יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
למה בכל זאת יש מושג שנקרא ערבים חפים מפשע
El Blanco:
שמאלני יקר,
ניסית בכוח למצוא את השה בין עדר הזאבים. בכל שיטה שתעלה בדמיונו של אדם, ניסית להכשיר את הטמא, וכשנתקלת בהתנגדות
ההיגיון, השתמשת בקלף הקורבן וטענת שאנחנו נלחמים נגדך משום שאיננו מסכימים עם הנסיונות הפתאטיים והגרוטסקיים שלך להפוך
את גדולי רוצחינו לאנשים תמימים ומסכנים שאין קשר בינם לבין דת הדמים האסלאמית ותרבות הטרור הערבית.
גדולי הארכי-רוצחים בהיסטוריה, ולא רק הערבים, היו לבטח יותר מנומסים ועדינים ממני וממך. ידעו הם לצטט את גדולי המשוררים
בזמן שיחה נעימה איתך בבית קפה, הגיעו לארועי חייך החשובים והמאושרים, וישבו איתך על כוס קפה ועוגה בביתם. אך כשהבשיל הזמן
והגיעה העת לבצע את זממם, הפכו לחיות האכזריות והברבריות ביותר שהאנושות ידעה מאז בריאת העולם. כך רצח מוחמד עלי עלאייד את
חברו (היהודי) הטוב מהילדות, אריאל סלוק. לפני שרצחו, יצא עלאייד עם סלוק לבר, שם שתו להנאתם ודסקסו על חייהם הפרטיים, ולאחר
שסיימו הלכו לביתו של עלאייד, רצח מוחמד את חברו הנאמן והכאפיר עם סכין מטבח, בצווחות אללהו אכבר.
--- ציטוט של: קור'אן, סורה אלאימראן, איה תמנייה ווא'עישרין או קור'אן 3:28 --- לא יטחילו מינונה אלכאפירינה אווליה מין דוני מינה
וואמן יאפא'אל ת'אליקה פלאייסה מינה אללהי פי שאין אילא אן טטקו מינהום טוקאטן
--- סוף ציטוט ---
-
לא יקחו המאמינים את חסרי האמונה כחבריהם יותר מהמאמינים, וכל אחד אשר יעשה זאת לא יזכה לעזרתו של אללה לעולם, אלא אם באמת
נמצאים אתם במצב סכנה מהם.
קשרו של מוסלמי עם כאפיר, קל וחומר יהודי, אינו אלא הטעיה וקשר אינטרסטנטי שמתקיים אך ורק כאשר ידו של הכאפיר על העליונה -
כשהוא מפחד שאם יחשוף את כוונותיו האמיתיות, ייפגע. אין הנימוס אלא נימוס של עכברוש כלפי מי שלכד אותו, בניסיון להציל את חייו
אשר אותם קידש כדי לסיים את אלו של הכופר באללה.
אל נשכח מהו מקור הביטוי "אנס מנומס" ושגרמניה הנאצית הייתה תרבות של אנשים לבושים בחליפות, עטורי בושם ופרחים, אנשי תרבות
שלימדו את הקופים שיעור או שניים ברצח אכזרי וברברי של מעל 6 מיליון גברים, נשים וילדים יהודים, ועוד עשרות מיליונים רבים של רוסים,
בריטים, אמריקנים ואחרים, שנכנעו לקסמיו ונימוסיו של "העושה רושם טוב" (הארץ, 1932), אדולף היטלר.
הימני:
--- ציטוט של: Israelipatriot על ספטמבר 13, 2010, 00:55:25 ---אתה ובאופן כפייתי ממש, לא מוכן לראות יותר, בסבלם של אחרים. ממש התגלמות המשיח בכבודו ובעצמו, שבא לשים קץ לסבל בעולמנו, כביכול, ובכל זאת, אתה מתעלם מהעובדה שכל הסבל הוא פועל יוצא של האסלאם, וכן אתה מפיץ רעל נגדנו, ונגד ארצנו, ישראל, ללא שום מעצורים, וללא כל בושה, ועוד מכנה עצמך ימני על מנת להונות את חברי הפורום, כשבעצם שמתה לעצמך למטרה להביא לנפילתה של הפורום, ואל תשבור להבלים, אני זוכר טוב טוב כאשר נשאלתי על השרת, איפה הוא נמצא וכו'.
