עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

אונס יהודיות כחלק מהג'יהאד

<< < (7/13) > >>

ROI5:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 03, 2011, 13:43:23 ---זו כבר התכחשות למציאות.
מה שאתה אומר פה הוא זילזול עצום בערבים (אני לא חושב שהם מפגרים) - הרי כל ערבי חפץ חיים יודע שאם הוא יאנוס ערבייה, רוב הסיכויים שהוא יחוסל, ואילו יהודייה קל יותר לאנוס משום שמערכת המשפט שלנו לא מענישה על כך.
אני מניח שיש מקרי אונס של ערביות בידי ערבים (לא טענתי שאין), אבל אי אפשר להשוות בכלל למקרים של אונס יהודיות על ידם.

הרי לפי התרבות הערבית השיבטית, אונס נשות האוייב היא ביזוי כבוד האוייב (הם לא אונסים יהודיות רק מתוך יצר מיני חייתי, אלא זו מלחמה בשבילם) - אתה לא יכול להבין את זה, אבל זו תרבותם.

כמו שהם רוצחים את הבנות שלהם על חילול כבוד המשפחה, כך הם אונסים את היהודיות (כדי לחלל את כבוד האוייב).

וכפי שהזכרתי מקודם - רק אידיוט לא יבין את זה.

--- סוף ציטוט ---

כן, כן אני אידיוט שמתכחש למציאות.
אבל, אתה יודע מה המדינות שיש בהם הכי פחות מקרי אונס? אינדונזיה, סוריה ועוד כמה מדינות מתפתחות... אתה באמת מאמין שבמדינות האלה אונסים פחות? לא. פשוט שמה מטפלים בזה בשקט בינם לבין עצמם ומעט מאוד מקרים יוצאים לתקשורת.
הערבים לא אונסים נשים יהודיות כי זה מלחמה בשבילם, ברור שיש מקרים בודדים שכן אבל לרוב זה נובע מפרימיטיביות או חייתיות.

Rafoe:

--- ציטוט של: ROI5 על מאי 03, 2011, 15:22:06 ---
אבל, אתה יודע מה המדינות שיש בהם הכי פחות מקרי אונס? אינדונזיה, סוריה ועוד כמה מדינות מתפתחות... אתה באמת מאמין שבמדינות האלה אונסים פחות? לא. פשוט שמה מטפלים בזה בשקט בינם לבין עצמם ומעט מאוד מקרים יוצאים לתקשורת.

--- סוף ציטוט ---
מה שטענת פה (אם זה נכון כי אין לי נתונים) בעצם מוכיח את טענתי.

אם במדינות מוסלמיות (כמו סוריה ואינדונזיה) יש הכי פחות מקרי אונס, זה מכיוון שהערבי יודע מה יקרה לו אם יאנוס (ובמיוחד מוסלמית).
המוסלמי יודע שהעונש יגיע בכל מקרה (בין אם מהמשפחה של הנאנסת, ובין אם מהשלטון המוסלמי באותה מדינה).

הערבים לא אונסים נשים יהודיות כי זה מלחמה בשבילם, ברור שיש מקרים בודדים שכן אבל לרוב זה נובע מפרימיטיביות או חייתיות.

--- סוף ציטוט ---
מקרים בודדים? (כל המקרים שהובאו באשכול הזה הם מקרים רק של השנה האחרונה).

כדי להבין על מה אני מדבר (שאני מדבר על התרבות שלהם), צפה בד"ר מרדכי קידר מסביר על זה (לכל השאר: תתעלמו מהשלט של הליכוד מאחורה - קידר לא שמאלני, אלא הוא פשוט השתתף בכנס של נשים מהליכוד):

ומומלץ גם לעיין בזה:  http://www.jihadwatch.org/2013/04/myjihad-in-israel-muslim-men-raping-jewish-girls-as-a-form-of-anti-israel-terrorism.html 

jewlover and arabhater:

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני אם חס וחלילה המדינה הזאת היו גרות יהודיות ועוד נוצריות אירופאיות אז תאר לך מה היה קורה מה שקורה באירופה ובישראל חלילה

Rafoe:

--- ציטוט של: arabhater על מאי 03, 2011, 15:56:13 ---בס"ד
אני אם חס וחלילה המדינה הזאת היו גרות יהודיות ועוד נוצריות אירופאיות אז תאר לך מה היה קורה מה שקורה באירופה ובישראל חלילה

--- סוף ציטוט ---
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,322.0.html
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,12564.0.html
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3631265   -   בקרוב בכל עיר בישראל.

ROI5:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 03, 2011, 15:50:45 ---מה שטענת פה (אם זה נכון כי אין לי נתונים) בעצם מוכיח את טענתי.

אם במדינות מוסלמיות (כמו סוריה ואינדונזיה) יש הכי פחות מקרי אונס, זה מכיוון שהערבי יודע מה יקרה לו אם יאנוס (ובמיוחד מוסלמית).
המוסלמי יודע שהעונש יגיע בכל מקרה (בין אם מהמשפחה של הנאנסת, ובין אם מהשלטון המוסלמי באותה מדינה).
מקרים בודדים? (כל המקרים שהובאו באשכול הזה הם מקרים רק של השנה האחרונה).

כדי להבין על מה אני מדבר (שאני מדבר על התרבות שלהם), צפה בד"ר מרדכי קידר מסביר על זה (לכל השאר: תתעלמו מהשלט של הליכוד מאחורה - קידר לא שמאלני, אלא הוא פשוט השתתף בכנס של נשים מהליכוד):

--- סוף ציטוט ---

א. לא הבנת, מבחינה רשמית יש הכי מעט מקרי אונס, אבל ישנם המון מקרי אונס שפשוט מוחבאים מתחת לשטיח או שפשוט רוצחים את הגבר וממשיכים הלאה.
ב. דבר ראשון, הוא תמך במה שאמרתי שערבים גם אונסים ערביות פשוט הם מחביאים את זה.
ג.לא אמרתי שאין להם תרבות כזו, אמרתי שרוב מקרי האונס לא נעשים בגלל זה, אלא בגלל חייתיות ופרימיטיביות.
ד.אמרתי מקרים בודדים של מקרי אונס בגלל לאומנות, לא בכלל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה