כתב נושא: נטורי קרתא  (נקרא 2495 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
נטורי קרתא
« ב- : מאי 10, 2010, 21:04:48 »
בס''ד
לאחרונה הזדמן לי  להיות נוכח ליד הפגנה של נטורי קרתא בירושלים, נסעתי לשם כדי לבקר בעיר העתיקה ולבקר חברים ומשפחה שלי שגרים בשכונות המזרחיות של העיר, נתקלתי בבהמות הארורות האלה בשייח ג'ראח, אלה שמפגינים ומטרידים את היהודים היקרים שגרים שם. אך יותר מכל, נדהמתי כאשר שמעתי את דברי ההסתה האיומים של מנהיגי נטורי קרתא. אני פשוט מזועזע, הם לקחו רמקולים והחלו לצעוק 'וויר וולען קיינער ישראל, וויר וולען פלסטינער מלכות' - למי שלא מבין יידיש - ''אנו לא רוצים מדינה יהודית, אנו רוצים שלטון פלסטיני''  !

אני כבר לא יודע מי יותר גרוע, השמאלנים החילונים בשייח ג'ראח, או השמאלנים החרדים במאה שערים..
עדן איסקוביץ

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
נטורי קרתא
« להגיב #1 ב- : מאי 10, 2010, 21:06:34 »
זה נבלה וזה טרפה.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
נטורי קרתא
« להגיב #2 ב- : מאי 10, 2010, 22:09:06 »
בס"ד

לא מבין מה יש להם להתחזות לחרדים? הם באמת חושבים שהם מקיימים את רצון הקב"ה? הזוי לגמרי... :old_WTF_Aza:
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נטורי קרתא
« להגיב #3 ב- : מאי 10, 2010, 23:12:32 »
לא מבין מה יש להם להתחזות לחרדים? הם באמת חושבים שהם מקיימים את רצון הקב"ה? הזוי לגמרי... :old_WTF_Aza:

דווקא בגלל זה אני סולח להם ורואה בהם את הרע במיעוטו, בגלל שהטעות שלהם מתבססת על ההלכה.

חוץ מזה אל תשכח, את רוב המצוות הם מקיימים כמו יהודים טובים : תפילין, שבת, כשרות, בין אדם לחברו וכו'

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
נטורי קרתא
« להגיב #4 ב- : מאי 10, 2010, 23:33:36 »
בס"ד

כדאי לראות -

הרב אמנון יצחק כל מילה שלו אמת צרופה.
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נטורי קרתא
« להגיב #5 ב- : מאי 10, 2010, 23:57:36 »
בס"ד

כדאי לראות -

הרב אמנון יצחק כל מילה שלו אמת צרופה.

מסכים איתך שהרב אמנון יצחק הוא קדוש וצדיק אמיתי, אך רק תדע שגם הוא לא בדיוק תומך בחזון ארץ ישראל השלמה . . .
אי אפשר להגדיר אותו כציוני, לדעתי.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
נטורי קרתא
« להגיב #6 ב- : מאי 11, 2010, 07:19:58 »
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,26246.0.html
יש כבר דיון על זה- הייתי ממליץ שתמשיכו אותו בדיון הנ"ל.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
נטורי קרתא
« להגיב #7 ב- : מאי 11, 2010, 14:25:51 »
בס''ד
השנאה שלהם למדינת ישראל נובעת מההלכה?! וזה שהם מניפים דגלי פלסטין, ומזדהים עם אויבי עם ישראל, ואפילו נפגשים עם הצורר המתועב מחמוד אחמדינג'אד! הם בוגדים ארורים בדיוק כמו כל שאר השמאלנים, בעיניי אין כל הבדל! נטורי קרתא הם לא יהודים טובים! הם חלאת המין האנושי, אנשים שבוגדים בעמם ומוציאים דיבה על צה''ל, ומספרים לכל העולם שהציונות היא בדיוק כמו הנאציזם! ימח שמם וזכרם!
עדן איסקוביץ

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
נטורי קרתא
« להגיב #8 ב- : מאי 11, 2010, 14:28:41 »
בס''ד
השנאה שלהם למדינת ישראל נובעת מההלכה?! וזה שהם מניפים דגלי פלסטין, ומזדהים עם אויבי עם ישראל, ואפילו נפגשים עם הצורר המתועב מחמוד אחמדינג'אד! הם בוגדים ארורים בדיוק כמו כל שאר השמאלנים, בעיניי אין כל הבדל! נטורי קרתא הם לא יהודים טובים! הם חלאת המין האנושי, אנשים שבוגדים בעמם ומוציאים דיבה על צה''ל, ומספרים לכל העולם שהציונות היא בדיוק כמו הנאציזם! ימח שמם וזכרם!
דוגרי..ימח שמם וזכרם!

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
נטורי קרתא
« להגיב #9 ב- : מאי 11, 2010, 14:44:56 »
מסכים איתך שהרב אמנון יצחק הוא קדוש וצדיק אמיתי, אך רק תדע שגם הוא לא בדיוק תומך בחזון ארץ ישראל השלמה . . .
אי אפשר להגדיר אותו כציוני, לדעתי.
אתה קצת נסחף אם התמיכה והתירוץ של מעשיהם לדעתי..זה כבר מתחיל להיראות כאילו אתה תומך בהם או משהו במיוחד כשאתה מנסה להוציא אותם טוב יותר בגלל שהם שומרים מצוות הרי זה לא בדיוק גורם מאחורי שנאת בוגדים כמו שמאלנים אחרים שהם במיקרה פשוט חילונים כמו יונתן פולק ודומיו.
ובאופן כללי הדיון בנושא "נטורי קרתא" דיי מיצה את עצמו פה ולא תורם כל כך וכבר היו דיונים על זה כבר וגם ככה יש להתעלם כמה שיותר מההזויים האלה.
« עריכה אחרונה: מאי 11, 2010, 14:58:37 על ידי 500sw »
אל תצביע תשפיע