עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
מי בעד לגרש את הערבים משטח ישראל שירים את ידו !!
ליאו:
--- ציטוט של: GY על דצמבר 03, 2006, 21:20:15 ---בס"ד
ליאו ו AARON היקרים, רוב חיילי צה"ל הם חילוניים.
אסור שערבים יהיו בצה"ל. מה אתה חושב שיקרה אם יהיו גדודים של ערבים חמושים ומאומנים במדינה?
או מה יקרה אם יבקשו מערבי להשגיח על הסבא שלך בבית אבות יהודי במסגרת שירות לאומי?
אין מאות כהניסטים עם רובי M16.
GY
--- סוף ציטוט ---
צה"ל אולי סובל מהחפיפניקיות אבל הם לא משוגעים להכניס ערבים לגולני , הערבים משתגעים אפילו אם בטעות נופל לידיהם צו גיוס , אפשר לשים אותם במקום כלשהוא שהא לא יוכלו לעשות נזק והמטרה הראשית היא לא לתת להם אזרחות בישראל וזכות הצבעה ( שלא יביאו אחמדים טיבים לכנסת)
והשירות לאומי אני מתכוון לדברים כמו נטיעת עצים וסלילת כבישים ,
מקרה אחד של ערבי שעושה משהו ומעיפים אותו מהארץ ואת המשפחה ומי שעזר לו ,
אי אפשר פשוט לבוא ולהגלות את הערבים מהארץ גם אם ליברמן על סכיזופרניה יבחר לראשות ממשלה , צריך פתרון שיעבוד ההצעה שלי היא גסה מאוד אבל אפשר לעבוד על רעיון כלשהוא
מליק:
אם לא לגרש, משום שזה עלול לעלות בדמם של חיילים רביןם, וכסף רב שאין לנו, אז למגרם, דבר ראשון להעיף את חברי הכנסת הערבים מהכנסת היהודים שלנו.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: ליאו על דצמבר 03, 2006, 22:19:38 ---
--- ציטוט של: GY על דצמבר 03, 2006, 21:20:15 ---בס"ד
ליאו ו AARON היקרים, רוב חיילי צה"ל הם חילוניים.
אסור שערבים יהיו בצה"ל. מה אתה חושב שיקרה אם יהיו גדודים של ערבים חמושים ומאומנים במדינה?
או מה יקרה אם יבקשו מערבי להשגיח על הסבא שלך בבית אבות יהודי במסגרת שירות לאומי?
אין מאות כהניסטים עם רובי M16.
GY
--- סוף ציטוט ---
צה"ל אולי סובל מהחפיפניקיות אבל הם לא משוגעים להכניס ערבים לגולני , הערבים משתגעים אפילו אם בטעות נופל לידיהם צו גיוס , אפשר לשים אותם במקום כלשהוא שהא לא יוכלו לעשות נזק והמטרה הראשית היא לא לתת להם אזרחות בישראל וזכות הצבעה ( שלא יביאו אחמדים טיבים לכנסת)
והשירות לאומי אני מתכוון לדברים כמו נטיעת עצים וסלילת כבישים ,
מקרה אחד של ערבי שעושה משהו ומעיפים אותו מהארץ ואת המשפחה ומי שעזר לו ,
אי אפשר פשוט לבוא ולהגלות את הערבים מהארץ גם אם ליברמן על סכיזופרניה יבחר לראשות ממשלה , צריך פתרון שיעבוד ההצעה שלי היא גסה מאוד אבל אפשר לעבוד על רעיון כלשהוא
--- סוף ציטוט ---
בשלב מסוים בשירותי שירתתי כחייל מפקדה (ג'ובניק) ביחס"ר (עכשיו נקרא גדס"ר)---גדוד של בדואים שמפטרל על הגדר עם עזה. זו היתה ממש "חויה". לילה אחד נשמעו צרורות של יריות בשטח הבסיס. כולם קפצו, התחילה מהומה. אני נשארתי במיטה, כי היה לי רעיון טוב במה מדובר. ואכן, בסוף התברר שהיורה היה בדואי מאחת הפלוגות, שעמד להתחתן בעוד כחודש, ומישהו צחק עליו, הוא נכנס לקריזה, לבש אפוד, ויצא בתחתונים לירות צרורות באויר כאות מחאה... המג"ד (היהודי), יוסי חדד, קם באופן אישי להרגיע אותו.
זה באמת רעיון לא טוב לכלול לא-יהודים בצבא ההגנה לישראל.
MiSs_DAnIeL:
עומר, אתה באמת חושב שזה פשוט לקום ולהגיד "אוקי, עכשיו כולם מתאחדים ומעיפים מפה את הערבים",
להחזיר את החטופים במלחמת לבנון השנייה לא הצלחנו, אז לכבוש את כל השטחים נוכל?
טוב שלא מדינות העולם יקטלו אותנו ביום אחד
צריך להיות יותר ריאליים
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 14, 2006, 22:24:07 ---עומר, אתה באמת חושב שזה פשוט לקום ולהגיד "אוקי, עכשיו כולם מתאחדים ומעיפים מפה את הערבים",
להחזיר את החטופים במלחמת לבנון השנייה לא הצלחנו, אז לכבוש את כל השטחים נוכל?
טוב שלא מדינות העולם יקטלו אותנו ביום אחד
צריך להיות יותר ריאליים
--- סוף ציטוט ---
באמת כבר נמאס לשמוע עם הריאליים הלאה אם שמאלמרט היה ראש ממשלה תסלחו לי על הביטוי עם ביצים אז החטופים היו פה.
היה מעמיד עובדה אם הם לא חוזרים אני מוחק את לבנון אבל במקום זה הוא שולח חיילים עם אוכל שפג תוקף ונשק לא בשימוש להילחם בדרוך לבנון עם מפות ישנות וציוד דפוק.
היינו צריכים למחוק את לבנון נ-ק-ו-ד-ה!
עוד אחרי מה שהם עשו לנו פשוט בושה...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה