עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

עדות מבפנים מפעיל לשעבר על ארגוני השמאל הקיצוני

(1/3) > >>

אשי:
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=read_count&om=18429&forum=scoops1&viewmode=threaded

Rafoe:
כל הכבוד לו.
לשמחתנו, הוא לא היחיד. יש הרבה כמוהו (וכן יירבו).
אנשים כמו הרב זמיר כהן והרב אמנון יצחק ודומיהם עושים עבודת קודש בהחזרת יהודים אבודים לחיק התורה.

יובל הכהניסט:
בס"ד

כל הכבוד לו.

רק ליברמן! חילופי שטחים!:
נשמע בחור חכם... אבל אני, שראיתי לא אחת הרצאות של הרבנים הללו תמיד חשתי שמישהו מנסה להשפיע עלי ולספר מעשיות, שאין ביניהן לבין היהדות קשר אמיתי. אדם שרוצה להתקרב לדת יכול לעשות זאת בלי אנשים דמגוגים ואובר-קריזמטים שימשכו אותו הישר פנימה ל"תהום הצדיקות". עובדות שמוצגות בצורה נקייה ובלי כל מני מניירות למיניהן של רבנים מפולפלים יכולות הרבה יותר לקרב אנשים אם בזאת הם חפצים.

Rafoe:

--- ציטוט של: tHe_Proud_Arab_Jew על מאי 07, 2010, 23:26:51 ---נשמע בחור חכם... אבל אני, שראיתי לא אחת הרצאות של הרבנים הללו תמיד חשתי שמישהו מנסה להשפיע עלי ולספר מעשיות, שאין ביניהן לבין היהדות קשר אמיתי. אדם שרוצה להתקרב לדת יכול לעשות זאת בלי אנשים דמגוגים ואובר-קריזמטים שימשכו אותו הישר פנימה ל"תהום הצדיקות". עובדות שמוצגות בצורה נקייה ובלי כל מני מניירות למיניהן של רבנים מפולפלים יכולות הרבה יותר לקרב אנשים אם בזאת הם חפצים.

--- סוף ציטוט ---
אין פה קשר.
הבן אדם שמוזכר פה טעם מ-2 העולמות. לא מדובר פה באדם שלא יודע מה זה השמאל ושטפו לו את המוח.
הוא גם לא היחיד. יש הרבה פעילי "שלום" שנטשו את דרך השמאל אחרי שהבינו מה הוא מייצג (אני לא מדבר לאו דווקא על חוזרים בתשובה אלא אנשים שפשוט עברו מפוסט-ציונות לפטריוטיות ואהבת הארץ).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה