כתב נושא: ילד יהודי נפצע מאבן שערבים זרקו עליו  (נקרא 1688 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ילד יהודי נפצע מאבן שערבים זרקו עליו
« ב- : ספטמבר 12, 2010, 21:00:15 »

ואיפה תגובת כוחות-הבטחון?

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/209079
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
ילד יהודי נפצע מאבן שערבים זרקו עליו
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 13, 2010, 03:19:05 »
לא איכפת להם לרגום באבנים ילד בן 8. כי הוא יהודי. ואז לצעוק שהיהודי גזען. ואז לצעוק שאין להם בעיה עם יהודים. והרבה ישראלים מתפתים להאמין בחרא הזה. השאלה היא למה. השערות:

הם גדלו על ערכים של שלום ושוויון (ערכים חסרי כל משמעות - מילים חלולות לגמרי).
הם רואים את המצב הנוכחי, אבל פוחדים לשנות כיוון, כי זה אומר לערער את כל יסודות האמונה שלהם בחיים, מה שאומר שעם חלק מהחברים שהיו להם שנים, הם יצטרכו לנתק קשר. חוץ מזה, זה מפחיד לשנות צורת חשיבה קודמת, כי אחרי כן אתה לא יודע לאן ללכת. אם לימין יש משנה סדורה, ואם הימין מפגין מספיק כוח, גם שמאלנים 'יומרו' לימין, בלי שאפילו עשינו מאמץ לשכנע אותם. הסיבה שאני פה בפורום מלכתחילה, היא כי התרשמתי מהכוח היהודי של תנועת כך: "ערבי, שלא תחשוב אפילו על יהודיה." - זה כ"כ חזק. והשמאלני מחפש כוח. וחלק מהם כן מוסריים. ולכן, אם הימין מפגין מספיק כוח, הם יצטרפו בסופו של דבר אליו. השמאלני הוא מלכתחילה שמאלני כי הוא חיפש כוח. היה יותר כוח לשמאל, אז אל השמאל הוא הצטרף. למה הוא מחפש כוח? אנחנו עם שבור, יש המון משפחות הרוסות, והמון ילדים שמתאכזרים אליהם בבית, ואז בבית הספר הם מרגישים חלשים, ומתאכזרים אליהם גם בבית הספר, ועולמם חרב עליהם. והם מרגישים חסרי כל כוח. אז בשביל להשיג כוח, הם נצמדים לרוח התקופה (ובכך מחליפים את הנשמה שלהם עבור כוח).

בקיצור, כמה שהימין יתחזק יותר, ככה השמאל ייחלש יותר *גם בלי שהימין עשה משהו בשביל להחליש את השמאל*, זה כל הרעיון. יכול להיות שזו הסיבה להיסטריה בקרב השמאל היום, לגבי הימין האמיתי. הם יודעים שכל החברים שלהם, בעצם נמצאים שם רק בגלל שלשמאל יש כוח, והם אוהבים את הכוח. האידיאולוגיה של השמאל היא בלוף. ותומכי השמאל, *הם בעצמם יודעים את זה*, אבל עמוק בלב. זה באמת נראה חזק - גם ארגוני הטרור, וגם הטלויזיה, וגם שליטה על עוד גורמים בארץ. זה נכון שאנשים צריכים משהו להיצמד אליו, בעיקר אנשים מוחלשים, ובארץ יש המון מוחלשים, בין אם הם הוחלשו בבית הספר, ובין אם הם הוחלשו בבית. השמאלנים רק לא מבינים את היחס ההפוך של הערבי (או עושים את עצמם לא מבינים, כי זה נוח להם): הערבי כשיהיה בשלטון, ירצח קודם כל את השמאלנים. את אלה שקוראים 'מוות לערבים' הם מכבדים הכי הרבה. אלה שאומרים 'בוא נעשה שלום', הם לחלוטין מזלזלים בהם. הרי הראש הערבי חושב בצורה של מלחמה, אז מה הוא יעריך מבין היהודים אם לא יהודים עם ראש לוחמני? אבל לא חשוב לי מה ערבים חושבים, אני רוצה שהם לא יהיו. הערבים הם מחבלים, ודינם כדין מחבלים. מה לעשות שמלחמה היא לא סטרילית, וגם חפים מפשע ייהרגו. חוץ מזה הם פוגעים באזרחים שלנו, אז פשוט מגיע להם. עין תחת עין. לא להשמיד אותם כי 'זה לא הומני' זה רק סימן שמראה שהישראלי לא מבין את המושגים האמיתיים של 'עם אויב' ושל 'מלחמה'. ברור שיש שם גם חפים מפשע... אני צריך לדאוג לחפים מפשע של העם שלי. לא הפוך. ומלחמות הם דבר אכזרי. - חפים מפשע תמיד ימותו. האם האזרח הערבי שהצביע 'חמאס' הוא יותר חף מפשע מהמחבל עצמו? אם התשובה שלך היא 'כן' או 'לא', טעית. כי התשובה היא 'זה לא חשוב. אויב הורגים.' אני לא חסר רחמים, אבל הרחמים שלי מופנים כלפי היהודים.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)