כתב נושא: "נס מדהים שמוכיח שיש אלוקים" - סרטון חדש שלנו  (נקרא 1715 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הגיבו, דרגו (Like), הוסיפו למועדפים ושתפו (Share) בפייסבוק, במייספייס, אימייל, מסנג'ר, אייסיקיו, סקייפ וכו'. זה רק יקח כמה דקות לעזור לנו להפיץ את הסרטון.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
"נס מדהים שמוכיח שיש אלוקים" - סרטון חדש שלנו
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 11, 2010, 05:24:19 »
תודה

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 11, 2010, 10:04:26 »
חיים הערה קטנה..על ידי ניסים לא מוכיחים המצאות ה'..
נכון שיש אנשים שמספיק להם נס וזהו החזרתה אותם בתשובה (למרות שלא תמיד תופסת החזרה בתשובה הרבה זמן..אפילו בני ישראל בצאתם ממצרים עברו כ"כ הרבה נסיים ולמרות זאת פשעו!)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 31, 2010, 08:36:06 »
אנשים חושבים שנס זה דבר שהם לא ראו מעולם. ישו הלך על המים - נס. למה? כי זה לא שגרתי. האדם קיים, החיות קיימות, צמחים, קיימת אהבת נצח בין גבר לאשה (אם מישהו ראה פעם את הסרט Wuthering Heights עם לורנס אוליביה מ- 1939, זה סרט בן שעה וארבעים שלקח לי יום שלם לראות - כל הזמן בכיתי והירהרתי, זה כ"כ פתח לי שסתומים בלב שהיו נעולים שנים. - לא נורמלי!) (האהבה קיימת, זאת לא איזו תזה, פשוט היום יש יותר מדי חרא שמסתיר את זה). - כל זה לא נס... לא, בשיא הרצינות...

והקליפ הזה ביוטיוב שבו מראים אהבה בין אריה לבין המגדלים שלו? אתה רואה אהבה ממש בין אריה לבין בנאדם - האריה *מחבק* אותו!

ואם האריה מסוגל לאהוב אדם, אז ברור לכם, שהאריה גם אוהב את אישתו. כלומר יש אהבה בין חיות...
למה כשחתולים ברחוב, כשהנקבה של החתול סובלת צירי לידה, למה הזכר בכלל נמצא איתה? בשביל לחטוף ממנה? מה ההיגיון? הוא יכול היה, פשוט לזיין וללכת... (אני לא בטוח לגבי זה, אבל זכור לי שראיתי זוג, והיא תוקפנית כלפיו כשהיא בצירים).
אריה זה לא כלב או סוס או פיל או קוף - אריה איננו חיה שנחשבת לאחת מהחיות התבוניות. גם הסוס, שהוא פחות תבוני מהכלב ממה שידוע לי, הוא מסוגל להיכנס לדיכאון אם הוא לבד - מרה שחורה. באנציקלופדיה "תרבות" משנות ה- 60 כתוב שסוס זקוק לידיד, אפילו אם זאת תרנגולת.
בנאדם חולם חלום. מה ראה? מכונה מוארכת ממתכת, נעה מתחת למים, אנשים בתוכה מנווטים אותה. חלם חלום... לך תדע מאיפה זה הגיע לו. מה היה במציאות שבה הוא חי, שאפילו דומה לצוללת, שגרם לאיש הזה לדמיין צוללת? אולי תנועה של כריש במים. לא יודע. והיום יש צוללת... אז מה אתה רוצה שאני אגיד לך? וצוללת קיימת היום, והיא לא דבר שהיה קיים תמיד, אבל בגלל שאנחנו יודעים שזאת טכנולוגיה, זה לא נחשב בעינינו לנס. במילים אחרות, נס, בשבילנו, זה דבר שהוא גם יוצא דופן, וגם אין לנו הסבר ברור לפי דברים שאנחנו מכירים. אתם מבינים, אם כן, שעבור בן המאה ה- 500 לספירה, הצוללת שלנו היא נס.
תראו. כאשר 4 החברים יצאו למסע לארץ הברקת, כל אחד חיפש למצוא את משאלת ליבו. כל אחד חשב, שהקוסם פשוט ייתן לו אותה. כאשר מסתבר, שכל אחד צריך היה בעצם להשיג את מבוקשו בעצמו, ע"י תהליך ארוך ומורכב בינו לבין עצמו - שזה בדיוק ההיפך המוחלט מאשר קסם. אתה לא יכול לקבל אומץ ביום אחד... אתה מוכרח להתגבר על הפחד בהדרגה, ע"י הבנה הדרגתית של העולם שסביבך, למה הוא ככה, מה מאפיין אותו, אלו סכנות אורבות לך, כמה מפתיעות הן הסכנות והיכן לרוב הן שוכנות. וזה, אם תשאלו אותי, אחד הקסמים.
אם אנחנו שומעים מוזיקה מסוימת, וזה יכול לגרום לנו להרגיש חזקים. איך זה יכול להיות? זה יכול גם לעורר בנו רגשות של אהבה - הרגש הכי מיוחד. מה זה מוזיקה? רצף של ביטים, בקצב של 44100 או 22050 או 11025 ביט לשניה. אבל זה עושה לנו משהו - אם זה מכוון לכיוון הנכון. כלומר זה פונה אל צד מסוים שמראש כבר קיים בנו. - המוזיקה עצמה לא מכילה בתוכה אהבה. היא לא - היא סתם מכניזם ששמור בכלי פרו-מגנטי או על פני פוליקרבונט. אתה מסתכל על פסל או ציור (מתקופה נורמלית, כמו הרנסנס. לא ציור מהתקופה של היום...) וזה עושה לך משהו. הפרח נראה לך יפה. האשה נראית לך מושכת. אתה קוטף את הפרח (הורג את היופי! מקריב!) ונותן לאשה. ובלי מילים היא מבינה מה אתה אומר לה בזה. - שהיא יפה כמו פרח בשבילך. והיא מוחמאת מזה. ואהבה מתפתחת ביניכם. בגלל פרח... זה לא בגלל הפרח באמת.. הפרח עזר לעורר את האהבה. וכל דבר היום זה במילים. מה זה מילים? מילים זאת הדבר הכי לא מעובדת להתבטא, דווקא. אני יכול לעשות מחוות, שיגרמו לך להבין מה אני אומר, הרבה יותר טוב מאשר מילים. ילד מושך בכתפו ועושה פרצוף חמוץ, עם מבט מעט למטה. אתה יודע שהוא אומר "לא רוצה". איך אתה יודע?
פעם ניסו לבצע ניסוי של בינה מלאכותית. - מעמידים מול אדם מחשב, והמחשב מדמה אדם (זה כמו 2 אנשים בצ'אט, רק שאחד מהם הוא אדם, והשני הוא מחשב דמוי אדם), אבל האדם תמיד יזהה בשלב מסוים, שזה מחשב. אתה יודע מה זה אומר? שאפילו ברמה של מילים בלבד (שזה דבר קטן בבן האדם), אתה עדיין לא יכול לחקות את האדם. ספונטניות זו תכונה של יצורים חיים בלבד. וגם לא של כולם - לדבורה כמעט אין שום ספונטניות - היא כמעט רובוט. אני יכול להמשיך עוד ועוד, אבל קלטתם. ביי ביי. (יש ערבים, ביניהם מחבל לשעבר מארגון אש"ף, שמודים שהאיסלאם זאת כת מרושעת. - הנה נס. תגיד לזה בתורה "וה' ריכך את לב הגוים" אם תרצה בכך. איך זה קרה? כי האדם עצמו הוא נס!!! זה טיפשי להתלהב מניסים כשאתה הנס הכי גדול שאי פעם נברא. אף נס עוד לא מתקרב לנס האנושי.)
לא מאמין לי? הנה:
http://www.faithfreedom.org/oped/sina50218.htm
והטרוריסט לשעבר זה ואליד שובאט, תכתוב ביוטיוב או בגוגל - Walid Shoebat.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)