סקר

מתי הימין האמיתי ינהל את המדינה ?

תוך שנה - שנתיים
0 (0%)
לקראת סוף העשור
0 (0%)
בעשור הבא (שנת 2020 ואילך)
1 (3.8%)
זה לא יימדד בזמן, אלא רק שהעם יבין שזה מה שהוא צריך
15 (57.7%)
אף פעם, העם לא בנוי לקבל את הימין האמיתי
8 (30.8%)
אחר
2 (7.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: מתי לדעתכם יהיה הימין האמיתי בשלטון ?  (נקרא 21797 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מתי לדעתכם יהיה הימין האמיתי בשלטון ?
« להגיב #50 ב- : אפריל 28, 2010, 21:20:42 »
אני יכול להניח שלא בדיוק פרסת את כל משנתך לפני איזה סיני מזדמן, אז זה לא מדד.
וסך כל דברייך, הסכום הכולל=גיס חמישי
מש"ל

בבקשה תתן דוגמה אחת לדבר שאמרתי שמתפרש ממנו שאני גיס חמישי. דבר אחד. לא יותר. לא ביקשתי יותר מדי.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #51 ב- : אפריל 28, 2010, 21:27:53 »
בבקשה תתן דוגמה אחת לדבר שאמרתי שמתפרש ממנו שאני גיס חמישי. דבר אחד. לא יותר. לא ביקשתי יותר מדי.
מה הסיפור שלך? מה אתה רוצה? שאני אתן דוגמא (ויש לי למכביר) ואז אתה תתפלמס איתי עד כלות למה זה לא נחשב גיס חמישי?
יודע מה? דווקא לא, לא בראש שלי לתת לך דוגמא, אתה מוזמן לקפוץ לי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #52 ב- : אפריל 28, 2010, 21:29:08 »
מה הסיפור שלך? מה אתה רוצה? שאני אתן דוגמא (ויש לי למכביר) ואז אתה תתפלמס איתי עד כלות למה זה לא נחשב גיס חמישי?
יודע מה? דווקא לא, לא בראש שלי לתת לך דוגמא, אתה מוזמן לקפוץ לי.

אתה ודאי הבנאדם הכי ממורמר במרחב הלבנט.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #53 ב- : אפריל 28, 2010, 21:31:49 »
אתה ודאי הבנאדם הכי ממורמר במרחב הלבנט.
תודה לך זיגמונד, לכשארצה ממך אנליזה עליי, אפנה אליך בבקשה מוקדמת........
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #54 ב- : אפריל 28, 2010, 22:08:00 »
תגידו חבר'ה אני חייב לשאול, אתם רציניים עם רעיון ההגירה ההמונית הזה? באמת נראה לכם שיש סיכוי שזה יעבוד? הרי חיים בעצמו אומר שלערבים יש כבוד, שהם אוהבים את העם שלהם, הערבים האלה ימכרו את השאיפות הלאומיות שלהם בעבור חופן דולרים? אותם ערבים שמוכנים להתאבד, ששולחים את הילדים שלהם למות רק כדי שיהיה להם מה להראות בטלוויזיה, שחולמים על כיבוש הארץ כולה, יסכימו לשתף פעולה  עם הממשלה הציונית בתוכנית שתחסל לחלוטין את הסיכוי שלהם לכבוש את הארץ? הרי הם יעדיפו למות רק לא לשתף איתנו פעולה.

ונניח שתקימו סוכנות שתשלם פיצויים למי שיסכים לעזוב. נראה לכם שהחמאס לא יוציא להורג כל מי שבכלל יתקרב לסוכנות הזו? נראה לכם שהם לא ילחמו ברעיון הזה עד טיפת דמם האחרונה? אתם הרי יודעים שזו פנטזיה. אין שום סיכוי שזה יתממש. אז מה הקטע?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #55 ב- : אפריל 28, 2010, 22:10:26 »
תגידו חבר'ה אני חייב לשאול, אתם רציניים עם רעיון ההגירה ההמונית הזה? באמת נראה לכם שיש סיכוי שזה יעבוד? הרי חיים בעצמו אומר שלערבים יש כבוד, שהם אוהבים את העם שלהם, הערבים האלה ימכרו את השאיפות הלאומיות שלהם בעבור חופן דולרים? אותם ערבים שמוכנים להתאבד, ששולחים את הילדים שלהם למות רק כדי שיהיה להם מה להראות בטלוויזיה, שחולמים על כיבוש הארץ כולה, יסכימו לשתף פעולה  עם הממשלה הציונית בתוכנית שתחסל לחלוטין את הסיכוי שלהם לכבוש את הארץ? הרי הם יעדיפו למות רק לא לשתף איתנו פעולה.

ונניח שתקימו סוכנות שתשלם פיצויים למי שיסכים לעזוב. נראה לכם שהחמאס לא יוציא להורג כל מי שבכלל יתקרב לסוכנות הזו? נראה לכם שהם לא ילחמו ברעיון הזה עד טיפת דמם האחרונה? אתם הרי יודעים שזו פנטזיה. אין שום סיכוי שזה יתממש. אז מה הקטע?

יפה דרשת.  O0 O0 O0 O0

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #56 ב- : אפריל 28, 2010, 22:35:39 »

אחחח זו השאלה מאוד פשוטה: לא שמת לב שערבים מלשינים אחד על השני בשביל להרוויח כסף אצלנו? לא שמת לב שיש ערבים (עם תעודת זהות כתומה/ירוקה) שעוזרים לבנות את ההתיישבות ביהודה ושומרון תמורת כסף? אז אם ככה תהיה בטוח שאם זה יתממש רבים מהם יהיו מוכנים (ואפילו יתחננו) לעזוב תמורת כסף, אם כי אתה צודק שהאידיואלוגיה שלהם חזקה ולכן עדיף לקנות אותם בכסף כדי שיעזבו ולא לקנות אותם שישארו ו"ישתנו" כביכול, כי אם יזדמן להם חיים טובים יותר במקום אחר אז זה יהיה יותר טוב גם להם וגם לנו..

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #57 ב- : אפריל 28, 2010, 23:41:29 »

הסקרים מדברים בעד עצמם רבים רוצים להגר בעזה 80 אחוז רוצים בכך לפי הסקרים וגם בגדה לא חסר אתה יכול לחפש סקרים בנושא,והגורם לכל אותם קיצונים(רובם לפחות)היא הארגונים המסיתים שבהם יש לפגוע במיוחד,לא כולם שם טרוריסטים והחמאס שולט רק בעזה בינתיים(לא שזה בעיה לעשות אתזה מבלי שהחמאס ידע).חוץ מיזה תמיד עומדת האפשרות של גירוש בכוח,וגם הלאומנים הכי קיצונים מקרב הערבים נשברים בסופו של דבר מול העוני והיאוש(במיוחד אם "יעזרו" למצב להיות גרוע יותר),אז תפסיק להציג את כולם שם כפייטרים שילחמו עד טיפת הדם האחרונה הם אולי תומכי טרור אבל גם להם יש נקודת שבירה ולא קשה במיוחד הרי גם רבים מאותם 80 אחוז בעזה שרוצים להגר צעקו כמו חיות במצעדים של החמאס וצעקו עוד יותר שהם ילחמו בישראל עד טיפת הדם האחרונה..ומה הם אומרים היום?..
אל תצביע תשפיע

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #58 ב- : אפריל 29, 2010, 00:06:24 »
הסקרים מדברים בעד עצמם רבים רוצים להגר בעזה 80 אחוז רוצים בכך לפי הסקרים וגם בגדה לא חסר אתה יכול לחפש סקרים בנושא,והגורם לכל אותם קיצונים(רובם לפחות)היא הארגונים המסיתים שבהם יש לפגוע במיוחד,לא כולם שם טרוריסטים והחמאס שולט רק בעזה בינתיים(לא שזה בעיה לעשות אתזה מבלי שהחמאס ידע).חוץ מיזה תמיד עומדת האפשרות של גירוש בכוח,וגם הלאומנים הכי קיצונים מקרב הערבים נשברים בסופו של דבר מול העוני והיאוש(במיוחד אם "יעזרו" למצב להיות גרוע יותר),אז תפסיק להציג את כולם שם כפייטרים שילחמו עד טיפת הדם האחרונה הם אולי תומכי טרור אבל גם להם יש נקודת שבירה ולא קשה במיוחד הרי גם רבים מאותם 80 אחוז בעזה שרוצים להגר צעקו כמו חיות במצעדים של החמאס וצעקו עוד יותר שהם ילחמו בישראל עד טיפת הדם האחרונה..ומה הם אומרים היום?..

אם 80% מתושבי עזה היו רוצים להגר הם כבר היו עושים את זה.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #59 ב- : אפריל 29, 2010, 00:22:05 »
כמובן שיש סיכוי שהאחוז לא מדויק אבל זה משהו בסגנון..חוץ מיזה גם אם זה היה 20 או 10 אחוז הם היו עושים את זה והיו רואים את זה וזה דיי טבעי שאנשים ירצו להגר במצב שלהם,חוץ מיזה שאין להם כל כך אפשרויות הרי גם ללא המצב שיש בעזה לא קל לאנשים עניים או בכלל להגר לארץ אחרת,הרבה אנשים מהרבה ארצות עניות מנסים להגר למדינות אחרות ולא תמיד מצליחים.במקרה שלנו צריך לתת להם סוג של "פוש"..
אל תצביע תשפיע

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #60 ב- : אפריל 29, 2010, 18:18:14 »
בס"ד

הוצאת לי את המילים מהפה.אז למה הם לא מהגרים באמת?מה ישראל לא נותנת להם?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #61 ב- : אפריל 29, 2010, 18:19:07 »
בס"ד

אם אתה יודע את כל זה ומאחורי מה הערבים עומדים אז למה את בעד מדינה "פלסטינית".הרגע הגדרת אותם מצויין.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #62 ב- : אפריל 30, 2010, 01:38:27 »
דבר ראשון אני אשמח לראות את הסקר הזה... החובה להוכיח היא על מעלה הטענה. ובאמת אם הם כ"כ רוצים להגר מה מונע מבעדם?

יובל הכהניסט - איפה כתבתי שאני בעד מדינה "פלסטינית"?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #63 ב- : אפריל 30, 2010, 05:55:24 »
בס"ד
דבר ראשון אני אשמח לראות את הסקר הזה... החובה להוכיח היא על מעלה הטענה. ובאמת אם הם כ"כ רוצים להגר מה מונע מבעדם?

יובל הכהניסט - איפה כתבתי שאני בעד מדינה "פלסטינית"?

שאני אבין,אתה לא בעד נסיגות וויתורים?

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #64 ב- : אפריל 30, 2010, 10:43:45 »
תאמת בנוגע ל80 אחוז שרוצים להגר מעזה זה מה שראיתי בסרטונים של הימין האמיתי אבל סקר דומה שהוצג בוואלה מציג נתון של 43% ששוקלים להגר מעזה
http://news.walla.co.il/?w=/22/1292218
ועדיין זה לא תמיד מדויק הסקרים האלה והבהרתי את זה כבר מקודם,חוץ מיזה זה לא קל להגר מעזה או בכלל המדינה לא חייבת לאשר לאנשים לחיות בשטחה ולעבוד בדיוק כמו שקורה אם המסתננים לישראל אין להם אישור לעבוד ולהיות בישראל לכן חלקם לא מצליחים להגר או שהם מסתננים או מגורשים,המצב בעזה לא נותן להם לעזוב יש שם מצור וארצות ערב לא ממש רוצים לאפשר ל"פלסטינים" להגר לשטחם כדי שיתקעו לנו כמו עצם בגרון.
לכן אתה לא יכול להציג את כולם שם כפייטרים שילחמו עד צאת הנשמה נגד ישראל רובם רק פוזה או פעלו מאקט רגעי של שטיפת מוח,גם להם יש נקודת שבירה.
אל תצביע תשפיע

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #65 ב- : אפריל 30, 2010, 15:30:58 »
בס"ד
שאני אבין,אתה לא בעד נסיגות וויתורים?

במצב הקיים אני מתנגד לכל נסיגה נוספת.

ציטוט
תאמת בנוגע ל80 אחוז שרוצים להגר מעזה זה מה שראיתי בסרטונים של הימין האמיתי אבל סקר דומה שהוצג בוואלה מציג נתון של 43% ששוקלים להגר מעזה
http://news.walla.co.il/?w=/22/1292218
ועדיין זה לא תמיד מדויק הסקרים האלה והבהרתי את זה כבר מקודם,חוץ מיזה זה לא קל להגר מעזה או בכלל המדינה לא חייבת לאשר לאנשים לחיות בשטחה ולעבוד בדיוק כמו שקורה אם המסתננים לישראל אין להם אישור לעבוד ולהיות בישראל לכן חלקם לא מצליחים להגר או שהם מסתננים או מגורשים,המצב בעזה לא נותן להם לעזוב יש שם מצור וארצות ערב לא ממש רוצים לאפשר ל"פלסטינים" להגר לשטחם כדי שיתקעו לנו כמו עצם בגרון.
לכן אתה לא יכול להציג את כולם שם כפייטרים שילחמו עד צאת הנשמה נגד ישראל רובם רק פוזה או פעלו מאקט רגעי של שטיפת מוח,גם להם יש נקודת שבירה.

אז למעשה אנחנו רואים כאן איך חיים מנפח סטטיסטיקות מעבר לכל פרופורציה כדי להוכיח את הנקודה שלו... עכשיו יש לנו תמונה הגיונית יותר. אני נאלץ להודות שגם 40% זה לא מבוטל ואם ישראל יכולה לסייע בעזיבתם אני חושב שזה מבורך. אני לא רואה שום דבר לא הומני בפתרון הזה. השאלה היא עד כמה זה מעשי. אתה אומר "מדינות לא חייבות לאפשר איזרוח של מהגרים". איך בכוונתך לשנות מצב זה? במילים אחרות איך אתה מתכוון לסלק את המכשולים העומדים בפני אלה שרוצים לעזוב?

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #66 ב- : אפריל 30, 2010, 16:48:32 »

אז למעשה אנחנו רואים כאן איך חיים מנפח סטטיסטיקות מעבר לכל פרופורציה כדי להוכיח את הנקודה שלו... עכשיו יש לנו תמונה הגיונית יותר. אני נאלץ להודות שגם 40% זה לא מבוטל ואם ישראל יכולה לסייע בעזיבתם אני חושב שזה מבורך. אני לא רואה שום דבר לא הומני בפתרון הזה. השאלה היא עד כמה זה מעשי. אתה אומר "מדינות לא חייבות לאפשר איזרוח של מהגרים". איך בכוונתך לשנות מצב זה? במילים אחרות איך אתה מתכוון לסלק את המכשולים העומדים בפני אלה שרוצים לעזוב?
בעיקרון יש מדינות שיכולים לקלוט אותם כמו דובאי או קנדה אבל כדי באמת לראות אם זה יעבוד ואיך יעבוד יש לנסות את זה קודם ולראות איך זה מתקדם,בינתיים בתאוריה זה יכול לעבוד.
אל תצביע תשפיע

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #67 ב- : יולי 14, 2010, 23:00:15 »
בס"ד

"במצב הקיים" אתה מתכוון הפגזת כל הדרום? אם כן,אז תודה לאל באמת שהפנמת ויישר כוח! O0