שונות > מה שבראש

מה הייתם עושים אילו הייתם מקבלים 100 מיליון שקל היום?

<< < (5/15) > >>

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 14, 2010, 16:38:36 ---אז אתה מסכים איתי שאין לך את רצף התרומות, ובכך אחרי הצ''קים שאתה מחלק, זהו נגמר, ואתה דואג רק לעצמך ומשפחתך.

לאומת שאצלי הפעילות היא לטווח ארוך.

אתה רוצה עם ניקוד או משהוא?

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

לא רוצה שתפרט לי יותר מדיי,אבל אני באתי לומר למה אתה חוסך רק לך?המשפחה שלך לא מגיע להם גם שתעזור להם?

חחחח:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 14, 2010, 16:37:01 ---בסדר, אבל זה משהוא אחר.
וגם אז אני לא בטוח ש-20 מיליון יספיק(ראה מקרה ערוץ 10), זאת אומרת יכול להיות, אבל נראה לי שהסכומים שם זה כמה מאות מיליוני שקלים.

--- סוף ציטוט ---

אין הרבה תחרות לזה ואם אם אצליח לקנות אנשים יעדיפו הרבה יותר תוכנית שמראה את המציאות כמו שהיא ולא רק "מדווחת" או "מפרשת" אלא ממש מראה את הצדדים בכל פרשה כזו וכזו, ותאמין לי אם היה ערוץ כזה מלכתחילה המצב בארץ היה שונה מאוד.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מאי 14, 2010, 16:39:56 ---בס"ד

לא רוצה שתפרט לי יותר מדיי,אבל אני באתי לומר למה אתה חוסך רק לך?המשפחה שלך לא מגיע להם גם שתעזור להם?

--- סוף ציטוט ---

צודק, שאני אומר אני, הכוונה היא אני+משפחתי.
מה שאני אתן למשפחה שלי יהיה מהכסף שאני שומר לעצמי(בחלקו).
כאן גם יש לי כבר בראש כיצד אני מפריש כסף.
גם אני כבר דמיינתי מה אני עושה עם סכומים כאלו.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 14, 2010, 16:43:35 ---צודק, שאני אומר אני, הכוונה היא אני+משפחתי.
מה שאני אתן למשפחה שלי יהיה מהכסף שאני שומר לעצמי(בחלקו).
כאן גם יש לי כבר בראש כיצד אני מפריש כסף.
גם אני כבר דמיינתי מה אני עושה עם סכומים כאלו.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

בסדר עכשיו הבנתי לפחות למשפחה שלך אתה עוזר שזה מעשה טוב מאוד וכל הכבוד לכל מי שעוזר למשפחתו,פשוט כשרשמת מה תעשה עם הכסף זה היה נראה כאילו זה רק לך.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: glizur על מאי 14, 2010, 16:43:24 ---אין הרבה תחרות לזה ואם אם אצליח לקנות אנשים יעדיפו הרבה יותר תוכנית שמראה את המציאות כמו שהיא ולא רק "מדווחת" או "מפרשת" אלא ממש מראה את הצדדים בכל פרשה כזו וכזו, ותאמין לי אם היה ערוץ כזה מלכתחילה המצב בארץ היה שונה מאוד.

--- סוף ציטוט ---

בהצלחה נשמה, השאלה היא כמה זה עולה-באמת שאין לי מושג, אבל כמו שכתבתי זה נראה לי יותר מ-20 מיליון שקל(בטח לא התקציב השנתי).
ואתה חייב כמובן להבחין שערוץ אחד מקבל תקציבים מהממשלה. לא בטוח שאתה תקבל, בטח אם תעצבן אותם יותר מדיי.

אגב שאלה, איך אתם מסבירים את זה שעיתון ערוץ 7(ותכנית הרדיו) לא עולה על המכירות/כניסות של עיתונות המיינסטרים כמו ידיעות(YNET) או מעריב(NRG)?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה