אני לא דתי, אבל ממה שידוע לי התורה אומרת להרוג את כולם, כולל החיות שלהם. לא זוכר מאיפה הבאתי את זה.
כולם זה אומר כולם: כולל נשים, כולל ילדים, כולל ילדות. כולל תינוקות. כולם זה כולם, בלי פוילע שטיקס. אף אחד לא אמר שצריך לשחוט אותם באכזריות כמו הערבים המוסלמים הנאצים, ירייה לראש תספיק. (אני בעד רסס או כדור בודד אל מרכז המסה, ואז כשהוא על הרצפה, ואתה בטוח שהוא לא יכול לפגוע בך, יורים בראש. המטרה היא 1. לשמור על חייך שלך. 2. להרוג אותו/אותה בכל אמצעי נדרש ותוך דאגה קודם כל לשלומך שלך. זוהי, בעיניי, לחימה תקינה. ואין בכך כל אכזריות. זה הומני ונכון להרוג אנשים שרוצים למות. זה נקרא המתת חסד. וחוץ מזה.. מגיע להם!)
ולבעלי הרחמים, תבינו: זה גם רחום יותר להרוג את כולם. מה אני צריך להשאיר ילדה או תינוקת ערבית אחרי שהרגתי את כל המשפחה שלה? זאת תהיה אכזריות *לא* להרוג אותה. עדיף להרוג משפחה שלמה מאשר להרוג אחד מבני המשפחה ובכך להשאיר אותה שכולה. זאת אמת. אבל בתקופה של ימינו, כשכל המושגים מעוותים, אנשים יתקשו להגיע למסקנות כאלה.
והסיבה שהורגים גם חיות, היא כי גם לחיות יש רגשות, וחיה שרגילה לערבים.. היא טמאה.
היה מקרה בהסטוריה של סוסים, לקבוצה א' היו סוסים מאולפים, קבוצה ב' גנבו את הסוסים, ואז קבוצה ב' רצו להיות פרשים על הסוסים הגנובים, ולתקוף את קבוצה א', אבל כשהם עלו על הסוסים, קבוצה א' שרקו לסוסים. הסוסים במקום לעשות מה שקבוצה ב' אומרים להם, הלכו ישר למחנה של קבוצה א', וקבוצה א' כמובן ניצחה.
להרוג גם את החיות של האויב. חוץ מזה, אתה לא הורג את האויב כדי לשלול את רכושו, וחוץ מזה, תהרוג את החיות בצורה הומנית - כדור לראש. אם אתה הורג אנשים, אתה יכול גם להרוג חיות. אנשים באים לפני חיות, לא הפוך.