עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
העברית באה מערבית (טוב לדעת)
בת ימי 1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 15, 2010, 12:57:56 ---כל השפות התפתחו מעברית, די עם הבולשיט של האנציקלופדיות, יש תיעודים של העברית כבר מהמיליונים השני לפני הספירה לטעותם של הנוצרים.
ובכל אופן, כל השפות התפתחו מהעברית, ובל נשכח את מדרש האותיות.
--- סוף ציטוט ---
בסדרץכבר דיברתי עם רן (גליצור) שהוא הרבה יותר אמין ולפי מה שהוא אומר זה כתוב בתורה שהעברית היא השפה העתיקה ביותר בעולם.
חחחח:
אתה מודע לכך שבתקופת אברהם "אימפריה" הייתה משהו של בקושי כמה אלפים?
El Blanco:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 15, 2010, 12:59:35 ---בסדרץכבר דיברתי עם רן (גליצור) שהוא הרבה יותר אמין ולפי מה שהוא אומר זה כתוב בתורה שהעברית היא השפה העתיקה ביותר בעולם.
--- סוף ציטוט ---
יש מדרש שאומר כך (לא בצורה הבוטה הזאת) אלא בעניין הבריאה.
והוא יותר "אמין" פשוט כי אתה שונא אותי ואם אגיד שביבי ראש ממשלת ישראל אתה תגיד שאני שקרן.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: glizur על יוני 15, 2010, 13:00:50 ---אתה מודע לכך שבתקופת אברהם "אימפריה" הייתה משהו של בקושי כמה אלפים?
--- סוף ציטוט ---
כן אני מודע לכך.וגם הארכיאולוגים שכינו את האימפריה האכדית אימפריה היו מודעים לכך.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 15, 2010, 13:01:43 ---יש מדרש שאומר כך (לא בצורה הבוטה הזאת) אלא בעניין הבריאה.
והוא יותר "אמין" פשוט כי אתה שונא אותי ואם אגיד שביבי ראש ממשלת ישראל אתה תגיד שאני שקרן.
--- סוף ציטוט ---
לא.הוא יותר אמין כי אתה אף פעם לא מביא תשובות לעניין ואתה תמיד מתעקש לראות בכולם אנטישמים\סוכני שב''כ.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה