כתב נושא: איפה היו המפגינים החרדים בגירוש גוש קטיף?!  (נקרא 2848 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

[b]המטה להצלת העם והארץ התייחס להפגנות החרדים במחאה על פינוי הקברים, "מי ששתק בפינוי הקברים בגוש קטיף אשם בחילול הקברים בברזילי".[/b]

בהודעה מיוחדת של רבני המטה להצלת העם והארץ בעקבות חילול הקברים בברזילי באשקלון נאמר "הציבור החרדי בחלקו ובראשם 'אתרא קדישא'  ששיתפו פעולה עם פינוי הקברים מגוש קטיף ולא הקימו קול זעקה ומחאה הם אלו שאשמים כיום בחילול הקברים בברזילי".

רבני המטה ציינו "חבל שלפני חמש שנים שפנינו באופן אישי  ל'אתרא קדישא' לסייע לנו במאבק נגד העברת הקברים מגוש קטיף, הם התעלמו ונתנו את ידם לחילול קברי היהודים הקדושים בגוש קטיף. התקדים החמור מאז החליש את התביעה לשמור על קברי הקדמונים בארץ ובעולם".

יו"ר המטה להצלת העם והארץ הרב שלום דב וולפא קורא לראשי אתרא קדישא לעלות לקברי היהודים מגוש קטיף שמנוחתם הופרה ולבקש סליחה, לשון ההודעה.

עד לשעות הבוקר נעצרו או עוכבו לחקירה כ-30 מפגינים שמחו על פינוי הקברים. מרביתם שוחררו לאחר חקירה קצרה.

מה אתם חושבים על זה??.ובכלל על כל המאבק של הציבור החרידי בגירוש??לאט לאט כשנגמרים המקומות באזורים החרדים פתאום ניזכרים שיש עוד אזורים בארץ לבוא ולהתיישב שמה לא מתוך איזה אדיאל אלא פשוט אין כבר מקום אז ...

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איפה היו המפגינים החרדים בגירוש גוש קטיף?!
« להגיב #1 ב- : מאי 16, 2010, 17:38:12 »
מאמר מעניין כבדרך אגב -
http://ladaat.net/forum/index.php?topic=41725.0

מנותק DANIEL321

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אם תעזוב את הדאגה היא תשכח אותך
« להגיב #2 ב- : מאי 24, 2010, 15:49:35 »
זו דאלה שעסיקה אותי זמן רב, הם מוכנים לשרוף , לצעוק, בשביל איזה גופה שלא שייכת לנו בכלל, והמשטרה נכנעת להם, אבל בגירוש הנוראי הזה אף חרדי לא בא לזעוק.
*בלוג חובה כניסה:    blog.tapuz.co.il/Israel11

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #3 ב- : מאי 24, 2010, 16:44:17 »
אכן בהרבה נושאים העולים על סדר היום הציבורי אני נגד האידיאולוגיה המעוותת של החרדים ולא חסכתי עליהם ביקורת חריפה, שאילולא תורת ישראל לא הייתה מנחה אותם לא הייתי קורא תיגר חמור נגדם.
וכן גם במקרה דלעיל אני יוצא בשצף קצף נגד הבלגתם באי השתתפות במחאת הדתיים הלאומיים למען אדמות א"י(גוף קטיף וכד'). רק בעניינים אשר נוגעים ישירות לקהילה החרדית הם טומנים ידם בהם ולא רואים את כל העם, כעם ה', כהעם הנבחר אשר אותו מנחה תורת ישראל וכאן ניכר הזלזול ב"ואהבת לרעך כמוך" וכן בזלזול באדמת הקודש בא"י.

כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : מאי 24, 2010, 20:29:41 »
לשאלתך, הם היו באמצע לאכול גפילטע פיש
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.