כתב נושא: מה דעתכם על פמיניזם?  (נקרא 7100 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« ב- : יוני 01, 2010, 11:37:39 »
פמינאציזם?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #1 ב- : יוני 01, 2010, 11:44:02 »
בס''ד

אני בעד זכויות נשים אבל הפמיניסטיות שונאות גברים ותומכות בשמאל הקיצוני. אין שום קשר בין זכויות נשים (שזה עניין של צדק) לבין פמיניזם שדוגל בהפלות תינוקות, לסביניזם ועוד עמדות של השמאל הקיצוני.
« עריכה אחרונה: יוני 01, 2010, 13:50:13 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #2 ב- : יוני 01, 2010, 11:48:52 »
אני כמו חיים.  אני בעד זכויות נשים כמובן ושיויון הזדמנויות.

לרוע המזל, הארגונים הפמניסטים חוטאים ומזוהים עם הקהילה הגאה, שנאת חינם לגברים וכן תמיכה במשטרים שמעודדים דיכוי נשים.
אין בין פמיניזם לבין הנ"ל דבר וחצי דבר ולצערי טרם נתקלתי בארגון פמיניסטי שמכבד את עצמו ואת מאבקו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #3 ב- : יוני 01, 2010, 12:51:01 »
בס''ד

אני בעד זכויות נשים אבל הפמיניסטים שונאות גברים ותומכות בשמאל הקיצוני. אין שום קשר בין זכויות נשים (שזה עניין של צדק) לבין פמיניזם שדוגל בהפלות תינוקות, לסביניזם ועוד עמדות של השמאל הקיצוני.

תוסיף את הרצון לדיבור בלשון נקבה וכל השטויות האלו, תוציא את הלסביניזם(מה?) ואני בדיוק אותו דבר.
במיוחד לכל ארגון(בין אם פמניסטי או לא) שתומך בזכות להפלות, שזה רצח לכל דבר, מלבד מקרים מיוחדים שעוד ניתן להבין, אם הם קיימים.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #4 ב- : יוני 01, 2010, 13:09:59 »
פמניזם זה לרוב מתוך תיעוב הגבר ולא מתוך דאגה אמיתית לזכויות נשים.

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #5 ב- : יוני 01, 2010, 14:58:32 »
בס''ד

אני בעד זכויות נשים אבל הפמיניסטיות שונאות גברים ותומכות בשמאל הקיצוני. אין שום קשר בין זכויות נשים (שזה עניין של צדק) לבין פמיניזם שדוגל בהפלות תינוקות, לסביניזם ועוד עמדות של השמאל הקיצוני.

O0 O0 O0

בדיוק מה שאני חושבת.
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #6 ב- : יוני 01, 2010, 18:31:35 »
אם מדברים על זה אז המוטציה הלסבית הילה ניסימוב הידועה כשורטי זמרת ראפ נדקרה היום ואמן תמות כדיי שיהיה פחות פסולת הומולסבית ברחובות!!!! O0 O0

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #7 ב- : יוני 01, 2010, 22:31:00 »
נשים צריכות לקבל זכויות ושיוויון הזדמנויות בכל תחום שהוא (חוץ מהפלות שבמקרה הזה זה רצח).
כל ארגוני הנשים שקיימים היום בארץ הם ארגונים פוליטיים שלא ממש פועלים למען ציבור הנשים (להיפך, הם יוצרים רגשות אנטי בצד השני), ועסוקים בעיקר בהפגנות למען מחבלים, וכו'.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #8 ב- : יוני 01, 2010, 22:35:38 »
נשים צריכות לקבל זכויות ושיוויון הזדמנויות בכל תחום שהוא (חוץ מהפלות שבמקרה הזה זה רצח).
כל ארגוני הנשים שקיימים היום בארץ הם ארגונים פוליטיים שלא ממש פועלים למען ציבור הנשים (להיפך, הם יוצרים רגשות אנטי בצד השני), ועסוקים בעיקר בהפגנות למען מחבלים, וכו'.

