כתב נושא: חבר הכנסת עזמי בשארה הבוגד  (נקרא 2006 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
חבר הכנסת עזמי בשארה הבוגד
« ב- : יולי 21, 2010, 22:56:40 »
בס''ד
ברצוני להעלות נושא מסויים שיצא לי להרהר בו רבות בתקופה האחרונה. חבר הכנסת לשעבר ד''ר עזמי בשארה שנחשד הסיוע לאוייב, מסירת מידע לאוייב ובגידה במדינה קיבל מהמדינה פנסיה במשך שנים! הוא ישב במדינה עויינת, סוריה, אצל מנהיג סוריה אסד ובזמן הזה הוא קיבל פנסיה מהמדינה בה בגד! הכיצד זה יתכן?!? זה גורם לנו להראות כמו עם מטומטם כל כך... כמו עם שאפשר לירוק עליו ולו זה לא יפריע. אין לנו שום כבוד לאומי. חברי כנסת מתבטאים נגד המדינה שמאכילה ומשקה אותם ולנו זה לא מזיז!?! חברת כנסת משתתפת במשט עם טרוריסטים שצעקו במפורש שהם שונאים את ישראל ושהם מוכנים לג'יהאד, אותה חברת כנסת עדיין מקבלת כסף מכספי הציבור. כלומר כספי המיסים שאני משלם ואתם משלמים הולכים ישירות לכיסיהם של אלה המבקשים את רעתנו. זה מגוחך אך קשה לי לצחוק על זה. אילולא הייתי יהודי החיי במדינת ישראל אלא נוצרי החיי בנורבגיה, הייתי צוחק על המדינה החלשה וחסרת האופי הזאת, הייתי צוחק על הישראלים השוטים הללו שמוותרים בכל מלחמה, שנותנים תנאים כאלה טובים לאויביהם שנשבעים להשמידם בחרב, שנותנים פנסייה לבוגדים שמעבירים מידע סודי לאוייבי מדינתם, שמתעלמים מבנייה בלתי חוקית..... מדינת ישראל כפי שהיא מתנהלת עכשיו, היא מדינה מגוחכת וחלשה. היא חסרת כבוד עצמי. והיא מוקפת ערבים - וערבים לא סובלים אופי כזה, אופי יהודוני-פחדני כמו זה שיש למנהיגים העלובים שלנו. ערבים מעריכים החלטיות וכבוד. לנו אין את זה....
עדן איסקוביץ

מנותק ronen1980

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : יולי 22, 2010, 07:43:54 »
כל מילה שלך כמו ברזל.
צריך להתעורר תכף ומיד.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 22, 2010, 15:23:47 »
רק תיקון קטן - עזמי בשארה אינו בוגד. הוא האויב ותמיד היה חלק ממנו, מעולם לא היה חלק מאיתנו.

מנותק קייזר סוזה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 22, 2010, 15:59:49 »
אף אחד לא עטר למדינה בבקשה לבטל את הזרמת הכספים לבשארה?

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #4 ב- : יולי 22, 2010, 16:26:20 »
בס''ד
הבג''צ עוד עומד לצידם..
עדן איסקוביץ