כתב נושא: מה יהיה עם התחנה הישנה?  (נקרא 2545 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
מה יהיה עם התחנה הישנה?
« ב- : מאי 27, 2010, 23:46:05 »
בס''ד
אחד המקומות המכוערים ביותר במדינת ישראל, האיזור השנוא עליי ביותר, בעיר השנואה עליי ביותר - התחנה המרכזית הישנה.
אני מאמין שאין צורך לתאר את רמת הגועל-נפש שניתן למצוא באזור הדוחה הזה... פועלים זרים בכל מקום, סודאנים ישנים על הרצפות המזוהמות, נרקומנים עם מזרק ביד זרוקים בפתחי בניינים מטונפים, בתי בושת ובהן זונות מכורות לסמים שמקבלות את כל סוגי הלקוחות, ערבים, תאילנדים, נרקומנים, הומלסים, סודאנים, חרדים וכו'...
בקיצור, המקום הדוחה ביותר שביקרתי בו בחיי. בכל התקופה הארוכה הזו, עיריית תל-אביב המושחתת, בראשותו של רון חולדאי, הזניחו את האזור ואת התושבים המתגוררים בו, ולכן המצב הגיע לאן שהגיע... אנשים חיים שם בתנאים עלובים שמתאימים למדינות עולם שלישי כמו ניגריה, סודן ואתיופיה ולא למדינה מתקדמת ונאורה כמו שאנו מתיימרים להיות.
המצב העגום הזה כנראה עומד להסתיים מכיוון שישנו תכנון להרוס כמה מהמבנים באזור האומלל הזה ולבנות שם כמה בניינים חדשים וקרייה אקדמאית לאומנויות או משהו דומה. כמובן שאלו הם רק תכנונים אך אני מקווה שיצא מזה משהו.
רמת הפשע באזור הזה מדאיגה, ובכל פעם שמזדמן לי לעבור בקרבת נווה שאנן, אני מתחלחל כל פעם מחדש. הלוואי שהטינופת הזאת תטהר.
עדן איסקוביץ

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה יהיה עם התחנה הישנה?
« להגיב #1 ב- : מאי 27, 2010, 23:56:53 »
בס''ד
אחד המקומות המכוערים ביותר במדינת ישראל, האיזור השנוא עליי ביותר, בעיר השנואה עליי ביותר - התחנה המרכזית הישנה.
אני מאמין שאין צורך לתאר את רמת הגועל-נפש שניתן למצוא באזור הדוחה הזה... פועלים זרים בכל מקום, סודאנים ישנים על הרצפות המזוהמות, נרקומנים עם מזרק ביד זרוקים בפתחי בניינים מטונפים, בתי בושת ובהן זונות מכורות לסמים שמקבלות את כל סוגי הלקוחות, ערבים, תאילנדים, נרקומנים, הומלסים, סודאנים, חרדים וכו'...
בקיצור, המקום הדוחה ביותר שביקרתי בו בחיי. בכל התקופה הארוכה הזו, עיריית תל-אביב המושחתת, בראשותו של רון חולדאי, הזניחו את האזור ואת התושבים המתגוררים בו, ולכן המצב הגיע לאן שהגיע... אנשים חיים שם בתנאים עלובים שמתאימים למדינות עולם שלישי כמו ניגריה, סודן ואתיופיה ולא למדינה מתקדמת ונאורה כמו שאנו מתיימרים להיות.
המצב העגום הזה כנראה עומד להסתיים מכיוון שישנו תכנון להרוס כמה מהמבנים באזור האומלל הזה ולבנות שם כמה בניינים חדשים וקרייה אקדמאית לאומנויות או משהו דומה. כמובן שאלו הם רק תכנונים אך אני מקווה שיצא מזה משהו.
רמת הפשע באזור הזה מדאיגה, ובכל פעם שמזדמן לי לעבור בקרבת נווה שאנן, אני מתחלחל כל פעם מחדש. הלוואי שהטינופת הזאת תטהר.

אולי תעודדו את כל העובדים הזרים והנרקומנים והזונות שנמצאים שם לעשות הגירה המונית עם פיצויים.  :::D
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מה יהיה עם התחנה הישנה?
« להגיב #2 ב- : מאי 28, 2010, 00:03:04 »
אולי תעודדו את כל העובדים הזרים והנרקומנים והזונות שנמצאים שם לעשות הגירה המונית עם פיצויים.  :::D
בתנאי שהם לוקחים אותך יחד איתם לטהראן.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה יהיה עם התחנה הישנה?
« להגיב #3 ב- : מאי 28, 2010, 00:04:43 »

מזל טוב הומו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה יהיה עם התחנה הישנה?
« להגיב #4 ב- : מאי 28, 2010, 00:08:21 »
בתנאי שהם לוקחים אותך יחד איתם לטהראן.

אין לי אזרחות איראנית. לעומת זאת הם יכולים בכיף לקחת אותי לאירופה.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
מה יהיה עם התחנה הישנה?
« להגיב #5 ב- : מאי 28, 2010, 00:14:46 »
בס''ד
הלוואי שהיה אפשר פשוט למחוק את כל האזור הזה, ולבנות הכל מחדש. בתחנה הישנה בת''א יש כל כך הרבה פסולת אנושית..
עדן איסקוביץ

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מה יהיה עם התחנה הישנה?
« להגיב #6 ב- : מאי 28, 2010, 01:57:05 »
אין לי אזרחות איראנית. לעומת זאת הם יכולים בכיף לקחת אותי לאירופה.
גם להם אין אבל אתם תשמשו עכברי מעבדה טובים לכור באיספהאן.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.