שונות > מה שבראש
כדורגל-בית''ר ירושליים.....
אושרי:
האים אתם חושבים שבית''ר ירושליים לוקחת השנה את האליפות בכדורגל....
והאים חיפה מנצחת בגומלין את אספניול......
מאת:OSHRI_93
הפרסי מבגדד:
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:35:26 ---האים אתם חושבים שבית''ר ירושליים לוקחת השנה את האליפות בכדורגל....
--- סוף ציטוט ---
לצערי הרב,בית"ר בנתיים רצה לאליפות,וזה דבר שאני לא רוצה כאוהד מכבי חיפה,אבל אני לא יכול לעשות דבר,כדי לשנות זאת.
ומכבי חיפה,תקח את אספניול,יש לי הרגשה חזקה בנוגע לזה.
אושרי:
--- ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 15:45:24 ---
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:35:26 ---האים אתם חושבים שבית''ר ירושליים לוקחת השנה את האליפות בכדורגל....
--- סוף ציטוט ---
לצערי הרב,בית"ר בנתיים רצה לאליפות,וזה דבר שאני לא רוצה כאוהד מכבי חיפה,אבל אני לא יכול לעשות דבר,כדי לשנות זאת.
--- סוף ציטוט ---
גם אני אוהד את מכבי חיפה,ואני חושב שבגלל המשבר שחיפה נמצאת בו עכשיו,וההפסד לבית''ר ירושליים אתמול,אז מכבי חיפה תפסיד ביום רביעי......
אבל לא נורא,לפחות הגענו עד לשם,רחוק יותר לא נגיע בתקופה הזאת(אבל אני בטוח שנגיע יותר רחוק)......
DolphinBoy:
--- סוף ציטוט ---
גאידמק הזה לא עושה איתם כלום שיביא שחקנים מאירופה
הפרסי מבגדד:
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 16:21:29 ---
--- ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 15:45:24 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
גם אני אוהד את מכבי חיפה,ואני חושב שבגלל המשבר שחיפה נמצאת בו עכשיו,וההפסד לבית''ר ירושליים אתמול,אז מכבי חיפה תפסיד ביום רביעי......
אבל לא נורא,לפחות הגענו עד לשם,רחוק יותר לא נגיע בתקופה הזאת(אבל אני בטוח שנגיע יותר רחוק)......
--- סוף ציטוט ---
גם אחרי ההפסד שלנו בבית"ר 3 -1,עשינו תיקו בצסק"א,ואפילו היינו צריכים לנצח את האלופה הרוסית.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה