כתב נושא: עוד חייל יהודי נרצח על ידי נתניהו ליברמן התשקורת והערב רב בכלל  (נקרא 5069 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

דם יהודי זול בעיני הערב רב הבולשביקי שמשתלט על עם ישראל וארץ ישראל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3929558,00.html

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
וכן צה"ל שוב מתגלה עד כמה הוא ארגון קקמייקה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
איזה מדינה מסריחה חיסלו קצין במארב מתוכנן ע"י נאצים טרוריסטים והתגובה זה 4 פגזים של התותחנים.. באמת תודה רבה שהגבתם.

צריך לפתוח בעוד מלחמה להכחיד אותם

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

דם יהודי זול בעיני הערב רב הבולשביקי שמשתלט על עם ישראל וארץ ישראל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3929558,00.html
בס''ד

שוב הופקר דם יהודי הי''ד !!  :old_cry: והשאננות המונחית ע''י הבועה התשקורתית ממשיכה ושמה את שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ללעג וקלס!! חלק גדול מאחינו כבר התעוררו והבינו שהשלטון המושחת הזה מפקיר את דמם ודם יקיריהם !! אנו קוראים להפיץ את האמ-ת ביתר שאת בכל מקום ואתר !! זהו הנשק היעיל ביותר בכדי להשיב את אחינו להכרה במצב הנוכחי בתוך בועה של שטיפות מוח תשקורתיות 24 שעות ביממה ר''ל !! ברגע שתהי'ה הבלגה ,יחליט האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י להעלות את רף הפגיעות ביהודים בכל מקום ואתר !! זהו ה''מישוש בדופק'' !! שלטון נורמאלי הי'ה מגיב במכה ניצחת בחסלו את האוייב באופן טוטאלי !!

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק michelb126

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אין צבא לבנון. כולם שם נותנים מקלט וחסות לחיזבאללה. צריך לכבוש את לבנון לפחות

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
משפטים כמו "הגבול בין ישראל ללבנון..." מעצבנים אותי. לבנון היא חלק מישראל. זה רק שאלה של זמן, עד שלבנון תשוחרר מידי הערבים ותחזור לשליטתנו - לשליטת העם היהודי הנבחר. 

בע"ה אלה שרצחו את הקצין ישרפו בדם של הילדים שלהם.
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
משפטים כמו "הגבול בין ישראל ללבנון..." מעצבנים אותי. לבנון היא חלק מישראל. זה רק שאלה של זמן, עד שלבנון תשוחרר מידי הערבים ותחזור לשליטתנו - לשליטת העם היהודי הנבחר. 

בע"ה אלה שרצחו את הקצין ישרפו בדם של הילדים שלהם.

מתי לבנון הייתה חלק מישראל?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מתי לבנון הייתה חלק מישראל?
חלקים מלבנון היו תחת שלטון ישראל בימי מלכות דוד ושלמה וכן בימי אלכסנדר ינאי וכן לבנון היא חלק מארץ ישראל המובטחת כפי שזו מופיעה בנבואות התנ"ך ודברי אלוקים כפי שהם מופיעים בתורה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חלקים מלבנון היו תחת שלטון ישראל בימי מלכות דוד ושלמה וכן בימי אלכסנדר ינאי וכן לבנון היא חלק מארץ ישראל המובטחת כפי שזו מופיעה בנבואות התנ"ך ודברי אלוקים כפי שהם מופיעים בתורה.

מתי זה היה? לפני 2000 שנה? לפני 3000 שנה?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

שאלה, נניח ויבוא יום ואכן נכבוש את כל ישראל השלמה, כפי שכתוב עד הגרגיר האחרון. האם יתקיימו דרישות נוספות להרחבת הארץ או שזהו, כל השאר של הגויים?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה, נניח ויבוא יום ואכן נכבוש את כל ישראל השלמה, כפי שכתוב עד הגרגיר האחרון. האם יתקיימו דרישות נוספות להרחבת הארץ או שזהו, כל השאר של הגויים?

נו באמת אוהד הפועל, אתה לא יודע שבתורה בפירוש כתוב "מהפרת עד היאור"?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
לפחות זה היה (ואם אתה באמת לא יודע: תחת ממלכת ישראל המאוחדת לפני 3000 שנה).
מתי הייתה קיימת "פלסטין"? (1000 שנה, 2000 שנה, 3000 שנה?).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לפחות זה היה (ואם אתה באמת לא יודע: תחת ממלכת ישראל המאוחדת לפני 3000 שנה).
מתי הייתה קיימת "פלסטין"? (1000 שנה, 2000 שנה, 3000 שנה?).

בדיוק. זה נחלת העבר לכן זה היה ולא יהיה עוד. באשר לפלסטין, אני אף פעם לא אמרתי שאי פעם היה דבר כזה אז אל תכניסו לי מלים לפה.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בדיוק. זה נחלת העבר לכן זה היה ולא יהיה עוד. באשר לפלסטין, אני אף פעם לא אמרתי שאי פעם היה דבר כזה אז אל תכניסו לי מלים לפה.

לא רוצים להכניס לך שום דבר לפה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ברגע שיכבש תא השטח כולו מנהר הפרת ועד הזרוע המזרחית של הדלתא של הנילוס לא יהיו כל דרישות נוספות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
תזכיר לי, אולי בגלל מה שהיה פה לפני 2000 ו-3000 שנה זה בדיוק הסיבה למה אנחנו נמצאים פה עכשיו, אולי, חשבת על זה? ואולי גם אותה הבטחה לחזרה בת 2000 שנה זה גם עניין חשוב?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אנחנו פה בדיוק בגלל שזה נחלת עבר והבטחת עבר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עוד חייל יהודי נרצח על ידי נתניהו ליברמן הת&#
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 04, 2010, 11:13:25 »
זה רק מוכיח שאין ממשלת לבנון בנפרד וחיזבאללה בנפרד הם כולם ביחד נגדנו ולכן צריך להגיב בפעולה מסיבית נגד לבנון בלי שום קשר חיזבאללה או לא!!!!!

מנותק השבני ואשובה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לבנון היתה תחת שילטון ישראל גם בימי דוד ושלמה אך גם כול החלק עד נהר הליטני היה תחת שילטון מדינת ישראל ממבצע שלום הגליל עד שאהוד ברדק שהיה ראש הממשלה ב2000 הוציא את צהל ממנו ומסר את כול השטח לחיזבאללה

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

אתה תדחף אף של חזיר לפה !! אנו לא מתייחסים לחסרי מצפון שכמותך!! הכיצד הינך מתכחש למאורעות מלפני 3000 שנים שעל יסודן קם עם-ישרא'ל ? חזיר מטונף שכמותך !!  :old_tongue:

הגולה בארץ :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''