--- סוף ציטוט ---
אני אתייחס רק לנקודה אחת מבחינת התוכן של מה שאמרת ואחר כך אני אתן הבהרה קצרה.
רשמת שכל הסבל הוא פועל יוצא של האסלאם. זה כל כך לא נכון. יש כל כך הרבה סבל בעולם שלא קשור לאסלאם.
כבר שכחת את הטבח לשעבר ששחט את ששת בני משפחת אושרנקו ? - הוא לא היה מוסלמי.
שכחת את הנהג המטורף שהרג את בנו של השופט מישאל חיישין ? - הוא לא היה מוסלמי.
אתה שוכח את היהודים שדוקרים אחד את השני במועדונים בערבי שבת ? - הם לא מוסלמים.
האבא שחנק למוות את ביתו הקטנה - לא מוסלמי.
תפסיק לראות את הכל בעיניים של האסלאם. באסלאם יש הרבה מאד דברים שליליים, אבל לא צריך בגלל זה להאשים אותו
בכל הסבל שיש. די, זה כבר נמאס.
יש יהודים שלדעתי ולפי תפיסת העולם שלי, עושים דברים הרבה יותר חמורים מכל מוסלמי שמתפוצץ בתוך אוטובוס. הם פוגעים
בעם ישראל בצורה הרבה יותר קשה, הרבה מעבר לפגיעה הפיזית בעם.
עכשיו, אני רוצה להבהיר : אין לי ולא הייתה לי כוונה לפגוע בפורום הזה. להפך, הפורום מאד חשוב לי, אני חי אותו יום-יום,
אני דואג לצמיחתו בזה שאני כותב פה הודעות. אני אוהב את כל חבריי הפורום כולם, אפילו שאתם מתנכלים לי (באופן וירטואלי).
זה שאני ואתה לא מסכימים על משהו לא אומר שאני רוצה לפגוע בפורום חלילה.
וזה ששאלתי את חיים מי מתפעל את השרת ומי בונה לו את האתר וממן הכל, זו באמת סתם שאלה לידע כללי. כואב לי שאתה
חושב שהמטרה שלי בשהייה פה בפורום היא לפגוע בו, אבל אולי יום אחד תשנה את דעתך . . .
אני גם משתדל לא לקחת את זה יותר מידי קשה, כי אני חושב שזה די בריא להיות חשדן (עד רמה מסוימת), אבל במקרה שלי
אתה באמת טועה.
חד כתער:
שוב, אתה מתעלם מהעובדה שבוצעו למעלה מחמישה עשר אלף פיגועים מאז האחד עשרה בספטמבר ע"י מסלמים, שפויים, בעלי אידאלוגיה חולנית, שלא ינוחו עד שדתם תהיה הדומיננטית עלי האדמות, הכל בשמו של האסלאם, ומכאן ההבדל, כי מדובר באלימות שמותנעת ע"י אידאלוגיה ולא ע"י שתייה, לא מדובר בעבריין הממוצע שדופק את הראש במועדוןושפוגע במי שעומד בדרכו אם במודע ואם בלא, ולא אני לא מגן עליהם, כי אם עושה הבחנה בין הסיבות לאלימות והאנשים שמיישמים אותה.
המקרים שזה עתה הצגת הם פועל יוצא של שתייה, מחלות נפש, סיכסוכים אישים וכו, ולכן אין לי אלה להתעלם מהשוואה שלך, כי שוב, אין הם פעלו בשם הדת, מדובר בסיכסוכים פנימיים, שאין להם ולו דבר וחצי דבר עם דת או השקפת עולם, אז אנא סלח לי אבל איני רואה את הקשר בין תאונות פגע וברח גם אם במודע וגם אם לא לבין מסלמים שפועלים במודע וללא מעצורים על מנת להביא לנפילתנו אל מול האסלאם.
נ.ב אני עדיין מחכה שתתייחס לבעיה האסלמית, או שלפחות תכיר בה ותכיר בזה שמסלמים מתונים אין, לצערי, ולצערם של רבים אחרים
El Blanco:
פחדן.
הימני:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ספטמבר 13, 2010, 15:28:51 ---פחדן.
--- סוף ציטוט ---
למה אתה קורא לי כך ?
אני מאמין שאנחנו ניפגש בשלב מסוים בחיים, ואני אוכיח לך שאני לא מפחד.
ממה יש לי לפחד חוץ מהקב"ה ?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה