עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

לענות ביוטיוב

<< < (2/4) > >>

El Blanco:

--- ציטוט של: sarit על יוני 09, 2010, 09:58:45 ---חבר'ה מי שיכול להגיב לאנטישמי עם תגובה מוחצת מוזמן. האנטישמיות גורמת לו להשוות את הפלסטנאצים לכורדים המסכנים

--- סוף ציטוט ---

הם לא מסכנים. אני מאחל הצלחה להם ולטורקים.

sarit:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 09, 2010, 16:05:23 ---עבור התורכי אני אזכיר את PKK, עראק, ארמנים, הקמת תורכיה וכו'.
עבור המצרי כדאי לרענן זכרונו עם יהודי מצרים והקופטים של מצרים.

--- סוף ציטוט ---

נץ ראית את התגובה הזאת?

Palestine name is found written on the temples of the PHAROHS in old EGYPT under the name of 'PELEST'. What's ur problem with the Islamic countries?

אני יודעת שהפלשתינים זה מלשון פלשת "פולשים" האם זה היה כתוב בתקופת הפרעונים הצוררים?

sarit:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 09, 2010, 16:31:32 ---הם לא מסכנים. אני מאחל הצלחה להם ולטורקים.

--- סוף ציטוט ---

היי רון

יש כורדים שרוצים בחזרה ובצדק את האדמות בטורקיה שנגזלו מהם, הם עוברים עינויים ורציחות מידי הנאצים הטורקים...

בת ימי 1:

--- ציטוט של: sarit על יוני 09, 2010, 16:34:37 ---היי רון

יש כורדים שרוצים בחזרה ובצדק את האדמות בטורקיה שנגזלו מהם, הם עוברים עינויים ורציחות מידי הנאצים הטורקים...

--- סוף ציטוט ---
מסכים.זה האינטרס שלנו לעזור לכורדים.

El Blanco:

--- ציטוט של: sarit על יוני 09, 2010, 16:34:37 ---היי רון

--- סוף ציטוט ---

אני רוצה אותם בגיהינום בגלל האנטישמיות המובנית בקומוניזם ובאסלאם שלהם ולפיכך אני מאחל הצלחה להם ולטורקים כמו שאני מאחל הצלחה לאיראנים ולערבים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה