יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

למה בכל זאת יש מושג שנקרא ערבים חפים מפשע

<< < (9/11) > >>

El Blanco:

--- ציטוט של: השמאלני על ספטמבר 13, 2010, 15:39:28 ---למה אתה קורא לי כך ?

אני מאמין שאנחנו ניפגש בשלב מסוים בחיים, ואני אוכיח לך שאני לא מפחד.

ממה יש לי לפחד חוץ מהקב"ה ?

--- סוף ציטוט ---

אם אתה פחדן אינטלקטואלי אני לא אצטרך לבזבז את זמני בבדיקת האומץ הפיזי שלך.

הימני:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ספטמבר 13, 2010, 15:41:16 ---אם אתה פחדן אינטלקטואלי אני לא אצטרך לבזבז את זמני בבדיקת האומץ הפיזי שלך.

--- סוף ציטוט ---

אני לא מפחד להתעמת איתך אינטלקטואלית. אני פשוט חושב שזה חסר טעם. אנחנו נטחן מים.
אני יכול להמשיך לשבת מול המחשב ולרשום לך תשובות כל היום והלילה וכנ"ל אתה. עדיף להשקיע את הזמן בדברים יותר פרודוקטיביים.

הבנתי את הראש שלך, אני מוכרח להודות שגם השפעתם עלי קצת (הפכתם אותי לקצת יותר ימני), ואתם הבנתם את הראש שלי, אבל אחד לא הסכים לחלוטין עם השני, אז אין טעם סתם לבזבז מקום על השרת של חיים בדינים בלתי נגמרים.

רון, אני מאד מעריך את הפעולות שלך ושל כל חבריי הפורום בפן הוירטואלי, באמת. אבל עוד מעט(ואולי כבר עכשיו) כנראה נצטרך לעשות דברים יותר
חשובים, ואני מדבר על פעולות בשטח (מיותר לציין שאני מתכוון לפעילויות חוקיות לגמרי). אז חבל לבזבז אנרגיה וזמן בדיונים בפורום, לפעמים יש דברים חשובים ודחופים יותר לעשות למען עם ישראל.   

El Blanco:

--- ציטוט של: השמאלני על ספטמבר 13, 2010, 16:05:22 ---אני לא מפחד להתעמת איתך אינטלקטואלית. אני פשוט חושב שזה חסר טעם. אנחנו נטחן מים.
אני יכול להמשיך לשבת מול המחשב ולרשום לך תשובות כל היום והלילה וכנ"ל אתה. עדיף להשקיע את הזמן בדברים יותר פרודוקטיביים.

הבנתי את הראש שלך, אני מוכרח להודות שגם השפעתם עלי קצת (הפכתם אותי לקצת יותר ימני), ואתם הבנתם את הראש שלי, אבל אחד לא הסכים לחלוטין עם השני, אז אין טעם סתם לבזבז מקום על השרת של חיים בדינים בלתי נגמרים.

רון, אני מאד מעריך את הפעולות שלך ושל כל חבריי הפורום בפן הוירטואלי, באמת. אבל עוד מעט(ואולי כבר עכשיו) כנראה נצטרך לעשות דברים יותר
חשובים, ואני מדבר על פעולות בשטח (מיותר לציין שאני מתכוון לפעילויות חוקיות לגמרי). אז חבל לבזבז אנרגיה וזמן בדיונים בפורום, לפעמים יש דברים חשובים ודחופים יותר לעשות למען עם ישראל.   

--- סוף ציטוט ---

אני שמח שהבנת שהיותו של אדם כלשהו ערבי או מוסלמי היא פשע בפני עצמו.

הימני:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ספטמבר 13, 2010, 16:08:10 ---אני שמח שהבנת שהיותו של אדם כלשהו ערבי או מוסלמי היא פשע בפני עצמו.

--- סוף ציטוט ---

הבנתי את קו המחשבה שלך, לא אומר שאני מקבל אותו או מסכים איתו.

אני מבין גם קווי מחשבה של שמאלנים חולים . . . זה אומר שאני מסכים איתם ?

(סליחה על ההשוואה, אתה עדיף עליהם אלף מונים).

m4a1:
שמאלני אני עדיין מחכה לתגובה ממך בנוגע לילדה, אם היה מדובר לדוגמא בילדה של מחבל, היה לך בעיה עם חיסולה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה