עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
חייב עזרה בויכוח עם ערבי ביוטיוב
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: m4a1 על יולי 23, 2010, 08:58:34 ---מה הסילוף בסרטון?
--- סוף ציטוט ---
רק לתקן, מוצג שם חצי עובדות בנוגע למצב, כמו "הישראלים בנו חומה ביטחונית שמפרידה ישובים פלסטינים", בלי כמובן לציין את העובדה שהחומה נבנתה כי אותם פלסטינים חמודים
חדרו לישראל ופיצצו אוטובוסים.
אותו דבר עם הכבישים, שרק ישראלים יכולים לנסוע בהם, וכל המחסומים. זה לא נעשה סתם כי מתחשק לביבי לדפוק את הערבים.
לזה קוראים לדמגוגיה.
m4a1:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יולי 23, 2010, 15:35:43 ---רק לתקן, מוצג שם חצי עובדות בנוגע למצב, כמו "הישראלים בנו חומה ביטחונית שמפרידה ישובים פלסטינים", בלי כמובן לציין את העובדה שהחומה נבנתה כי אותם פלסטינים חמודים
חדרו לישראל ופיצצו אוטובוסים.
אותו דבר עם הכבישים, שרק ישראלים יכולים לנסוע בהם, וכל המחסומים. זה לא נעשה סתם כי מתחשק לביבי לדפוק את הערבים.
לזה קוראים לדמגוגיה.
--- סוף ציטוט ---
לזה התכוונתי, אני לא רואה שום דבר שאינו כשורה בסרטון.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: m4a1 על יולי 23, 2010, 15:55:11 ---לזה התכוונתי, אני לא רואה שום דבר שאינו כשורה בסרטון.
--- סוף ציטוט ---
אני מניח שכל עניין הדמגוגיה "אינו כשורה בסרטון", לא?
m4a1:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יולי 23, 2010, 16:06:10 ---אני מניח שכל עניין הדמגוגיה "אינו כשורה בסרטון", לא?
--- סוף ציטוט ---
סוג של, זה יותר מחסור של מידע מאשר מידע שגוי.
Rafoe:
--- ציטוט של: m4a1 על יולי 23, 2010, 16:07:37 ---סוג של, זה יותר מחסור של מידע מאשר מידע שגוי.
--- סוף ציטוט ---
אמרת הכל אני חושב.
הסרטון הזה מהשנייה הראשונה שלו (שהם מראים את המפה הירוקה של "פלסטין" שנצבעת בלבן) הוא מחסור של מידע (ואם אתה חושב שזה בתום לב, אתה טועה. כל ה"מחסור" מידע הזה הוא מכוון).
ואם באמת אותו ערבי שהעלה את הסרטון באמת מאמין שהוא צודק והאמת ההיסטורית לצידו, אז למה הוא הסיר את כל הויכוח שהיה לי איתו? מה יש לו להסתיר? (להיפך. אם הוא כ"כ צודק הוא היה צריך לשאוף לויכוח עם ה"כובשים" שמסלפים את ההיסטוריה)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה