עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
אונס יהודיות כחלק מהג'יהאד
m4a1:
ROIS הסיבה שבמדינות מוסלמיות יש לך מעט מאוד מקרי אונס, זה שהאנס הפוטנציאלי שבאמת עושה זאת מטעמי זה שהוא פגום, יעדיף ללכת לבצע זממו בכיבשה מאשר באישה מוסלמית, מכיוון שאם יעשה את זממו באישה מוסלמית כל משפחתו מותרת.
ROI5:
לא, הסיבה היא שבמדינות כאלו לרוב זה לא יוצא לממשל או לתקשורת(כי אם זה כן ייצא אז יהיה בלאגן).
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על מאי 03, 2011, 16:58:24 ---
א. לא הבנת, מבחינה רשמית יש הכי מעט מקרי אונס, אבל ישנם המון מקרי אונס שפשוט מוחבאים מתחת לשטיח או שפשוט רוצחים את הגבר וממשיכים הלאה.
ב. דבר ראשון, הוא תמך במה שאמרתי שערבים גם אונסים ערביות פשוט הם מחביאים את זה.
ג.לא אמרתי שאין להם תרבות כזו, אמרתי שרוב מקרי האונס לא נעשים בגלל זה, אלא בגלל חייתיות ופרימיטיביות.
ד.אמרתי מקרים בודדים של מקרי אונס בגלל לאומנות, לא בכלל.
--- סוף ציטוט ---
א. מה זה משנה אם מוחבא או לא מוחבא? - בשורה התחתונה: אם יש לערבי אפשרות לבחור בין אונס מוסלמית לבין אונס "כופרת" הוא יבחר ב"כופרת".
ב. הוא אמר בבירור שבעיראק השתחרר הרסן בגלל שיש שם אנרכייה שלטונית (אחרת המצב היה שם כמו בכל מדינה מוסלמית אחרת).
ג. לא בהכרח - את החייתיות שלהם הם יכלו לשחרר על בנות כפרם, אך משום מה הם מגיעים לערים יהודיות ותוקפים יהודיות (מעניין למה).
וזה לא רק בגלל שהם מפחדים מהעונש (הוצאה להורג), אלא שיש להם בחירה: אונס מוסלמית ועונש מוות בעקבותיו, או אונס יהודייה וזכייה בכבוד מצד הקהילה (הבחירה די ברורה).
ד. ספר את זה ליהודיות שנאנסות כל שנה (חלקן קטינות) ושומעות את הקללות של האנס הישמעאלי ("יהודייה מסריחה").
ROI5:
--- ציטוט של: Rafoe על מאי 03, 2011, 21:51:16 ---א. מה זה משנה אם מוחבא או לא מוחבא? - בשורה התחתונה: אם יש לערבי אפשרות לבחור בין אונס מוסלמית לבין אונס "כופרת" הוא יבחר ב"כופרת".
ב. הוא אמר בבירור שבעיראק השתחרר הרסן בגלל שיש שם אנרכייה שלטונית (אחרת המצב היה שם כמו בכל מדינה מוסלמית אחרת).
ג. לא בהכרח - את החייתיות שלהם הם יכלו לשחרר על בנות כפרם, אך משום מה הם מגיעים לערים יהודיות ותוקפים יהודיות (מעניין למה).
וזה לא רק בגלל שהם מפחדים מהעונש (הוצאה להורג), אלא שיש להם בחירה: אונס מוסלמית ועונש מוות בעקבותיו, או אונס יהודייה וזכייה בכבוד מצד הקהילה (הבחירה די ברורה).
ד. ספר את זה ליהודיות שנאנסות כל שנה (חלקן קטינות) ושומעות את הקללות של האנס הישמעאלי ("יהודייה מסריחה").
--- סוף ציטוט ---
א.לא בהכרח, במקרים מסוימים כן.
ב.הוא אמר לא רק על עיראק, הוא גם דיבר על זה שהאישה היא רכוש ע"פ האסלאם ולכן אונסים אותה(את האישה שלך).
ג. הם גם אונסים יהודיות וגם את בנות כפרן, היו לפעמים גם סיפורים על כפרים(דווקא לא בארץ אבל עדיין) שהאימאמים הרשו אונס על נשים מוסלמיות.
ד. זה שהם נאנסות בידי מוסלמי לא אומר שזה על רקע לאומני, יש מקרים שכן אבל לרוב גם אם הוא קורא לה "יהודייה מסריחה" זה לא אומר בוודאות כלום, כי גם אם ערבי יזרוק עליי נעל או ינסה לתקוף אותי או משהו אני יכול להיות שייקרא לו "ערבי מסריח" זה לא אומר שאני שונא אותו על רקע לאומני.
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על מאי 05, 2011, 20:25:12 ---
א.לא בהכרח, במקרים מסוימים כן.
ב.הוא אמר לא רק על עיראק, הוא גם דיבר על זה שהאישה היא רכוש ע"פ האסלאם ולכן אונסים אותה(את האישה שלך).
ג. הם גם אונסים יהודיות וגם את בנות כפרן, היו לפעמים גם סיפורים על כפרים(דווקא לא בארץ אבל עדיין) שהאימאמים הרשו אונס על נשים מוסלמיות.
ד. זה שהם נאנסות בידי מוסלמי לא אומר שזה על רקע לאומני, יש מקרים שכן אבל לרוב גם אם הוא קורא לה "יהודייה מסריחה" זה לא אומר בוודאות כלום, כי גם אם ערבי יזרוק עליי נעל או ינסה לתקוף אותי או משהו אני יכול להיות שייקרא לו "ערבי מסריח" זה לא אומר שאני שונא אותו על רקע לאומני.
--- סוף ציטוט ---
א. לא קיים דבר כזה - ערבי לעולם לא יאנוס ערבייה אם יש לו את האפשרות לבחור בין ערבייה לבין נשים אחרות.
ב. הוא אכן דיבר על אישה נשואה שכפופה לחלוטין לבעלה, אך כשהשלטון לא קיים במדינות מוסלמיות (כמו באפגניסטן ובעיראק) אז גם אונס נשים אחרות הוא דבר שבשיגרה (והוא אף אמר את זה כשהוא הזכיר נערות שהיו הולכות לבית הספר והיו נאנסות בדרך).
ג. בארץ זה לא יקרה משום שיש להם גישה מוחלטת ליהודיות (בערים מעורבות וערים יהודיות), והראייה היא מספר מקרי האונס שהם מבצעים (והם אפילו לא מכחישים את זה).
ד. אתה יכול להמשיך לנסות לשכנע את עצמך (בהצלחה עם זה), אך למזלנו יותר ויותר אנשים (ובמיוחד נשים) מתחילים להבין עם מי יש לנו עסק.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה