יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

הלכות- האם יש בהן תועלת?

<< < (18/24) > >>

m4a1:

--- ציטוט של: אלמ על יוני 06, 2010, 08:42:07 ---לגבי תפילין והשפעתן וכנ"ל לשאר המצוות ראה: http://www.sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=453&CategoryID=1&SubID=8
לגבי נטורי חרטא- זה דיון אחר ואני מתעב אותם יותר ממך..

--- סוף ציטוט ---

מדוע נטורי כרתא זה דיון אחר?

אני אצפה בזה מאוחר יותר, אני בדיוק בדרכי החוצה.

אלמ:

--- ציטוט של: m4a1 על יוני 06, 2010, 08:48:41 ---מדוע נטורי כרתא זה דיון אחר?

--- סוף ציטוט ---
כי זה לא קשור לעניין אל דאגה אני כמוך מתעב אותם ואת מעשיהם.

m4a1:

--- ציטוט של: אלמ על יוני 06, 2010, 08:49:40 ---כי זה לא קשור לעניין אל דאגה אני כמוך מתעב אותם ואת מעשיהם.

--- סוף ציטוט ---

אני חושב שזה בדיוק העניין, מכיוון שהם ההוכחה לכך שקיום ההלכות, ושוב לא כולן אלא חלקן, הן סתמיות ולא מועילות בפועל לשום דבר.
אני בטוח שכל אחד מהם אומר 100 ברכות ביום לפני כל ביס וביס , והם עדיין המיץ של הזבל.

אלמ:

--- ציטוט של: m4a1 על יוני 06, 2010, 14:49:33 ---אני חושב שזה בדיוק העניין, מכיוון שהם ההוכחה לכך שקיום ההלכות, ושוב לא כולן אלא חלקן, הן סתמיות ולא מועילות בפועל לשום דבר.
אני בטוח שכל אחד מהם אומר 100 ברכות ביום לפני כל ביס וביס , והם עדיין המיץ של הזבל.

--- סוף ציטוט ---
שוב פעם הם לא דוגמא ואל תשתמש בזה כקרדום לחפור בו כל הסקטור הדתי חרדי(ש"ס אגודה וכו') מעתב אותם ומוקיע את מעשיהם.

m4a1:

--- ציטוט של: אלמ על יוני 06, 2010, 17:41:49 ---שוב פעם הם לא דוגמא ואל תשתמש בזה כקרדום לחפור בו כל הסקטור הדתי חרדי(ש"ס אגודה וכו') מעתב אותם ומוקיע את מעשיהם.

--- סוף ציטוט ---

אני משתמש בהם כהקצנה לא כדוגמא, אבל אין לי בעיה לקחת גם את הש"סניקים או כל קבוצה אחרת, הנקודה שלי במילים אחרות היא, תראו בכמה חרא העם הזה עסוק.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה