0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
בס"דברוך ה' יש רשומים משתמשים חדשים הקצב תגובות ופתיתחת אשכולות וכניסות לפורום ורשומים!תתכוננו!פי 2/3 מהפורום האנגלי!במגמה הזאת אנחנו ממשיכים חודש חדשיים אנחנו עוקפים אותך בהכול הפורום פה הרבה יותר פעיל משמה דרך אגב.
כן למרות שאני מעדיף את התוכניות באנגלית של חיים
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 13, 2007, 00:01:34בס"דברוך ה' יש רשומים משתמשים חדשים הקצב תגובות ופתיתחת אשכולות וכניסות לפורום ורשומים!תתכוננו!פי 2/3 מהפורום האנגלי!במגמה הזאת אנחנו ממשיכים חודש חדשיים אנחנו עוקפים אותך בהכול הפורום פה הרבה יותר פעיל משמה דרך אגב.אני לא חושב שזה חכם לצאת בהצהרות כאלה של תחרותיות כזו הם האחים שלנו ואנחנו אותו אתר ואותו ארגון ואין מה להשוות אותנו אליהםבעיניי הפורום האנגלי והעברי הוא אותו פורום עם 2 שלוחות אחת לישראל אחת לאמריקה ואנחנו צריכים לאחל להם גם שיעלו ויצליחו כמה שיותר כי כולם שייכים לאותו ארגון.
בס"דחס וחלילה שום תחרות פשוט הבאתי דוגמה להראות שאנחנו בזינוק עצום פה בפורום.
ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 13, 2007, 00:07:46ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 13, 2007, 00:01:34בס"דברוך ה' יש רשומים משתמשים חדשים הקצב תגובות ופתיתחת אשכולות וכניסות לפורום ורשומים!תתכוננו!פי 2/3 מהפורום האנגלי!במגמה הזאת אנחנו ממשיכים חודש חדשיים אנחנו עוקפים אותך בהכול הפורום פה הרבה יותר פעיל משמה דרך אגב.אני לא חושב שזה חכם לצאת בהצהרות כאלה של תחרותיות כזו הם האחים שלנו ואנחנו אותו אתר ואותו ארגון ואין מה להשוות אותנו אליהםבעיניי הפורום האנגלי והעברי הוא אותו פורום עם 2 שלוחות אחת לישראל אחת לאמריקה ואנחנו צריכים לאחל להם גם שיעלו ויצליחו כמה שיותר כי כולם שייכים לאותו ארגון.צודק.אפשר את הפורום האמריקני?
דרך אגב אני רשום שם כמעט ולא מתכתב אבל רשום
ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 13, 2007, 16:47:52דרך אגב אני רשום שם כמעט ולא מתכתב אבל רשום בס"דמתנהלים שם דיונים מרתקים בפורום האנגלי
לא אמרתי שזה פורום רע אבל יש שם הרבה דיונים שלא קשורים לכוח משימה יהודי