עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ארץ ישראל השלמה

<< < (2/4) > >>

שלמה:
אנחנו לא רוצים אמפריה אנחנו רוצים מדינה מאוד מאוד קטנה קטנה מרוב מדינות ערב קטנה מרוב מדינות העולם בסה"כ נקודה על המפה.
איך הגעתה לאמפריה? מדינה ענקית?

Brain:

--- ציטוט של: שלמה על יוני 17, 2010, 20:55:56 ---אנחנו לא רוצים אמפריה אנחנו רוצים מדינה מאוד מאוד קטנה קטנה מרוב מדינות ערב קטנה מרוב מדינות העולם בסה"כ נקודה על המפה.
איך הגעתה לאמפריה? מדינה ענקית?

--- סוף ציטוט ---

אני אמור להסיק מדבריך כי אתה מתנגד לחזון ארץ ישראל השלמה ?

שלמה:

--- ציטוט של: Brain על יוני 17, 2010, 21:00:09 ---אני אמור להסיק מדבריך כי אתה מתנגד לחזון ארץ ישראל השלמה ?

--- סוף ציטוט ---

א. אני אומר שקודם אנחנו צריכים סדר ב-28,000 קמ"ר שיש לנו במיוחד לגרש את האויב.
ב. גם מדינת ישראל השלמה היא מדינה קטנה יחיסת כלל לא אימפריה אדירת שטחים קטנה בהרבה מרוב מדינות העולם!!
כיבוש שטחים פחות חשוב נכון לעכשיו יש לנו חלק ונחלה אבל לפי דעתי צריך להשתמש במלחמות כדי לספח שטחים אבל לא להתחיל מלחמות בשבילהם.
אנחנו לא פיתחתנו את רוב הארץ שיש לנו הנגב שומם הערבה ריקה הגליל לא מפותח למה לכבוש שטחים ולמה לדבר על ארץ ישראל השלמה כשיש לנו עוד כול כך הרבה לתקן ולפתח בשטח שכבר יש לנו.

Brain:

--- ציטוט של: שלמה על יוני 17, 2010, 21:04:30 ---א. אני אומר שקודם אנחנו צריכים סדר ב-28,000 קמ"ר שיש לנו במיוחד לגרש את האויב.
ב. גם מדינת ישראל השלמה היא מדינה קטנה יחיסת כלל לא אימפריה אדירת שטחים קטנה בהרבה מרוב מדינות העולם!!
כיבוש שטחים פחות חשוב נכון לעכשיו יש לנו חלק ונחלה אבל לפי דעתי צריך להשתמש במלחמות כדי לספח שטחים אבל לא להתחיל מלחמות בשבילהם.
אנחנו לא פיתחתנו את רוב הארץ שיש לנו הנגב שומם הערבה ריקה הגליל לא מפותח למה לכבוש שטחים ולמה לדבר על ארץ ישראל השלמה כשיש לנו עוד כול כך הרבה לתקן ולפתח בשטח שכבר יש לנו.

--- סוף ציטוט ---

בסדר הויכוח הוא לא על זה , אתה רוצה לספח שטחים מעבר לגדה המערבית ורצועת ע'זה ?

שלמה:

--- ציטוט של: Brain על יוני 17, 2010, 21:06:55 ---בסדר הויכוח הוא לא על זה , אתה רוצה לספח שטחים מעבר לגדה המערבית ורצועת ע'זה ?

--- סוף ציטוט ---

אילו תהיה מלחמה ונכבוש שטחים צריך להחזיק בהם.
לא צריך ליזום מלחמות רק בשביל לכבוש אדמה.
אילו הערבים ירצו שלום אמת לא נכח מהם מטר אחד אפילו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה