כתב נושא: אלימות חסרת היגיון  (נקרא 3557 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אלימות חסרת היגיון
« ב- : יוני 09, 2010, 21:07:43 »
רק אצלנו דברים כאלה קורים. היום סיפרו בחדשות על איזה מקרה בפתח תקווה שאיזה נער בן 17 ניגש לחבורה של צעירים ששתו וודקה וביקש שיכבדו אותו במשקה. הם סרבו, אז הוא אמר להם: "אני בוכארי, אתם עוד תשמעו ממני". ואז הוא חזר עם כל החברים שלו והם הכניסו מכות רצח לאותם צעירים. ככה נראה הנוער של היום, ואם יורשה להוסיף, אולי זה גזעני מצדי להגיד את זה, אבל אני חושב שהתנהגות כזאת אופיינית למי שבא מאיפה שהנער הזה בא.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #1 ב- : יוני 09, 2010, 21:59:34 »
זה באמת גועל-נפש  :old_Angry2:ובוודאות אני אומר שזו תוצאה של חוסר ערכים כמו אהבת הזולת ונתינה וכו..כמו שהתורה מצווה אותנו "ואהבת לרעך כמוך אני ה'".
בגלל שיש לחלק גדול מהצעירים חיים ריקים מתוכן וחוסר ערכים אז הם פונים לדברים אפלים כמו להשתכר ולהתמסטל וכו...וזה דבר עצוב מאוד שנקווה שבעז"ה ישתפר אם ניתן לדור הצעיר יותר חינוך ליהדות ולערכים.

ודרך-אגב זה לא קשור בכלל לזה שהוא בוכרי! דווקא רוב האלימות החמורה באה מידידיך הערבים שגם משפיעים לרעה על הנוער והצעירים שלנו.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #2 ב- : יוני 09, 2010, 22:06:26 »
מסכים איתך הנוער של היום כ"כ מדורדר לאלימות לגסות לפריצות והמועדונים בימינו ממחישים זאת היטב צריך לבטל אותם לאלתר זה מקום טומאה מקום שפל ומתוכם יכולים לצאת נוער בסכנה נוער שפל טיפש וכו'.
וכן חלק ניכר מהאלימות באה מהערבים!
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #3 ב- : יוני 09, 2010, 22:09:43 »
מסכים איתך הנוער של היום כ"כ מדורדר לאלימות לגסות לפריצות והמועדונים בימינו ממחישים זאת היטב צריך לבטל אותם לאלתר זה מקום טומאה מקום שפל ומתוכם יכולים לצאת נוער בסכנה נוער שפל טיפש וכו'.
וכן חלק ניכר מהאלימות באה מהערבים!

וגם מהבוכרים. תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #4 ב- : יוני 09, 2010, 22:11:26 »
מועדוני לילה זה מקום המשכן של היצר-הרע..!  וגם בל נשכח שהם מושפעים מסדרות טלוויזיה אלימות,בקיצור זה מה שקורה שאין תורה ואין אפילו מינימום של ערכים יהודים כגון נתינה ועזרה לזולת.
למה ציפיתם שהם יפנו? הם הרי מסכנים! הם לא מוצאים את עצמם! הם לא אשמים בהכל! מי שאשם בעיקרון זה משרד-החינוך שלא מחנך אותם בדרך נכונה וטובה.

אני לא אומר שכולם ככה! אבל לצערנו הרב רובם באמת הושפעו ומושפעים מכל אותם דברים שציינתי קרי: חוסר חינוך,סדרות טלוויזיה מקולקלות,מועדונים.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #5 ב- : יוני 09, 2010, 22:12:33 »
מועדוני לילה זה מקום המשכן של היצר-הרע..!  וגם בל נשכח שהם מושפעים מסדרות טלוויזיה אלימות,בקיצור זה מה שקורה שאין תורה ואין אפילו מינימום של ערכים יהודים כגון נתינה ועזרה לזולת.
למה ציפיתם שהם יפנו? הם הרי מסכנים! הם לא אשמים בהכל! מי שאשם בעיקרון זה משרד-החינוך שלא מחנך אותם בדרך נכונה וטובה.

זה מאוד לא הוגן להאשים בזה את משרד החינוך.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #6 ב- : יוני 09, 2010, 22:15:09 »
וגם מהבוכרים. תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.
אני יודע שהבוכרים הם אנשים נדיבים וטובי לב, ברצינות!

וגם אני יודע על מה אני מדבר כשהאלימות באה בעיקר מהערבים מי כמוני מכיר את התופעה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #7 ב- : יוני 09, 2010, 22:16:23 »
אני יודע שהבוכרים הם אנשים נדיבים וטובי לב, ברצינות!

וגם אני יודע על מה אני מדבר כשהאלימות באה בעיקר מהערבים מי כמוני מכיר את התופעה.

ומי כמוני מכיר את התופעה של האלימות בקרב הבוכרים טובי הלב שלך. כבר סיפרתי פה למישהו על הבוכרי שלפני שלוש שנים תקף אותי והלכתי איתו מכות פשוט כי סירבתי באותו רגע נתון לתת לו איזה כרטיס?

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #8 ב- : יוני 09, 2010, 22:17:08 »
למה ציפיתם שהם יפנו? הם הרי מסכנים! הם לא מוצאים את עצמם! הם לא אשמים בהכל! מי שאשם בעיקרון זה משרד-החינוך שלא מחנך אותם בדרך נכונה וטובה.

אני לא אומר שכולם ככה! אבל לצערנו הרב רובם באמת הושפעו ומושפעים מכל אותם דברים שציינתי קרי: חוסר חינוך,סדרות טלוויזיה מקולקלות,מועדונים.
אם רון חולדה איכס אמר לי בעצמו שהמועדונים מבטא את הפלורליזם והליברליזם בעם אז מה כבר ניתן לומר אם רשי עמא מתקן כל עמא מתקן...רפא שכל!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #9 ב- : יוני 09, 2010, 22:17:20 »
ציטוט
זה מאוד לא הוגן להאשים בזה את משרד החינוך.
ועוד איך שזה הוגן כי משרד-החינוך יש באפשרותו לצוות תוכנית לימודים עם הרבה יותר ערכים יהודיים,וכידוע תוכנית הלימודים מוכתבת על ידי האליטה הבולשביקית שבכוונה רוצה ליצור כאן דור חסר זהות יהודית.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #10 ב- : יוני 09, 2010, 22:18:43 »
ומי כמוני מכיר את התופעה של האלימות בקרב הבוכרים טובי הלב שלך. כבר סיפרתי פה למישהו על הבוכרי שלפני שלוש שנים תקף אותי והלכתי איתו מכות פשוט כי סירבתי באותו רגע נתון לתת לו איזה כרטיס?
זאת תופעה יוצאת דופן!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #11 ב- : יוני 10, 2010, 02:08:28 »
רק אצלנו דברים כאלה קורים. היום סיפרו בחדשות על איזה מקרה בפתח תקווה שאיזה נער בן 17 ניגש לחבורה של צעירים ששתו וודקה וביקש שיכבדו אותו במשקה. הם סרבו, אז הוא אמר להם: "אני בוכארי, אתם עוד תשמעו ממני". ואז הוא חזר עם כל החברים שלו והם הכניסו מכות רצח לאותם צעירים. ככה נראה הנוער של היום, ואם יורשה להוסיף, אולי זה גזעני מצדי להגיד את זה, אבל אני חושב שהתנהגות כזאת אופיינית למי שבא מאיפה שהנער הזה בא.
בס''ד

ואת-ה קורא לנו ''גזענים'' ??  וגם מאשים אותנו שאנו עושים ''הכללות'' של כלל האוייבים הערבים הנאצים יש''ו שר''י ??
 מה קורה כאן ?? האם אצל שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי מצוי שר''י המונחים הללו באים אך ורק לנגח את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי ולצדד באוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י ??  אנו מאחלים לך ולחבריך ''רפואה שלמה'' !! :laugh: :::D

הגולה בארץ :)
« עריכה אחרונה: יוני 10, 2010, 15:21:33 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אלימות חסרת היגיון
« להגיב #12 ב- : יוני 10, 2010, 14:25:06 »
הונלוהוהו,תפסיק להיות כל כך גזעני כלפי הבוכרים.הם אנשים מדהימים ואני בטוח שאני מכיר כמה מהם.אני רק צריך לבדוק.אבל בכל מקרה הם אנשים מדהימים!