עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מקווה שתענו על זה

(1/4) > >>

חזון ארץ ישראל השלמה:
חיים היקר, אינך מתפשר על עקרונותיך ואתה לא פוחד להגיד את דעותיך בקול רם, דבר זה גורם לי להעריץ אותך משום שכמות האנשים בעלי האומץ שלך הולכים ופוחתים.
שאלה לי אליך. בבקשה אל תערב את הקדוש ברוך הוא בעניין הזה-בוא נגיד והיית מפציץ את המשט הטרוריסטי, היית מפציץ את הכורים האיראניים ומשתק אותם מיכולת גרעינית (ללא אישור של ארה"ב כמובן), היית אפילו ממוטט את החמאס ואת החזבאלה במלחמות מאסיביות שישלחו הסכם שלום לעוד עשרות דורות קדימה. מה אז? אתה בעצמך טוען ששליש מהעולם הוא מוסלמי, אני חושב גם ש95% מהנוצרים שונאים אותנו רוב הנפט העולמי הוא אצל מדינות האסלאם. מה מדינת ישראל תעשה כאשר יוטלו עליה סנקציות (ואכן יוטלו) תשאר ללא נפט ובעלת בריתה החשובה ביותר ארה"ב תפרד ממנה? אני בטוח שאנו המדינה בין ה5 החזקות בעולם ללא ספק. אך כשכל העולם נגדך מה אז תעשה ממשלה בראשותך? אני לא פוסל את דעותיך אלא להפך אני רק רוצה להעשיר את ידיעותי ולגבש דעותי.
תודה מראש

חזון ארץ ישראל השלמה:
מתבייש בצופים שלא מגיבים לזה פשוט מתבייש

בת ימי 1:

--- ציטוט של: חזון ארץ ישראל השלמה על יוני 07, 2010, 18:46:04 ---מתבייש בצופים שלא מגיבים לזה פשוט מתבייש

--- סוף ציטוט ---
מה מתבייש? שאלתה את חיים לא את הצופים.

חזון ארץ ישראל השלמה:
אני שואל את כולם

בת ימי 1:

--- ציטוט של: חזון ארץ ישראל השלמה על יוני 07, 2010, 19:49:18 ---אני שואל את כולם

--- סוף ציטוט ---
אה סבבהץאוקיי לפי דעתי אין שום סיבה שישראל תסבול במקרה כזהץהחזון שלי לעולם הוא עולם שבו כל מדינה תהיה הומוגנית מבחינת אוכלוסין (קרי:ישראל הגדולה ליהודים בלבד,צרפת לצרפתים,סין לסינים וכך הלאה) ובמקרה כזה אני סבור בהחלט שרוב מדינות העולם יבינו אותנו מכיוון שכולם ינקטו אמצעים דומים.אולם אני מאמין שאת העמים המוסלמים כל מדינה תוכל להשמיד ולקחת שטחים אילו לעצמה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה