כתב נושא: מהי הדרך הנכונה להבאת השלום על פי הימין?  (נקרא 1859 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הזיז וגלגל החמה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

שלום לכולם.

לדעתי,הדרך שבא השמאלנים רוצים להביא את השלום היא מוטעת,ומסירת שטחים בעד "שלום" לעולם לא תועיל...מקסימום תביא ל"רגיעה" קלה למשך תקופת זמן אך בודאי שלא תביא שלום לתקופת זמן ממושך...
אם כן,מהי הדרך להביא את השלום לפי הימין? (כמובן שאני מאמין שכאשר יבוא המשיח יהיה שלום,אך אני גם מאמין שביאת הגואל תלויה בזכות העם,ומפני שלצערי הרב כיום רוב העם הם תינוקות שנשבו וגדלים במשפחות חילוניות והוריהם אף פעם לא הכירו באמת יהדות מה היא,לכן ביאת המשיח עלולה להתעכב קצת,ולכן צריך לחשוב כיצד ניתן לקרב את השלום עד שהמשיח יגיע,אם זה אפשרי בכלל)

האם לדעתכם בכלל קיימת תוכנית להבאת השלום למרות שהמשיח עדיין לא הגיע? או שיהיה שלום אך ורק עם ביאת המשיח ולא ניתן להביא את השלום בלעדיו?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מהי הדרך הנכונה להבאת השלום על פי הימין?
« להגיב #1 ב- : מאי 15, 2010, 21:07:46 »
תכנית השלום האלוקית בלבד.

אשכול מצויין.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 15, 2010, 21:08:24 »
השם יביא שלום. אנחנו לא יכולים להבטיח שלום כי הערבים והאיראנים לא רוצים שלום, הם רוצים שואה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #3 ב- : מאי 15, 2010, 21:23:49 »
אם שמים את הגישה התורנית בצד אז שלום תחת שלום בלבד זה הכי אמיתי לא צריך לתת גרגיר מארץ ישראל לערבים.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.