רק תיקון, נשים לא יכולות לקבל "שיוון זכויות" בנוגע להפלות, כיוון שלגבר כיום אין מילה בנוגע לביצוע ההפלה. אזי אישה נכון להיום יכולה להחליט אם היא רוצה או לא רוצה לבצע הפלה בלי קשר להסכמתו או אי הסכמתו של הגבר.

לא שזה רלוונטי, כי גם אם שניהם מסכימים, אני לא חושב שהם שואלים את הילד העתידי מה הוא חושב על הסיפור.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #9 ב- : יוני 01, 2010, 23:03:21 »

אני בעד להוציא פמנסטיות להורג
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #10 ב- : יוני 01, 2010, 23:04:21 »
רק תיקון, נשים לא יכולות לקבל "שיוון זכויות" בנוגע להפלות, כיוון שלגבר כיום אין מילה בנוגע לביצוע ההפלה. אזי אישה נכון להיום יכולה להחליט אם היא רוצה או לא רוצה לבצע הפלה בלי קשר להסכמתו או אי הסכמתו של הגבר.

לא שזה רלוונטי, כי גם אם שניהם מסכימים, אני לא חושב שהם שואלים את הילד העתידי מה הוא חושב על הסיפור.

אם אתה נותן לה אגרוף עסיסי למרכז הבטן הפמנסטי שלה אתה זה שבוחר אם להמשיך את ההריון!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #11 ב- : יוני 01, 2010, 23:06:44 »
זה טוב שיש מי שנאבק על זכויות שוות לנשים אבל כשזה מגיע למצב שאישה עושה שטויות שהיא בעצמה לא מאמינה בהן כדי להוכיח את עצמה (כמו זאת שחסמה אותי כי סיפרתי בדיחה על גלעד שליט או זאת שחסמה אותי כי סיפרתי בדיחה על השואה), זה כבר צביעות מגעילה.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #12 ב- : יוני 01, 2010, 23:20:18 »

אני חושב שבנושא הזה 2 הצדדים (גם גברים וגם נשים) לא צדיקים.
יש הרבה סיפורים על נשים שרוצות ללדת את התינוק והגבר לא מוכן בשום פנים ואופן (במקרה הזה הגבר מעוניין ברצח של הילד), ויש מקרים שהגבר כן מעוניין בילד והאשה לא רוצה.
לצערי, אין שום אפשרות למנוע מאשה לבצע הפלה כיום משום שיש הרבה מרפאות פרטיות שבתמורה לתשלום יעברו אפילו על החוק.
בסופו של דבר זה הכל עניין של חינוך (של גברים ונשים) מגיל צעיר, וצריך לחנך בנים ובנות מגיל נוער בבתי הספר שהפלה היא לא דבר בטוח וקיימת אפשרות שאשה שמבצעת הפלה לא תוכל להביא ילדים בעתיד. (אצלנו בבית הספר העבירו מספר שיעורים בנושא הזה ואף הקרינו לנו סרט תעודה על אשה שביצעה הפלה בגיל 17 ויותר מאוחר לא הצליחה להביא ילדים והתעקרה עקב כך).
זה הכל עניין של מודעות.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #13 ב- : יוני 01, 2010, 23:31:14 »
זה טוב שיש מי שנאבק על זכויות שוות לנשים אבל כשזה מגיע למצב שאישה עושה שטויות שהיא בעצמה לא מאמינה בהן כדי להוכיח את עצמה (כמו זאת שחסמה אותי כי סיפרתי בדיחה על גלעד שליט או זאת שחסמה אותי כי סיפרתי בדיחה על השואה), זה כבר צביעות מגעילה.

וואוו. אתה חולה. אמאלה אתה מפחיד אותי.
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #14 ב- : יוני 02, 2010, 09:46:28 »

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #15 ב- : יוני 02, 2010, 12:42:39 »
אם אתה נותן לה אגרוף עסיסי למרכז הבטן הפמנסטי שלה אתה זה שבוחר אם להמשיך את ההריון!

ואז אתה רוצח מתועה בדיוק כמו היא...

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #16 ב- : יוני 02, 2010, 12:46:36 »
אני חושב שבנושא הזה 2 הצדדים (גם גברים וגם נשים) לא צדיקים.
יש הרבה סיפורים על נשים שרוצות ללדת את התינוק והגבר לא מוכן בשום פנים ואופן (במקרה הזה הגבר מעוניין ברצח של הילד), ויש מקרים שהגבר כן מעוניין בילד והאשה לא רוצה.
לצערי, אין שום אפשרות למנוע מאשה לבצע הפלה כיום משום שיש הרבה מרפאות פרטיות שבתמורה לתשלום יעברו אפילו על החוק.
בסופו של דבר זה הכל עניין של חינוך (של גברים ונשים) מגיל צעיר, וצריך לחנך בנים ובנות מגיל נוער בבתי הספר שהפלה היא לא דבר בטוח וקיימת אפשרות שאשה שמבצעת הפלה לא תוכל להביא ילדים בעתיד. (אצלנו בבית הספר העבירו מספר שיעורים בנושא הזה ואף הקרינו לנו סרט תעודה על אשה שביצעה הפלה בגיל 17 ויותר מאוחר לא הצליחה להביא ילדים והתעקרה עקב כך).
זה הכל עניין של מודעות.

ברור ש-2 הצדדים לא צדיקים, כל מי שמעוניין בהפלה שלא עקב מרכיב רפואי של ממש לא יכול להיחשב צדיק.
החוק נותן לאישה בסופו של דבר את הבחירה, החוק אמור לא לתת לאף אחד בחירה שכזו.
וזה לא העניין אם זה בטוח או לא, זה רצח נקודה. לא רוצה שיהיה לך ילדים? קחי גלולות, תכריחי את הגבר ללבוש קונדום. את בהיריון? מצידי שתנטוש את הילד בבית יתומים, עדיף.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #17 ב- : יוני 02, 2010, 14:01:56 »

למה יש אותיות בעברית על הרקטה??..
אל תצביע תשפיע

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #18 ב- : יוני 02, 2010, 14:10:03 »
תלוי איך מגדירים "פמיניזם"..יש פמיניזם שבא במטרה לגמור את האפליה הכוללת בין המינים וחלוקת התפקידים בין המינים שבזה אני תומך,ויש פמיניזם אחר אינפנטילי שלא רואה את התמונה הגדולה ו"נלחם" באפליה באמצעות "אפליה מתקנת" ואהדה למין מסוים בדיוק כמו הגברים השובניסטים תוך כדי העצמת האפליה בחסות "שוויון" מזויף..
אל תצביע תשפיע

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #19 ב- : יוני 02, 2010, 15:27:30 »
פמיניסטיות מגזימות עם הדעות שלהן

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #20 ב- : יוני 02, 2010, 21:02:30 »
ואז אתה רוצח מתועה בדיוק כמו היא...

תקרא לי איך שאתה רוצה לפחות אני לא שמלאני כמוך!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #21 ב- : יוני 02, 2010, 21:04:37 »
ו"נלחם" באפליה באמצעות "אפליה מתקנת"

הצחקת אותי אין מושג כזה אפליה מתקנת זה שקר מוחלט,אתה כנראה מאלה שמספרים לנשים "שיש אופי לא צריך יופי".

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #22 ב- : יוני 02, 2010, 21:07:25 »
תקרא לי איך שאתה רוצה לפחות אני לא שמלאני כמוך!

כן כי רק ציוני אמיתי מכה נשים ורוצח את עוברן?

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #23 ב- : יוני 02, 2010, 23:11:41 »
הצחקת אותי אין מושג כזה אפליה מתקנת זה שקר מוחלט,אתה כנראה מאלה שמספרים לנשים "שיש אופי לא צריך יופי".
גם אני חושב כך בגלל זה הוספתי את ה""
אל תצביע תשפיע

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #24 ב- : יוני 03, 2010, 09:26:47 »
למה יש אותיות בעברית על הרקטה??..
???.