עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
עד מתי זה ימשך?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 16, 2010, 12:38:49 ---אם נחכה עוד קצת נאלץ להיות בגלות עד שנת 4010 לספירה.
--- סוף ציטוט ---
אני לא ממהר לשום מקום, גם אם זה יהיה ב-4010.
דבר אחד אני כן יודע, שאם מעשיי יובילו למהלך שרק הנין של הנין של הנין שלי יזכה להנות ממנו, נניח, אז דייני.
דברים שאני מתחיל להניע היום, יהיה להם אולי אפקט שנים רבות אחרי שאעבור מן העולם, ולזה ידידי, קוראים תודעה הסטורית.
העם היהודי היה לפני ארה"ב ולפני מעצמות רבות אחרות, והעם היהודי שרד וימשיך להיות הרבה אחרי שהם כבר היו עוד דף כזה או אחר בהסטוריה עם אי אלו מוצגים באיזה מוזיאון.
אני למד מסיפורו חוני המעגל והזקן שנטע עץ חרובים, אני מציע לך שגם אתה תלמד פרק או שניים בתודעה הסטורית וחכמת חיים.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 16, 2010, 19:11:58 ---אני לא ממהר לשום מקום, גם אם זה יהיה ב-4010.
דבר אחד אני כן יודע, שאם מעשיי יובילו למהלך שרק הנין של הנין של הנין שלי יזכה להנות ממנו, נניח, אז דייני.
דברים שאני מתחיל להניע היום, יהיה להם אולי אפקט שנים רבות אחרי שאעבור מן העולם, ולזה ידידי, קוראים תודעה הסטורית.
העם היהודי היה לפני ארה"ב ולפני מעצמות רבות אחרות, והעם היהודי שרד וימשיך להיות הרבה אחרי שהם כבר היו עוד דף כזה או אחר בהסטוריה עם אי אלו מוצגים באיזה מוזיאון.
אני למד מסיפורו חוני המעגל והזקן שנטע עץ חרובים, אני מציע לך שגם אתה תלמד פרק או שניים בתודעה הסטורית וחכמת חיים.
--- סוף ציטוט ---
אתה אולי לא ממהר לשום מקום אבל אני בהחלט מעוניין לחיות במדינה עצמאית ולא במדינה הנשלטת על ידי שמאלנים וערבושים.ואני דיי ממהר לפני שהם יפרקו לנו את המדינה לחלוטין.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 16, 2010, 19:22:18 ---אתה אולי לא ממהר לשום מקום אבל אני בהחלט מעוניין לחיות במדינה עצמאית ולא במדינה הנשלטת על ידי שמאלנים וערבושים.ואני דיי ממהר לפני שהם יפרקו לנו את המדינה לחלוטין.
--- סוף ציטוט ---
בקצב הזה סביר להניח שאתה לא תגיע לזה ובקצב הזה המדינה הולכת לאבדון, תתמודד.
מקיסמום מתישהו בהמשך הדרך לצאצאינו יהיה השכל לפעול נכון על בסיס התשתית שאנו מניחים כיום.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 17, 2010, 12:16:04 ---בקצב הזה סביר להניח שאתה לא תגיע לזה ובקצב הזה המדינה הולכת לאבדון, תתמודד.
מקיסמום מתישהו בהמשך הדרך לצאצאינו יהיה השכל לפעול נכון על בסיס התשתית שאנו מניחים כיום.
--- סוף ציטוט ---
מי אמר לך שלצאצאים שלנו יהיה שכל?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 17, 2010, 12:41:49 ---מי אמר לך שלצאצאים שלנו יהיה שכל?
--- סוף ציטוט ---
אין לך הבטחה, נכון, אבל אם אתה תניע תהליכים היום, יהיה לצאצאנו הכלים להשתמש בהם ויותר מרחב תמרון, והכל מתוך תקווה שהם יקבלו את ההחלטות הנכונות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה