חמוד תקשיב , זה לא קביל .
אם גויה מתגיירת כדי להיות עם יהודי , יכול להיות שהיא תיחשב לפי המדינה יהודיה , אבל עפ"י הדת היא ערבייה .
אני לא מבין , מה אתה רוצה מאיתנו ?
אם אתה רוצה לשכנע אותנו , אתה לא תצליח , ברוך ה' אנחנו יותר חכמים ממך .
אם אתה רוצה להשתכנע ,ואני מניח שכן בהתחשב בעובדה שאתה לא מרפה , הבאנו לך המון חומרים והרצאות , תאזין להם, ותקרא.
אם עדיין לא השתכנעת,אני מציע לך לפנות לרב של בית כנסת קרוב לבית שלך , או כל רב נורמלי ולא איזה רפורמי מתחזה או משהו בסגנון , תספר לו את הסיפור , ותבקש לדעת עוד בנושא .
אם לא תשתכנע בכל זאת , לך , תתבולל , תטמיע את זרעך באויב מר של העם היהודי,אבל קח בחשבון שברגע האמת , ביום שבו תהיה מלחמה , הילדים הערבים שחס וחלילה יהיו לך ,יקבלו כדור בראש מיהודי ,רק כי הם אויביו המרים .
תחשוב על זה ברצינות, איזה ילד אתה רוצה ? ילד יהודי בדיוק כמו שאתה היית , עם חגים יהודיים , עם מסורת יהודית,כמוך,כמו אביך , סבך,אבי סבך,סבי סבך וכו' , או ילד ערבי שזורק אבנים על חיילים וצועק אללה הו עכבר?
וישנה כמובן אפשרות שלישית, שאתה איזה אידיוט שמאלן שמנסה "להראות" לנו שיהודי (ולווא דווקא יהודיה) יכולים להיות עם ערבי בגלל "אהבה" , שזה כמובן שטות גמורה , הדבר נובע אך ורק מרצון לתאווה , פריקת עול וביזוי הדת היהודית .
וזה כמובן לא ילך לך , בהנחה שאתה כזה , אין אהבה בין יהודים ואומות העולם , היהודים הם שמן זית זך בלב של אוקיינוס מסריח מלא ברפש שנקרא אומות העולם, 2500 שנה לא התערבבו , וגם לעולם לא יתערבבו .
עכשיו , בלי יותר מידי בילבולי מוח , קח החלטה על החיים שלך , ותפסיק כבר להתווכח איתנו פה ויכוחי סרק .
מקווה בשבילך ,בשביל ילדיך היהודים הכשרים שיכולים להיות בעזרת ה' ובשביל העם היהודי כולו,שתעשה את ההחלטה הנכונה,מוסרית,מצפונית,דתית ומכל שאר הבחינות .
אם לא ? חבל מאוד .