כתב נושא: לכל החבר'ה שפתחו כאן אשכולות שאומרים כמה שאנחנו מגעילים-ובכן גם אתם מגעילים אותי  (נקרא 1692 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לכל האנשים כגון ולריק ויונתן שהאשכול הראשון שלהם נפתח באתם מגעילים אותי או האתר הזה פשוט בושה או משהו בסגנון.זה בסדר גם אתם מגעילים אותי.אין לכם תרבות דיון ואין לכם יכולת וויכוח מינימלית.יש לכם רמה ורבלית של ילד בין שש! אם אתם כל כך שונאים את הפורום אתם מוזמנים לא להיכנס.וכן לא כל הפורום אותו הדבר ויש בתוכו הרבה מחלוקות,אנחנו לא זומבים אבל אם אתם באים בגישה של אנחנו קיצוניים ומגעילים ומקללים אותנו אך תצפו שלא יגבו לכם.וזה מפונה גם לכמה ימניים באתר שמקללים הרבה לאחרונה כולל אני.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לכל החבר'ה שפתחו כאן אשכולות שאומרים כמה שא&#
« להגיב #1 ב- : מאי 26, 2010, 14:33:57 »
אני חושב שזה מתאים יותר לפורום מה בראש..אין שום "חברה" זה בסך הכל דביל אחד שנעלב מהסרטונים של הימין האמיתי(בתור ערבוש כמובן "ליכודניק" זה רק תירוץ עלוב...) אין טעם לכתוב עליו עוד אשכול..
אל תצביע תשפיע

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 26, 2010, 15:23:18 »
אני חושב שזה מתאים יותר לפורום מה בראש..אין שום "חברה" זה בסך הכל דביל אחד שנעלב מהסרטונים של הימין האמיתי(בתור ערבוש כמובן "ליכודניק" זה רק תירוץ עלוב...) אין טעם לכתוב עליו עוד אשכול..
בינתיים זה כבר שני דבילים והוא וולריק אמר שיש לו עוד 20 דבילים משלום עכשיו מוכנים ומזומנים להיכנס על פי פקודתו לפורום.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : מאי 26, 2010, 15:35:46 »
בינתיים זה כבר שני דבילים והוא וולריק אמר שיש לו עוד 20 דבילים משלום עכשיו מוכנים ומזומנים להיכנס על פי פקודתו לפורום.
ברצינות? וולריק התוודה שהוא משלום עכשיו?

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 26, 2010, 16:30:34 »
ברצינות? וולריק התוודה שהוא משלום עכשיו?
לא אבל הוא התוודה שהחברים שלו משלום עכשיו.למה שליכודניק אמיתי יצתרף עליהם עם כל הכבוד לימין המזוייף? נראה לי חשוד הסיפור הזה של הליכודניק.