בס''ד
אחד המקומות המכוערים ביותר במדינת ישראל, האיזור השנוא עליי ביותר, בעיר השנואה עליי ביותר - התחנה המרכזית הישנה.
אני מאמין שאין צורך לתאר את רמת הגועל-נפש שניתן למצוא באזור הדוחה הזה... פועלים זרים בכל מקום, סודאנים ישנים על הרצפות המזוהמות, נרקומנים עם מזרק ביד זרוקים בפתחי בניינים מטונפים, בתי בושת ובהן זונות מכורות לסמים שמקבלות את כל סוגי הלקוחות, ערבים, תאילנדים, נרקומנים, הומלסים, סודאנים, חרדים וכו'...
בקיצור, המקום הדוחה ביותר שביקרתי בו בחיי. בכל התקופה הארוכה הזו, עיריית תל-אביב המושחתת, בראשותו של רון חולדאי, הזניחו את האזור ואת התושבים המתגוררים בו, ולכן המצב הגיע לאן שהגיע... אנשים חיים שם בתנאים עלובים שמתאימים למדינות עולם שלישי כמו ניגריה, סודן ואתיופיה ולא למדינה מתקדמת ונאורה כמו שאנו מתיימרים להיות.
המצב העגום הזה כנראה עומד להסתיים מכיוון שישנו תכנון להרוס כמה מהמבנים באזור האומלל הזה ולבנות שם כמה בניינים חדשים וקרייה אקדמאית לאומנויות או משהו דומה. כמובן שאלו הם רק תכנונים אך אני מקווה שיצא מזה משהו.
רמת הפשע באזור הזה מדאיגה, ובכל פעם שמזדמן לי לעבור בקרבת נווה שאנן, אני מתחלחל כל פעם מחדש. הלוואי שהטינופת הזאת תטהר.