מחשדנות יתר עוד אף אחד לא מת. בדיוק להיפך. אבא שלי מאמין שהאיסלאם זה דת של שלום, כי "כל דת מטיפה לשלום". הוא משוכנע בזה.. אבן. אתה לא יכול להזיז אותו אם תוכיח לו אחרת. אבל זה הטריק הסובייטי - שאיזה מישהו העלה לפה לינק לוידאו - הלוחמה הפסיכולוגית - 4 השלבים.
תאר לך אני ארים נשק, יירה בכעס לאוויר, ויצעק "מוות לכל הכופרים - כל אלה שהם לא יהודים הם כופרים ויש לשחוט אותם. הם מעליבים את משה ושמואל אההההה!!!!!!!!! [יורה עם קלשניקוב באוויר]"
ואז באה חוליית טרור יהודית ומפוצצת אוטובוס מלא אזרחים ערבים...
הפמיניסטיות אוהבות לדבר על 'שוויון'. שוויון זה שאני עושה לערבי בדיוק מה שהוא עושה לי. ומתייחס לאישה, בדיוק אותו דבר שהיא מתייחסת אליי: מרים עליה את הקול ומדבר ביהירות כל פעם שמשהו לא מוצא חן בעיני, מחליט שרק אני קובע, כי אחרת היא לא תקבל זין היום, והכי חשוב, משוכנע ב- 100% שאני צודק, בלי בכלל לערער על זה. כל פעם שהיא תעשה משהו, אני אאשים את *כל הנשים*, ואטען שיש להן פגם מולד רק מעצם היותן נשים (בלי להסביר מה בדיוק, רק לצטט מהקוראן שלהן - 'כל הגברים חארות / אותו דבר'). זה שוויון עם נשים. אם יהיה שוויון עם נשים, הן יאבדו זכויות, לא ירוויחו עוד זכויות, והם יוטלו עליהן חובות. אני לא שונא נשים מעצם היותן, אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהיום רובן הן ממש לא נחמדות. על מה כל הפוזה? את אשה. אז? חצי מהעולם נשים, וחצי גברים, זה לא הדבר הכי אידיוטי אם אשה מתנשאת רק על סמך זה שהיא אשה? זה כמו שאני אתנשא על נשים כי אני גבר. אני גם כותב ביד שמאל. - זה באמת נדיר - אחד לתשע אנשים. סיבה להתנשא? כן. למה לא..