כתב נושא: האוייבת מספר אחת של מדינת ישראל  (נקרא 7323 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האוייבת מספר אחת של מדינת ישראל
« להגיב #25 ב- : יולי 23, 2010, 01:39:30 »
אני לא מבין מה הולך בפורום הזה מותר לשים תמונות של רבין ופרס כערבים אבל אסור להעלות תמונה של נאצית במדיי נאצים??

מה קורה בפורום הזה,גם אתם מתחילים למחוק דברים שנראים לכם קיצונים מידיי?  :old_Angry2:  :old_Angry2:
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : יולי 23, 2010, 01:51:35 »
אני לא מבין מה הולך בפורום הזה מותר לשים תמונות של רבין ופרס כערבים אבל אסור להעלות תמונה של נאצית במדיי נאצים??

מה קורה בפורום הזה,גם אתם מתחילים למחוק דברים שנראים לכם קיצונים מידיי?  :old_Angry2:  :old_Angry2:

תגיד לי אתה בכלל מקשיב לעצמך מה שאתה מדבר? זה בסדר לשים את רבין ופרס עם כאפיה של ערבים כמו שזה בסדר לשים אותם עם סומבררו של מקסיקאים. אבל לשים אדם חף מפשע במדים של נאצים? זאת הסתה לכל דבר ועניין! דרך אגב אני זה שהביא לתשומת לבו של חיים בן פסח את התמונות שלך עם דורית בייניש במדים של נאצים ואז הוא מחק אותן, אז אתה יכול להודות לי על כך...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : יולי 23, 2010, 02:12:29 »

בס''ד

בוס שלום,

קודם כל, אתה יהודי יקר ואני אוהב אותך.

לצערי בארץ ישראל יש חוקים בולשביקים שאוסרים על חופש דיבור אמיתי. אני לא רוצה שתסתבך ויש לי חובה להגן עליך. כל עוד שלא נעבור על החוקים, לא תהיה לנו שום בעיה. תמונות של דורית ביניש במדים נאציים יכולות לסבך אנשים בא''י לדעתי. זה לא יסבך את הפורום כי הפורום נמצא בארה''ב. אבל שוב אני רוצה להגן על כל חברי הפורום. אולי אני זהיר מדי לפעמים. עשיתי את זה לטובתך בוס. באמת.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #28 ב- : יולי 23, 2010, 11:46:58 »
אוקיי הבנתי,וחיים תודה על ההגנה חבל שדורית בייניש לא חושבת כמוך איך להגן על העם שלה היא ההפך הגמור ממך אתה מגן והיא עושה הכל שיהיה לנו רע.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו