שלום רב קוראים לי מרדכי והיכרתי את תנועתכם דרך החבר רן-הכהניסט. נולדתי וגדלתי ביוון באתונה בתוך בית מסורתי וציוני אבל בתוך קהילה לצערינו מתבוללת ובתוך חברה של גויים מאוד מאוד אנטישמית. היכרתי את הנאציזם האנטישמיות והאנטי-ציונות דרך הספסלים של בית-הספר.
הירגשתי מאוד בודד ומושפל כיהודי עד יום הקדוש חג הפורים של שנת 1994 שבו הצדיק הקדוש ד"ר ברוך גולדשטיין הי"ד נכנס למערת-המכפלה וקידש שם-שמיים בכך שחיסל עשרות שונאי-ישראל אשר תיכננו לטבוח ביהודי עיר האבות חברון.
כשהגעתי לבית-הספר ביום שני אחרי אותו יום שישי שני תלמידים יוונים גויים אנטישמים שישבו לפני ותמיד הציקו לי אמרו ביניהם בלחש "עכשיו שקט לא להרגיז את היהודי כי אולי יתנהג כמו אותו יהודי מטורף בחברון". הירגשתי פתאום גאווה-יהודית בלי סוף. מאז המצב בבית-הספר השתפר מאוד למעני. באותו שולחן בכיתה בבית-הספר שבו האנטישמים כל יום ציירו לי צלבי-קרס וסיסמאות אנטישמיות,כתבתי באותיות יווניות גדולות "ברוך גולדשטיין הגיבור". התחלתי לקרוא כל חומר בעיתונות היוונית על הצדיק הקדוש וכך היכרתי את הדמות של מורינו-ורבנו הרב הקדוש מאיר דוד כהנא זצוק"ל הי"ד והירגשתי מהדקה הראשונה שדבריו מדברים אלי ממש לתוך ליבי.באותו הרגע היחלתטי לעצמי להגיע לארץ-ישראל ולחזור-בתשובה. אמרתי לעצמי אם זאת היהדות יהדות של גאווה ובלי התרפסות לגויים זה בדיוק מה שאני רוצה!
לאחר חצי-שנה הגעתי לארץ-ישראל והתחלתי את התהליך שלי לחזרה לשורשים היהודיים האמיתיים. לאחר כמה שנים זכיתי ללמוד גם בישיבת הרעיון-היהודי בירושלים תחת השגחתו של רב הישיבה הרב יהודה קרויזר שליט"א וגם ללמוד את הרעיון-היהודי האמיתי מפיו של הקדוש הצדיק הרב בנימין זאב כהנא זצוק"ל הי"ד. כל מה שיש לי בא מהם. המעשה הקדוש של ד"ר ברוך גולדשטיין שכל כך גינו אותו גויים ויהודים מתבוללים בארץ ובגלות כביכול כ "חילול-ה'" אותו מעשה הביא יהודי לשמור תורה-ומצוות,לעשות עלייה ולבנות בית נאמן בישראל. ואני חושב שאני לא היחיד.
אני פונה לחיים בעקבות המצב הקשה שהיום מתחולל באירופה בכלל וביוון בפרט בנושא האנטישמיות. לפני כשנה בית-המשפט העליון היווני זיכה אחד מהמנהיגים היוונים הניאו-נאצים בשם קוסטס פלבריס יש"ו-שר"י שהוא ישב וכתב ספר אנטישמי-נאצי נגד היהודים בשם "היהודים כל האמת" ובתוכו אחרי שהוא מקלל כל דבר קדוש לעם-ישראל "מזלזל" בהיטלר יש"ו בגלל שהוא לא גמר את העבודה

. המשפט נגדו היה על הביטויים הקשים ועל עידוד לשואה חדשה ביהודים . ובכל אופן בית-המשפט היווני העליון זיכה אותו.
לפני כחודש אנטישמים שרפו פעמיים בתוך עשרה ימים בית-כנסת בודד בעיר שנקראת חניה הנמצאת באי כריתים. ביחד עם זאת אנטישמים יוונים חיללו בתי-קברות יהודים בכל מיני ערים ביוון וגם ניסו לחלל עוד בתי-כנסת בעיר שנקראת לריסה,וולוס וביאננה.
אחרי שנים רבות גם המנהיגות של הקהילה היהודית ביוון מבינה כבר שאין מנוס מהאנטישמיות . עכשיו אני גר בארץ אבל ליבי עם אותם יהודים ביוון ובעיקר עם הצעירים שמצד אחד חייבים להתמודד עם המצב הקשה ומצד שני אין להם את הכלים ואת הגאווה-היהודית הראויה.
חלומי שבאחד מן הימים תקום קבוצה יהודית ביוון שתנהיג את הצעירים היהודים לפי הרעיון-היהודי של מורינו-ורבינו הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד, תיתן להם יהדות אמיתית,ציונות,רצון-לעלייה לארץ-ישראל וראשית כל גאווה-יהודית.
אני מודה לך מר חיים בן-פסח על זמן ההקשבה וההתייחסות.
באהבת-ישראל מרדכי