כתב נושא: 2 מיליון וחצי אפריקנים בדרכם לישראל  (נקרא 4612 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח

בושה שלא עושים כלום על מנת להפסיק את ההסתננות למדינה.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/206989
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
2 מיליון וחצי אפריקנים בדרכם לישראל
« להגיב #1 ב- : יולי 18, 2010, 23:09:10 »
תתעוררו! איפה הייתם שלושים שנה? אפריקאים התחילו להגיע לישראל בהמוניהם כבר בשנות השמונים (על מבצע משה מישהו שמע?)
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : יולי 18, 2010, 23:11:22 »
תתעוררו! איפה הייתם שלושים שנה? אפריקאים התחילו להגיע לישראל בהמוניהם כבר בשנות השמונים (על מבצע משה מישהו שמע?)
יש הבדל ענק בין אפריקאים מסלמים ליהודים, או שכנראה לא עדכנו אותך על ההבדלים.....
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 18, 2010, 23:12:54 »
יש הבדל ענק בין אפריקאים מסלמים ליהודים, או שכנראה לא עדכנו אותך על ההבדלים.....

תראה לי אתיופי אחד בישראל ששם המשפחה שלו הוא כהן או לוי.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : יולי 18, 2010, 23:23:29 »
תראה לי אתיופי אחד בישראל ששם המשפחה שלו הוא כהן או לוי.
וכמה אשכנזים אתה מכיר עם שם משפחה כהן או לוי?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 18, 2010, 23:25:03 »
וכמה אשכנזים אתה מכיר עם שם משפחה כהן או לוי?

בשפע.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : יולי 18, 2010, 23:40:51 »
בשפע.
להפך, די נדיר, יש הרבה אשכנזים שהם כהנים ולוויים אבל לא עם שם משפחה- כהן ולוי אלא שמות משפחה אחרים, מאידך התפוצה של כהן ולוי הרבה יותר נפוצה בקרב יוצאי ארצות האסלאם, סתם כך לידיעתך (שהיא ממש לא גבוהה על העם היהודי).
מאידך לגבי עולי אתיופיה היהודים, מקורם בקבוצת יהודים שהיא במובהק לא כהנית או לווית אלא משבט דן, שמעון  ויהודה כך שאין שום סיכוי שתמצא בקרבם כהנים ולוויים.
הגיון פשוט.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 18, 2010, 23:45:39 »
להפך, די נדיר, יש הרבה אשכנזים שהם כהנים ולוויים אבל לא עם שם משפחה- כהן ולוי אלא שמות משפחה אחרים, מאידך התפוצה של כהן ולוי הרבה יותר נפוצה בקרב יוצאי ארצות האסלאם, סתם כך לידיעתך (שהיא ממש לא גבוהה על העם היהודי).
מאידך לגבי עולי אתיופיה היהודים, מקורם בקבוצת יהודים שהיא במובהק לא כהנית או לווית אלא משבט דן, שמעון  ויהודה כך שאין שום סיכוי שתמצא בקרבם כהנים ולוויים.
הגיון פשוט.

עדיין אין שום דבר יהודי בשמות הפרטיים או שמות המשפחה שלהם. אני שמעתי גם על אתיופים לא יהודים שקוראים להם ברוך.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : יולי 18, 2010, 23:55:33 »
עדיין אין שום דבר יהודי בשמות הפרטיים או שמות המשפחה שלהם. אני שמעתי גם על אתיופים לא יהודים שקוראים להם ברוך.
א.) הרבה מאוד שמות יהודיים פרטיים ומשפחה עברו שינויים לאורך הגלות הן תחת שלטון הנצרות והן תחת שלטון האסלאם, ויש לכך דוגמאות במכביר, כך שיהודי אתיופיה אינם נבדלים בכך מאחיהם.
ב.) יש להפריד גם בין האתיופיים, בין אלה שהם "ביתא ישראל" לבין אלה שהם "פלאשמורה" שעברו גיור לחומרה וכך הם זונחים את שמם המקורי וגם ברוך יכול להיות אופציה ולוקחים שם עברי כיאה וכיאות, בדיוק כמו כל גר או גיורת אחרת שעברו את אותו תהליך ויהיה אשר יהיה המוצא שלהם.
לגבי ביתא ישראל, הפסיקה היא שהם יהודים לכל דבר, ואם הם בוחרים להשאר בשמם הגלותי זהו כבודם ורצונם בדיוק כמו כל יהודי שנשאר בשמו הגלותי יהיה אשר יהיה ארץ המוצא, ומה שקובע הוא בתפילה או אזכרה או עליה לתורה שם צריך שם עברי וזה מה שקובע.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 18, 2010, 23:57:40 »
א.) הרבה מאוד שמות יהודיים פרטיים ומשפחה עברו שינויים לאורך הגלות הן תחת שלטון הנצרות והן תחת שלטון האסלאם, ויש לכך דוגמאות במכביר, כך שיהודי אתיופיה אינם נבדלים בכך מאחיהם.
ב.) יש להפריד גם בין האתיופיים, בין אלה שהם "ביתא ישראל" לבין אלה שהם "פלאשמורה" שעברו גיור לחומרה וכך הם זונחים את שמם המקורי וגם ברוך יכול להיות אופציה ולוקחים שם עברי כיאה וכיאות, בדיוק כמו כל גר או גיורת אחרת שעברו את אותו תהליך ויהיה אשר יהיה המוצא שלהם.
לגבי ביתא ישראל, הפסיקה היא שהם יהודים לכל דבר, ואם הם בוחרים להשאר בשמם הגלותי זהו כבודם ורצונם בדיוק כמו כל יהודי שנשאר בשמו הגלותי יהיה אשר יהיה ארץ המוצא, ומה שקובע הוא בתפילה או אזכרה או עליה לתורה שם צריך שם עברי וזה מה שקובע.

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. איך אתה יכול להוכיח שהם יהודים?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אלוף מיל. בני פלד ז"ל