כתב נושא: נא להכיר: הלוחמת הערבייה הראשונה בצה"ל  (נקרא 12760 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
נא להכיר: הלוחמת הערבייה הראשונה בצה"ל
« להגיב #25 ב- : יולי 29, 2010, 21:09:13 »
אביה שירת בצנחנים וכעת גם היא בחרה על מסלול לחימה.
זה נשמע לי מאוד מכובד.

מדובר כאן במקרה מאוד נדיר, אני לא מטיל דופי ברצון שלה למלא את החובה (המוסרית ולא חוקית עבורה) לשרת את המדינה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #26 ב- : יולי 29, 2010, 23:07:02 »
וואלה זה יהיה אפילו יותר משעשע. אני מחכה בקוצר רוח לראות את זה קורה.   
זה עוד יקרה,סבלנות, תזכור את האגיה סופיה 1453........
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #27 ב- : יולי 30, 2010, 13:08:17 »
וואלה זה יהיה אפילו יותר משעשע. אני מחכה בקוצר רוח לראות את זה קורה.   

אני ממש לא רוצה לראות את זה,כי ברגע שזה יקרה זה סימן שהאיסלם השתלט על העולם ואז אנחנו ניהיה בבעיות רציניות!
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק eitan

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #28 ב- : יולי 30, 2010, 13:09:37 »
זה לא משנה אם היא ערביה נוצרית או מוסלמית... לכל גוי אין מה לחפש בצה"ל.. ובמיוחד עם הוא מזרע של אויב.. דרוזים בדואים וערבים בכלל הם אויב מסוכן שאין לזלזל בכוחו!
ובנתיים הם מנצלים את הזלזול שלנו בהם ונכנסים לעמדות מפתח.. הערביה הזו לאט לאט תהפוך לקצינה שתתן פקודות ליהודים!
כתוב בתורה "שום תשים עליך מלך" ויש כפל במשפט זה... בספר או הרעיון נכתב שהכפל בא להראות שלא יתאפשר שהיהודים יבחרו מלך גוי עליהם, ולא שום תפקיד שררה אחר! לא רוה"מ חס וחלילה, לא שר לא ח"כ לא ראש עיר לא קצין בצה"ל ואפילו לא מנהל של סופר מרקט!  וככל שנתרחק מהרעיון היהודי הרי הוא ללכת בדרכי התורה הרי אנו סוללים לאחד כמו אחמד טיבי את דרכו למושה ראש ממשלת ישראל... ועל כן אם כל אחד מכם עושה מילואים או משהו בסגנון אתם נדרשים לסרב לקבל פקודה מגוי (בד"כ דרוזי או בדואי..)! ולא משנות ההשלכות! כך אני עושה והם לומדים שהצדק איתי!  אנשים מפחדים לבייש את הערבי ולומר לו את האמת לאן הוא שייך! אך שלא עושים זאת מביישים אנו את מלך העולם! קחו לתשומת לב  ותהיו איתנים בדרככם שסלל לכם הרב האמיתי ביותר שידעה אדמת ישראל  ב60 שנות קיומה, הרב כהנא זצוק"ל

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #29 ב- : יולי 30, 2010, 13:34:01 »
אני ממש לא רוצה לראות את זה,כי ברגע שזה יקרה זה סימן שהאיסלם השתלט על העולם ואז אנחנו ניהיה בבעיות רציניות!

הם אף פעם לא ישתלטו על העולם. כדי לשלוט בעולם הם יצטרכו לשלוט עלינו. גוי יכול לשלוט על גוי, אבל גוי לעולם לא ישלוט על עם ישראל. רק הקב"ה שולט בעם ישראל. חוץ מזה, מה שאתה אומר רק מחדד את הנקודה שלי - אנחנו חייבים להשמיד את כל הערבים, ואת כל המוסלמים, ורצוי לעשות זאת במהרה.
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : יולי 30, 2010, 14:11:09 »
זה לא משנה אם היא ערביה נוצרית או מוסלמית... לכל גוי אין מה לחפש בצה"ל.. ובמיוחד עם הוא מזרע של אויב.. דרוזים בדואים וערבים בכלל הם אויב מסוכן שאין לזלזל בכוחו!
ובנתיים הם מנצלים את הזלזול שלנו בהם ונכנסים לעמדות מפתח.. הערביה הזו לאט לאט תהפוך לקצינה שתתן פקודות ליהודים!
כתוב בתורה "שום תשים עליך מלך" ויש כפל במשפט זה... בספר או הרעיון נכתב שהכפל בא להראות שלא יתאפשר שהיהודים יבחרו מלך גוי עליהם, ולא שום תפקיד שררה אחר! לא רוה"מ חס וחלילה, לא שר לא ח"כ לא ראש עיר לא קצין בצה"ל ואפילו לא מנהל של סופר מרקט!  וככל שנתרחק מהרעיון היהודי הרי הוא ללכת בדרכי התורה הרי אנו סוללים לאחד כמו אחמד טיבי את דרכו למושה ראש ממשלת ישראל... ועל כן אם כל אחד מכם עושה מילואים או משהו בסגנון אתם נדרשים לסרב לקבל פקודה מגוי (בד"כ דרוזי או בדואי..)! ולא משנות ההשלכות! כך אני עושה והם לומדים שהצדק איתי!  אנשים מפחדים לבייש את הערבי ולומר לו את האמת לאן הוא שייך! אך שלא עושים זאת מביישים אנו את מלך העולם! קחו לתשומת לב  ותהיו איתנים בדרככם שסלל לכם הרב האמיתי ביותר שידעה אדמת ישראל  ב60 שנות קיומה, הרב כהנא זצוק"ל
יישר כח אחי =] ברוך הבא!

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 02, 2010, 10:03:54 »
eitan - ברוך הבא לפורום  את רוב הדרוזים אתה כנראה לא מכיר רובם נאמנים למדינה וכך גם הנוצרים הבעיה העיקרית הם המוסלמים!!!
וכן כנראה שכחתם את צד"ל בעליי בריתינו בלבנון שאותם הצבא היהודי "הנאור" שלנו ביחד עם ממשלתנו העלובה הפקיר לחיזבאללה!!!!
בינתיים הדרוזים הגויים כן מתגייסים לצבא וה"יהודים" השמאלנים יש"ו משתמטים מהצבא!!!
באמת מזל שיש לנו דרוזים "גויים" שמתגייסים לצבא!!!

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 02, 2010, 10:06:05 »
בקשר לאחמד טיבי אתה ממש מגזים כי אף אחד לא סולל לו את הדרך להיות ראש ממשלה חוץ מה"יהודים" השמאלנים ה"דמוקרטים" רוב העם לא טיפש ולא יתן לו להיבחר לראש ממשלה!!!
ההשוואה שלך לא נכונה ולא מדוייקת!!!

מנותק eitan

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #33 ב- : אוגוסט 02, 2010, 12:32:22 »
דרוזי = גוי !!! אל תטעה ואל תתן למילים שמסתתרות מאחורי כוונות לבלבל אותך... אין סרטן ידידותי.. אני יודע שלמראית עין זה נראה כמו הקרבה מה שהם עושים אבל למיטב ידיעתי ישנם דרוזים במדינות אחרות שנאמנים למדינות אלו.. זאת אומרת שהדרוזי הגוי חסר עמוד השדרה מסוגל להפוך את העור שלו בזמן אמת(לא שהיום הם לא מעבירים נשק ומידע לאויב..) בכל מקרה שכתבתי  שהחיידק הטורף אחמד טיבי טוען לכס השלטון אז אני יודע למה התכוונתי.. לא לך ולא לאף יהודי יש מה לעשות בנידון.. מאסנו בתורה קיבלנו דמוקרטיה, זאת אומרת שישנה בארץ זכות בחירה לכל ערבי מת להצביע.. אם תבדוק את זה תמצא נתונים מבהילים על כמות הערבים שמצביעים ומעלים את כוחם של הפוליטיקאים האנטישמים וכמו כן ישנם גם שמאלנים עוד סוג של סרטן מבעבע במדינה, שגם הם תומכים במפלגות הערביות.. אבל הבעיה היותר רצינית היא שרוב רובם המכריע של הישמעאלים הם ילדים שעדיין אין להם את רשות ההצבעה (רשות ולא זכות!) ומה יקרה בעוד עשר שנים? שכל אותם הילדים יצביעו? ויהיו קיצוניים יותר? שיבינו יותר את העניינים? מלומדים יותר? מה יקרה אם למרות "הפיתוח" שמתחולל בהם הערביה תמשיך להשריץ שמונה תשע ואף עשרה ילדים חיידקים קטנים? בעוד היהודיה אם היא לא עושה הפלה אז מספיק לה שלושה עד ארבעה ילדים? מה יקרה אז?  עד מתי נמשיך לעצום עיניים? "וחרה אף ה' בכם ועצר את השמים ולא יהיה מטר והאדמה לא תתן את יבולה ואבדתם מהרה מעל הארץ הטובה אשר ה' נותן לכם"! --- הוא כועס, הוא עצר את המטר, האדמה לא נותנת יבולה כבר שנים.... מה השלב הבא של האזהרה? אתה באמת רוצה לתת לזה לקרות?
אם אתה רוצה לדעת את דעתם של הדרוזים בכל מקרה אל תפנה אליהם כשהם על מדי צה"ל, אלא פנה אליהם ביום יום בפאבים, ברחוב, ואף בצ'אטים באינטרנט( תנסה בוואלה צ'אט) ותיווכח כמה הם טעונים כלפינו בהאשמות ומחכים ליום שיוכלו לחשוף צפרניים ואם אפשר גם שיניים, אחי היקר היזהר מהגוי!

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #34 ב- : אוגוסט 02, 2010, 20:42:57 »
דווקא הייתי איתם בפאבים  יש לי לא מעט חברים דרוזים מהצבא ואני מגיע אליהם לעיתים קרובות בדליית אל כרמל!!!
דבר שני הדרוזים שונאים את הערבים שנאת מוות והם מתעצבנים כשקוראים להם ערבים!!!
וכן חלק גדול מהדרוזים מצביא ימין ולא שמאל בבחירות ויש להם פוליטיקאים לא רעים דוגמת הח"כ איוב קרא שהיה ממתנגדיי הגירוש!!!!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #35 ב- : אוגוסט 02, 2010, 23:05:14 »
בס''ד
נאמרו כאן דברים חסרי שחר.
הדרוזים, ברובם הם נאמנים למדינה הזאת ולהיותה מדינה יהודית וציונית.
אכן, דרוזים במדינות אחרות נאמנים לאותן מדינות, אך זהו ציווי דתי אצלם, כלומר, קהילה דרוזית שחיה במדינה מסויימת חייבת על פי הדת, להיות נאמנה לשלטונות. כך שהם נאמנים, ותאמינו לי, יש דרוזים שמוכנים להקריב יותר מאשר יהודים, בעיקר יהודים שמאלנים מהמרכז. ואני יודע מה אני אומר. שרתתי עם דרוזים בחטיבה שלי, ושרתתי איתם בצפון בבסיס של גדוד חרב, מדובר באנשים בעלי כבוד, ענווה ומשמעת עצמית שלא נתקלתי בה אצל רוב החיילים היהודים.. כמובן, שיש בינהם יוצאי דופן - אך אלה הם מיעוט. זה כמו שאני אתחיל להאשים את כל המרוקאים ולהגיד שהם בוגדים במדינה.. למה? כי מרדכי וענונו יש''ו, וטלי פחימה יש''ו הם שניהם בני העדה הזאת. אבל אסור להכליל! כמו כן, גם הנוצרים לא מפריעים לנו כאן. מי שמפריע זה המוסלמים - שאמונתם מבוססת על הקוראן המתועב, ה' ימחהו מעל פני האדמה.
עדן איסקוביץ

מנותק eitan

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #36 ב- : אוגוסט 03, 2010, 06:21:36 »
אז הציווי הדתי שלהם הוא להיות נאמנים לשלטון השולט במדינה? להיות נאמנים לצד החזק? אי אפשר להיות נאמן למשהו שמתחלף... כי אז זו לא נאמנות.. יהודי נאמן לתורה ולה' בתקופות טובות ובתקופות קשות.. שקשה היהודי לא יהיה נאמן לנצרות כי היא שולטת.. זו לא נאמנות זו דו פרצופיות !
היזהרו מהם! אתם מדברים איתי על ילדים שמשרתים בצבא, אני מדבר על עם שלם, עם של נוודים, עם ללא אדמה, עם שנאמן לחייו שלו, ומסוגל כהרף עין להסתובב ולהפוך לגייס חמישי בתוכינו!
אין גוי שיהיה נאמן לישראל, יש גוי שיש לו אינטרס לישראל,והגוי הכי מסוכן הם הם אלו חוטבי העצים ושואבי המיים! הדרוזים שבנות ישראל באות בטענה שהוא לא ערבי הוא דרוזי! אין יתכן שאתם תגוננו על גוי כזה!  את הטענות שלכם שמעו גם בעבר, על העם הג'וק הפלסטיני( כן כן תתפלאו) ואז התחילו להבין שאין ערבי שאוהב את ישראל ואין ערבי שחוגג עצמאות , אלא יש ערבי שרוצה לחזור לתל אביב חיפה ראשון נתניה רעננה בת ים מטולה באר שבע וכן הלאה.. הגוי לא ינוח והוא נמרץ ועושה שעות נוספות של חשיבה על איך אפשר לנגוס בעוד נתח מהעוגה ששמה מדינת ישראל!
אני יכול גם להסביר את זה יותר בפשטות על למה כן צריך נתק מוחלט בנינו לבניהם בכל מקום, בבתי חולים מקומות תעסוקה רחובות וכן הלאה, כי השיתוף גורם ליהודי הטוב לרפיון! רפיון!!!
שיהודי עובד עם הערבי( מוסלמי , נוצרי, בדואי, דרוזי, צ'רקסי, ג'וק) אז לפתע הוא רואה פן אחר של ערבי והוא מתחיל לגונן עליו בדיוק כמוכם עם הדרוזי הפצצת זמן המתקתקת, וזו אותה הסיבה מדוע "יעל" או "מיכל" היהודיה תלך עם הערבי הנחמד כי הרי למרות ההפצרות של הוריה, זו היא שעובדת/משרתת איתו, וחמודי כשמו כן הוא ! חמודי! (מה כלשכן שהיום הם משנים את שמותיהם, אני מכיר אחד ששמו נדב עובד! השם המקורי שלו הוא עבדאללה!! לא מאמינים, חפשו בפייסבוק נדב עובד ותמצאו את החיידק, תשאלו אותו בעצמכם..)
אני לא בקי בעובדות ובמספרים.. אבל אם אני לא טועה אלה הדרוזים שחטפו לפני כמה שבועות 13 שוטרים ואיימו איומים  שאין לזלזל בהם.. ואצלנו כבר יודעים שמי שמאיים בסוף עושה..
אני מבין ששירתתם איתם אך היזהרו מהרפיון והישארו עם יד על הדופק.. רק היהודי בסוף ישאר נאמן ליהודי אל תסמכו על הגוי  אל תבטלו את אזהרות חכמינו במחי יד!
אוהב אתכם מאוד אך  זיכרו את האמת ואל תסורו ממנה ימין או שמאל!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #37 ב- : דצמבר 02, 2011, 15:30:49 »
חחח
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #38 ב- : דצמבר 03, 2011, 21:16:13 »
לקצינים של צה"ל נמאס מישבן יהודי, צריך קצת לגוון.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #39 ב- : דצמבר 03, 2011, 23:26:20 »
מישו פה יודע אם גייסו כבר סודנים?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #41 ב- : דצמבר 03, 2011, 23:33:55 »
וואלה, לא מופתע, אחי.. איך יהודי יציב בנפשו יכול להתגייס לצבא הזה

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #42 ב- : דצמבר 04, 2011, 03:08:40 »
זה לא בסדר שהיא מקבלת את הפרסום,לפניה היו עוד כמה ערביות ,שמם היה ענת קם,וטלי פחימה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #43 ב- : דצמבר 08, 2011, 22:26:32 »
אדרבא. שיציבו אותה בחזית שתקבל פגיעה ישירה של קסאם מבני דודיה. אמן ואמן.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!