שונות > מה שבראש
חבר'ה אוהבים מוזיקה?
אֵיתָן:
כל אחד והטעם שלו
לא תצליחו להגיע להסכמה
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: איתן על מרץ 12, 2007, 20:30:32 ---כל אחד והטעם שלו
לא תצליחו להגיע להסכמה
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
בזה אין להתכווח כמו הפתגם:
"על טעם ועל ריח אין להתווכח"
הפרסי מבגדד:
--- ציטוט של: Aaron על מרץ 12, 2007, 19:52:14 ---
--- ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 17:32:16 ---
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:31:01 ---אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....
מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)
מאת:OSHRI_93
--- סוף ציטוט ---
מה קשור רק של ערסים?!
רוב שירי המוזיקה המזרחית,הם שירים המוקדישם לאלוהינו.
ואני אוהב מזרחית,המוזיקה היחידה שמקשרת אותנו לארץ..ובלי קשר גם זאת מוזיקה איכותית.
ורק אל תקרעו וורידים כשאתם שומעים רוק.
--- סוף ציטוט ---
איזה דיסקים יותר נקנו של ג'ימי הנדריקס או של אייל גולן? פינק פלויד או שרית חדד? ;D תחשוב לפני שאתה מזלזל במוזיקה הזאת. זה שיש כמה פריקים משוגעים שכל הגוף שלהם עגילים וקעקועים והם חותכים לעצמם את הורידים לא אומר שכולם כאלה.
אני נגיד לא סובל מזרחית, אבל אני לא אומר שזאת מוזיקה גרועה. אני אישית פשוט לא מבין את המוזיקה הזאת ולא מוצא בה שום דבר, זה לא הטעם שלי.
--- סוף ציטוט ---
אני מייחס לזה חשיבות רק בארץ(לא אכפת לי מה קורה בחו"ל),ואני יכול להגיד לך,שדיסקים של אייל גולן באר. נמכרים יותר מהזמר שהכזרת.
הפרסי מבגדד:
--- ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 12, 2007, 20:37:47 ---
--- ציטוט של: Aaron על מרץ 12, 2007, 19:52:14 ---
--- ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 17:32:16 ---
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:31:01 ---אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....
מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)
מאת:OSHRI_93
--- סוף ציטוט ---
מה קשור רק של ערסים?!
רוב שירי המוזיקה המזרחית,הם שירים המוקדישם לאלוהינו.
ואני אוהב מזרחית,המוזיקה היחידה שמקשרת אותנו לארץ..ובלי קשר גם זאת מוזיקה איכותית.
ורק אל תקרעו וורידים כשאתם שומעים רוק.
--- סוף ציטוט ---
איזה דיסקים יותר נקנו של ג'ימי הנדריקס או של אייל גולן? פינק פלויד או שרית חדד? ;D תחשוב לפני שאתה מזלזל במוזיקה הזאת. זה שיש כמה פריקים משוגעים שכל הגוף שלהם עגילים וקעקועים והם חותכים לעצמם את הורידים לא אומר שכולם כאלה.
אני נגיד לא סובל מזרחית, אבל אני לא אומר שזאת מוזיקה גרועה. אני אישית פשוט לא מבין את המוזיקה הזאת ולא מוצא בה שום דבר, זה לא הטעם שלי.
--- סוף ציטוט ---
אני מייחס לזה חשיבות רק בארץ(לא אכפת לי מה קורה בחו"ל),ואני יכול להגיד לך,שדיסקים של אייל גולן בארץ נמכרים יותר מדיסקים של הזמר שהזכרת..
--- סוף ציטוט ---
כהנא צדק!:
בס"ד
יותר נכון נמכרו בעבר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה