עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ונגיד ששמאלני בעמדת כוח, רואה את האור ומחליט לשנות עמדה

<< < (2/2)

yossso:

--- ציטוט של: Anti_Islam על ספטמבר 05, 2010, 06:27:56 ---שמאלנים מעוורים, מנסים לכפות על מצפונם על חשבוננו, הימנים.

--- סוף ציטוט ---

אין ספק שהשמאלני מוכה סנוורים, אבל יש סיבה. עוד לא ראיתי תינוק שנולד שמאלני.

התעמולה השמאלנית בארץ, גם כהנא אמר, היא יצירת אומנות מושלמת לעומת מה שיש בארה"ב. בארץ עובדים אנשי התעמולה השמאלנית הכי מקצועיים שיש, מכל העולם. אם ישראל באמת תעמוד על הרגליים כמדינה יהודית, העולם יתהפך - מנהיגי מדינות ומיליארדרים בכל העולם יירצחו. כי כל מטומטם בחו"ל יודע שישראל אוחזת בתוכה לא פחות מאשר את האמת ממש. כל ימני פה, כולל סחבק, נגוע באיזושהי צורת חשיבה שמאלנית, בלי שהוא אפילו מודע לה. האם חשבת שפמיניזם ושנאת אשכנזים אינה קשורה לשמאל? אם כן, אתה מזלזל בשמאל. מטרת שנאת האשכנזים: פילוג בעם, והמשך עבודתו של היטלר נגד צאצאי יהדות אירופה. מטרת הפמיניזם: השמדת האהבה וההרמוניה הטבעית בין גברים ונשים. פירוק מוסד המשפחה, שמביא ל- 2 דברים: האטת הילודה היהודית בארץ, והסרת חדוות החיים מאנשים (לכן הם מחפשים הנאות אלטרנטיביות ורגעיות כל הזמן - מועדונים, ים ועוד אנ'לא יודע מה. אני לא יוצא מהבית (לא אוהב לצאת לבלות) ואני מרגיש בסדר. מרגיש בסדר. במצב הרגיל שלי, מרגיש בסדר. פעם היה לי רע. עברתי תהפוכות קשות מנשוא, והיום.. תודה לאל, בסדר לי.) כאשר לבנאדם אין שמחת חיים בלב, הוא מתחיל לחפש אותה, ולא יתעסק בלתרום למדינה ולחברה, הוא לא מבין שהתרומה הכי גדולה שלו לעצמו, היא בעצם התרומה למדינה שלו. אני לא אוהב בעיקר את המצב החברתי בישראל - יש יותר מדי מניאקים, שונאי אשכנזים, ופמיניסטיות. המתנה הכי גדולה שלי, תהיה לראות רחוב ישראלי שנקי מהחרא הזה. אני כותב בלוג... שבו אני מנסה לשבור כל בולשיט שמאלני שאני נתקל בו.. לאחרונה ראיתי ישראלית אומרת לרוסיה (או לישראלית אחרת): "[שם פרטי], את כזאת פולניה.." - רואים? המצב של הבחורות בארץ משתפר. אולי זה בזכות הבלוג שלי?
(אני מקווה שאתם מבינים ש- 'פולניה' פירושו 'כלבה', זה כבר מזמן לא עניין של מוצא. הבנות בכל העדות בארץ בימינו, נגועות בפולניות. polaniut, לפחות אלו שנולדו אחרי 1970)

אני לא צריך לומר לך שבן להורים גרושים הוא לא בדיוק אדם מאושר בחיים. אני בן להורים גרושים. אז אני מרגיש בסדר היום. לא בסדר פלוס. אלא בסדר. לפעמים קצת מרגיש גם משעמם ולא ממש טעים לי בחיים. וכשזה קורה אני בעיקר נכנס לפורום האדיר הזה וקורא מאמר של נץ. או תגובה של היבראיק.

אנחנו מסתכלים על ילדה ערביה בת 3 וחושבים "וואיי.. ממש סובבו לה את הראש", ואין לנו מושג עד כמה אנחנו (כולל סחבק) בעצם מסובבים ברמה בעצם דומה. רק שהיהודי מפנה את חרבו נגד עצמו, או נגד יהודי שהוא אוהב, או נגד יהודי שהוא שונא, אבל יהודי *תמיד* מפנה חרבו נגד יהודי... (אלא אם כן הוא יחליט שלא בא לו יותר).
היהודי גם מאמין שהחרב שלו קטנה. זה שקר. היא רגילה. כי היהודי הוא בבסיס איש רגיל. אז גם החרב שלו רגילה.

מי שלא מסכים איתי, טועה. (את זה העתקתי מ- The best page in the Universe - אתר אינטרנט)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה