הצבא בודק את הכושר של כל אחד בטירונות באימונים ובשלל דרכים אחרות ומי שלא מתאים הם רואים טוב טוב ברוב המקרים,הצבא לא מסתמך על סיכויים מצחיקים כאלה של מי עשוי להיות יותר בכושר וכד' שלא נדבר על כך שאצל נשים אין בעיה או סיכוי לבעיה כמו אדם אם פלטפוס שזאת מחלה שבמקרים קיצונים יכולה להביא לנכות אין לי מושג איך אתה משווה את זה בכלל למין שלא נדבר על איך אתה אומר שהצבא לא בודק אנשים לעומק כמו שאני אומר(בסך הכל הצגתי כושר גופני..)ואומר שאין לזה אחיזה במציאות...ושוב אתה מכליל תפסיק לדבר על נשים(או גברים)בתור אוכלוסיה אחת קבועה לרוב בני האדם יש כושר ויכולת גופנית שונה ולא חסר נשים שיותר בכושר וחזקות כמו גבר ממוצא ואף יותר ולא משנה סטטיסטיקה ההכללה הזאת מטעה ולא קשורה בכלל,וכן הבדלים מולדים אתה יכול למצוא בתדירות אף הרבה יותר משמעותית אצל אנשים מגזעים וממשפחות שונות למשל רוב האנשים במשפחה שלי בעלי גוף קטן וקל יותר מרוב הנשים שאני ראיתי ולאומת זאת אתה יכול לראות משפחות ואנשים מגזעים שונים באופן כללי בהם רוב האנשים גדולים וחזקים יותר משאר האנשים כולל הבנות,מין הוא לא הגורם היחיד או המשפיע ביותר מבחינה מולדת.
ומה זה משנה איך היא תרגיש ומה היא עוד יכולה? אני רק מראה שבסופו של דבר האפליה לא הגיונית מין הסיבה הפשוטה שגם אנשים שכן מתאימים מופלים אוטומטית.
דבר ראשון אתה אפילו לא התחלת להתמודד עם ההבדלים מלידה שיש בין המינים שכבר הצגתי בפניך (וזו אחת הסיבות לאפלייה, כי זה דבר תקף אצל כל הבנות מלידה), ובהחלט אפשר להשוות את עניין הפלטפוס להבדלים הפיזים המשמעותיים בין המינים.
דבר שני, הטירונות איננה לפני הגיוס אלא אחרי, הצבא לא מודע לכושר של אדם פלוני או אלמוני לפני שהוא מתגייס. ובתור חייל משוחרר מחטיבת הנח"ל, אני אומר לך שעל מנת להיות לוחם חי"ר עליך פשוט להיות בבריאות סבירה ואין צורך בכושר מי יודע מה, מכיוון שהכושר נבנה עם הטירונות והאימון המתקדם בסופו של דבר. אם ככה אז למה יש אפלייה כלפי בנות? כי אף אחד לא יכול להבטיח שבחורה יכולה לעבור את זה (כמו שיש לא מעט בנות שלא מצליחות לעבור את המסלול של קרק"ל) והצבא מובנה ע"י הקצאות ועל כל חייל/ת שצה"ל מכשיר יש עליו אין סוף הוצאות, ועל כל חייל/ת שיפול מהמסלול הזה, עליו יבוזבז הקצאה שלימה לשווא וזה בזבוז כסף מיותר לתקציב הביטחון, והסבירות שבנות יפלו במסלול חי"ר הוא כמובן גבוה יותר ולכן האפלייה מוצדקת, ובנות לא מחוייבות לשרת כלוחמות (והרוב המכריע של הבנות דווקא יראו בזה אפלייה מבורכת).
דבר שלישי אתה שוכח דבר מאוד בסיסי, הצבא אינו אירגון דמוקרטי, הוא לא שואף לשווין או לחופש, הוא אירגון כפייתי (קרי, אם אתה כשיר אתה חייב לשרת).
ושלא נדבר על כך שדין אישה ודין גבר בצבא שונים גם במובנים אחרים כמו העובדה שלגבר יש שנה יותר לשרת (עוד סיבה שהן לא נמצאות בחי"ר, כי רק המסלול שלו הוא כמעט שנה שלמה, שזה חצי מהשירות שלהן), ככה שמי שמטיף במצב הנוכחי ל"שיוויון בצבא" מהסוג שאתה רוצה, הוא לא יותר ממתחסד נאלח וצבוע (ואח"כ אתה עוד שואל אותי "למה אתה שונא את הפמיניזם?"). חוץ מזה לצבא יש מטרה: להגן על המדינה ולשמור על ריבונותה של המדינה, ועם זאת ניתנת לו גם הזכות לפגוע (במידה מסויימת) בערכי החופש והשוויון למען שמירה על הריבונות ממש כמו דמוקרטיה מתגוננת (עזוב שמדינת ישראל גם ככה לא בדיוק דמוקרטיה, אבל לא משנה).
500SW אני חושב שמיצינו את הנושא, שורש הוויכוח בינינו הוא שאתה מנסה להראות לי שהפמיניזם זה דבר "חיובי", ואני חייב לומר לך (עם כל הכבוד שיש לי אליך) שלא רק שהדיון הזה לא שיכנע אותי אלא הוא אפילו חיזק אותי בדעתי. אז אני חושב שכדי לנו לסיים את הדיון הזה כאן.