0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
רציתי לשאול מה דעתכם על התוכנית הזאת שבאה להאדיר את המוזיקה המזרחית על פני מוזיקת רוק ישראלית וגם הם מערבבים את נושא האפליה שלהם כמדומני.מה אתם חושבים?אני בכל אופן חושב שזה מיותר אין להתגאות במוזיקה המזרחית כלל.וזה לא קשור כלל לעניין האפלייתי שכבר מש מזמן מעולמנו פשוט אלו אנשים שרוצים להשיב את הפרופוגנדה העדתית לתחייה!
אני מסכים.אין לי שום דבר מיוחד נגד המוסיקה המזרחית,אני פשוט שונא את כל הז'אנרים חוץ מן המוסיקה הקלאסית של אירופה.בכל מקרה נדמה לי שהבעיה העדתית עברה מן העולם.כנראה שהקטע שלהם הוא שוב ליצור שסע בין מזרחים לאשכנזים ולהביא לעיית השמאל (בזמן השסע רוב האשכנזים הצביעו לשמאל).בכל מקרה אני מקווה שיוצר התוכנית אינו יצליח במזימתו.
מסכים איתך למרבה הפלא חוץ מזה שאני לא שומע מוזיקה קלאסית של אירופה.
ואו זה מדהים.זו פעם שנייה היום שאני מסכים עם מישהו בשני הפורומים שלא הפסקתי לריב איתו עד לאותו הרגע
עם מי עוד?
לא מבין מה יש להתגאות ב"מוזיקה מזרחית" זה לא ראוי אפילו להיקרה "מוזיקה" בכלל...צריך להכניס לכלא אנשים שמפיצים/מייצרים מוזיקה מזרחית זה אולי יפתור אותנו מהגועל הזה(:
לדעתי מזרחית זה סתם גועל נפש , שהמילים שלה הם רק על נשים וזימה רוק כבד (מטאל)זה אחלה מוזיקה
לא הכל זימה אל תלך רחוק!..לא שאני כ"כ מורעל על מוזיקה מזרחית..אגב מה כ"כ טוב במטאל??..מה המסרים שהמוזיקה מעניקה לך??.מעדיף רוק וגם זה את הרוק הישראלי וחלק מהאנגלית..