אם אתם עוקבים אחרי מה שקורה עם המוסלמים הנאצים בעולם, אז אתם בטח יודעים שעכשיו יש להם איזה רעיון מפגר לשנות את הזמן העולמי, מ"זמן לונדון" ל"זמו מכה", ובשביל זה הם בונים שעון ענקי בערב הסעודית, שימלא את מקומו של ה"ביג בן".
יש על זה כתבה בטלגף האנגלי:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/saudiarabia/7937123/Giant-Mecca-clock-seeks-to-call-time-on-Greenwich.htmlתראו, אני יודע שהמוסלמים בונים מסגד במקום שבו היו מגדלי התאומים. האוכלוסייה המוסלמית באנגליה ומערב גדלה במהירות. באנגליה עולה החשש מפיגועים של המוסלמים כנגד המדינה. מה שבמיוחד מאיים על האנגלים זה היכולת של המוסלמים הטרוריסטים באנגליה להשיג חומרים גרעיניים. כבר היו כמה "תקלות" עם המוסלמים שם בעבר.
כשאני עושה אחד ועוד אחד, אני פתאום חושב, שזה די סביר שהמוסלמים ינסו להשמיד את שעון ה"ביג בן". הרי הם מאוד רוצים ש"שעון מכה" יתקבל בעולם כשעון האוניברסלי, וזה ידוע שהמוסלמים אוהבים להרוס את הסמלים של המערב ולהחליפם (כמו שהם עשו עם מגדלי התאומים, שעכשיו זה מסגד). הם גם אמרו שהם רוצים לכבוש את רומא.
יש לי תחושה שהמוסלמים ינסו להרוס את ה"ביג בן". אולי ע"י פצצה, אולי ע"י מטוס, לא יודע איך, אבל זה יכול מאוד להיות, בהתחשב בעובדה שיש באנגליה מלא מוסלמים, והם כולם רוצים שהשעון בערב הסעודית יהיה "השעון העולמי" (או איך שלא קוראים לזה). למוסלמים אין שום בעיה להרוס ולהשמיד כדי לקבל את מה שהם רוצים. במיוחד אם מה שהם משמידים זה סמל של המערב.
אני לא נביא, זו בסל הכל תיאורייה, אבל תגידו זה לא נראה לכם הגיוני?