ימני..
הם תמיד מביאים את השמאלנים.
אבל בעיקרון המורים האלה לא מצליחים להתווכח איתי בכלל,זה תמיד נגמר ב"אילן אתה קיצוני מדי,אתה צריך להתמתן" :)
הם יודעים את האמת אבל.
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92