עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

אונס יהודיות כחלק מהג'יהאד

<< < (9/13) > >>

ROI5:
א. ואני עוד מנסה לשכנע את עצמי.
ב. נו נכון, אבל דיברתי על המקרה של אונס נשים בארצות בלי אנרכיה.
ג.אבל גם שמה יש להם גישה לנוצריות אבל הן מעדיפים לאנוס מוסלמיות.
ד.טוב, מה שתגיד...

Rafoe:

--- ציטוט של: ROI5 על מאי 06, 2011, 13:01:17 ---א. ואני עוד מנסה לשכנע את עצמי.
ב. נו נכון, אבל דיברתי על המקרה של אונס נשים בארצות בלי אנרכיה.
ג.אבל גם שמה יש להם גישה לנוצריות אבל הן מעדיפים לאנוס מוסלמיות.
ד.טוב, מה שתגיד...

--- סוף ציטוט ---
המאפיין הכי בולט של השמאל הוא טמינת הראש בחול, אך המציאות עובדת הפוך: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28987.0.html

ודי בהצצה חטופה לקוראון והחדית' כדי להבין שנשים לא מוסלמיות הם מותרות למוסלמים:

"ואסורות עליכם, הנשים הנשואות, אבל לא השפחות אשר בבעלותכם. זאת המצווה אשר כתב לכם אלוהים בספר.
הותר לכם לבקש נשים זולות אלה שנמנו בפניכם" - קוראן (סורה 4, פסוק 24).

"מספר נשים נלקחו בקרב עם אנשיו של מחמד. לאחר שבעליהן ואבותיהן נהרגו, הנשים נאנסו
תוך מתן אישור ממחמד" - חדית' בחארי (כרך 62, ציטוט 137): חדית' סוני.

"שפחת מין קיבלה מכות תופת מעלי ( הח'ליף הרביעי). מחמד לא עשה כלום"  - ספר הסירא (הביוגרפיה של מוחמד) עמוד 734.

"שליח אלוהים הוא הדוגמא והמופת לכם, לכל המייחל לאלוהים וליום האחרון, והמרבה להזכיר את שם אלוהים" - קוראן (סורה 33, פסוק 21): הדוגמא והמופת במקרה שאני מביא כאן היא אונס בנות האוייב (כמו שמוחמד יש"ו אנס את בנות ונשות השבטים לאחר שרצח את כל הגברים).

אבל מה אני מבלבל לך את השכל עם עובדות.

ROI5:
מה הקשר? מתי טענתי שהאיסלאם לא מרשה את זה?
הנושא היה לגבי הערבים בא"י והאונס שהם מבצעים, ביצוע האונס והסיבות לכך, זה ידוע שהערבים אונסים(או פושעים בכלל) יותר מיהודים וזה בעיקר בגלל החינוך הזוועתי שנותנים ב(רוב) הכפרים שם, אבל אני רק אומר הם אונסים בגלל חינוך גרוע, פרימיטיביות וחייתיות ולא בגלל טקטיקה להילחם ביהודים.
מעטים הם המקרים שזה בשביל להילחם.

Rafoe:

--- ציטוט של: ROI5 על מאי 08, 2011, 16:19:26 ---מה הקשר? מתי טענתי שהאיסלאם לא מרשה את זה?
הנושא היה לגבי הערבים בא"י והאונס שהם מבצעים, ביצוע האונס והסיבות לכך, זה ידוע שהערבים אונסים(או פושעים בכלל) יותר מיהודים וזה בעיקר בגלל החינוך הזוועתי שנותנים ב(רוב) הכפרים שם, אבל אני רק אומר הם אונסים בגלל חינוך גרוע, פרימיטיביות וחייתיות ולא בגלל טקטיקה להילחם ביהודים.
מעטים הם המקרים שזה בשביל להילחם.

--- סוף ציטוט ---
החינוך ה"רע" שאתה מדבר עליו הוא חינוך דתי.
וזה בא לידי ביטוי בין השאר גם באונס יהודיות (לא אני אומר את זה, אלא הנתונים מדברים בעד עצמם).

אתה הפכת אותם לחולי מין שלא יכולים לשלוט על עצמם, אבל זה לא מדויק, משום שאם כך היה אז מן הסתם היינו עדים לאחוזי אונס גבוהים מאד בכפרים הערביים.

תפנים את זה - זו מלחמה, ומבחינתם כל האמצעים כשרים.
זה בא לידי ביטוי בצורה הכי קיצונית שיש בטבח חברון ב-1929 (תרפ"ט) כאשר הערבים אנסו את הנשים לעיני הבעלים והאבות שלהן (בדיוק כמו שעשה מוחמד יש"ו לנשות השבטים בחצי האי ערב).

היום הם טיפה מוגבלים, אבל הם עדיין עושים את זה (והמספרים הם ההוכחה הכי טובה שיש).

ROI5:
חינוך דתי, בהחלט.
אבל זה לא אומר שזה קשור למלחמה שלהם איתנו, זה פשוט מנטליות ימי הביניים שבאה מהחינוך הזה, הפמיניסטיות המרובה, החשיבה שהאישה היא חפץ ואתה יכול לעשות בה מה שאני רוצה, הם עושים זאת גם לערביות רק ששם, כמעט אף פעם היא לא תפנה למשטרה כי אז במקרה הטוב היא מנודה ובמקרה הרע, פגישה עם עראפת...
במאורעות תרפ"ט היו כמו כל הפוגרומים ובכל פוגרום יש אונס, תשאל את ביאליק...
זה לא היה משהו מוסלמי מיוחד, זה היה טבח וכמו טבח "אורגינל" צריך גם לאנוס.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה