כתב נושא: האם לדעתכם לשמאלנים יש מקום לתפקידים רגישים בצה"ל?  (נקרא 13638 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אם אתה שואל שאלה רצינית אתה חייב לדייק בפרטים-הדבר היחידי שיוצא מהתחת זה אתה ולא צריך להיות כהניס כדי לדעת שזה מסריח

לגביי שאלתך זה תלוי-אם זה אדם שרק תומך בהסכמי שלום כמו הרבה אחרים אבל אין לו דעות קיצוניות אז אני לא חושב שיש בעיה,אבל אם יש לו דעות קיצוניות או שהוא פעיל באיזה מפלגה או קבוצה  חברתית שפועלת למען השלום  אני חושב שצריך לשלול ממנו את האפשרות לשרת ביחידה חשובה

קפיש?

זאת לא פעם ראשונה שאתה אומר "קפיש" וכדאי שתדע שזאת טעות. באיטלקית lui capisce זה "הוא מבין". "אתה מבין?" אומרים tu capisci?
"מובן" אומרים chiaro או capito.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זאת לא פעם ראשונה שאתה אומר "קפיש" וכדאי שתדע שזאת טעות. באיטלקית lui capisce זה "הוא מבין". "אתה מבין?" אומרים tu capisci?
"מובן" אומרים chiaro או capito.

ואתה עוד אומר שאנחנו פאשיסטים  :laugh:
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ואתה עוד אומר שאנחנו פאשיסטים  :laugh:

לא הבנתי מה הקשר...

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא הבנתי מה הקשר...

הקשר זה שיש לך ידע מעמיק בתחומים אפלים.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חלק גדול מהשמאל הקיצוני כלל לא מוכן לשרת בצבא.
לדעתי חובה למנוע משמאלנים קיצונים לשרת בצבא.
התשקורת הבוגדנית מנצלת שיש חיילים מזוהמים כמו הכלבה המנוולת הזאת קם כדי לקבל מידע מסווג שיפגע במדינה.

אם זה היה תלוי בי הייתי דואג שאנשים כמוך הונולהוהו שמלאים בשנאה עצמית לא יכנסו לבקו"ם.
גם לדעתי אסור להעסיק שמאלנים קיצוניים כמאבטחים ובכול תפקיד אחר שקשור לביטחון המדינה.

מנותק adirx2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אין שום בעיה עם זה ששמאלנים ישרתו בתפקידים רגישים בצה"ל.
אבל חייב להיות פיקוח קפדני על הדברים האלה, בקשר לשמאלנים שהם קיצוניים זה טיפה בעייתי לפי דעתי צריך לבדוק את העניין שלהם יותר לעומק.
אבל בכל מקרה, יש הרבה שמאלנים שמשרתים בתפקידים רגישים חלקם אפילו בקרבי (תתפלאו) אי אפשר לא לגייס אותם כי זה לא שיש יותר מדי אלא להפך יש מחסור בצה"ל כי הרבה אנשים מעדיפים ללכת להכין קפה ולגרבץ כמו שנוח להם מאשר לתרום למדינה באמת

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני חושב שהבעיה בכלל לא בשמאלנים ,בוודאי שהם צריכים לשרת ..
הבעיה בשיטה .. ,היתישבות נקראת התנחלות ,מחבלים נקראים צעירים ,בוגדים נקראים מלח הארץ ..

הבעיה נעוצה בזה שלחיילים יש ת'ביצים בכלל לחשוב על מה שענת קם עשתה ..
במדינה מתוקנת ,ענת קם ושכמותיה לא היו מיתגייסות מעצמן מחשש פן יגלו את פניהן ..
במדינה מתוקנת , ענת קם היתה צריכה להיות בצינוק ולא בבית ..
במדינה מתוקנת ,חייל שמותקף (אבן = נשק ,מטרת ההשלכה = להרוג ,מטרת היריה = להרוג) יורה על מנת לפגוע ולנטרל ..
וכו.. :old_afro:
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני חושב שהבעיה בכלל לא בשמאלנים ,בוודאי שהם צריכים לשרת ..
הבעיה בשיטה .. ,היתישבות נקראת התנחלות ,מחבלים נקראים צעירים ,בוגדים נקראים מלח הארץ ..

הבעיה נעוצה בזה שלחיילים יש ת'ביצים בכלל לחשוב על מה שענת קם עשתה ..
במדינה מתוקנת ,ענת קם ושכמותיה לא היו מיתגייסות מעצמן מחשש פן יגלו את פניהן ..
במדינה מתוקנת , ענת קם היתה צריכה להיות בצינוק ולא בבית ..
במדינה מתוקנת ,חייל שמותקף (אבן = נשק ,מטרת ההשלכה = להרוג ,מטרת היריה = להרוג) יורה על מנת לפגוע ולנטרל ..
וכו.. :old_afro:

כל מילה דבש ;)

מנותק aewq

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
תראה יש כמה סוגים של שמאלנים:

1. אנשים שיגידו שמבצע עופרת יצוקה היה במקום וכל העכבוד לצה"ל אבל אם תגיד להם אי רוצה שיהשמידו את כל הערבים הם יגידו לא מה פתאום - יכול לשרת ולדעתי יהיה נאמן למדינה
2. שמאלנים שמרחמים על הערבים בזמן מלחמה וקוראים להפסיק את הדברים אליהם - אנשים שדעתים קצת השתבשה אבל עדיין יהיו נמנים למדינה שלהם
3. שמאלנים בוגדים שמניפים דגלי פלסטין בהפגנות בפנים הארץ וקוראים למדינה רוצחת ולצה"ל רוצחים - אותם יש להרחיק מהצבא וגם מהמדינה ולהאשים אותםם בבגידה במולדת

כפי שנעשה בסין - כתב שפרסם כתבה על התנהלות כושלת של המדינה בזמן רעידת אדמה הוצא להורג ביחד עם הכתבת האמריקאית שהיתה איתו ללא התייעצות עם ארה"ב

:dance: עם ישראל חי!  :dance:

מנותק adirx2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
עזבו שטויות.
במדינה מתוקנת ענת קם לא היתה חושבת לעשות מה שעשתה רק מהפחד.
אם זה היה קורה באמריקה או ברוסיה שנקראות "מדינות דמוקרטיות", היו תולים אותה בכיכר, וטוב שכך.

אנשים כמו ענת קם צריך לתלות, לא צריך לבזבז עליה זמן ובטח שלא כסף, היא לא צריכה לשבת בכלא ולאכול על חשבון המיסים שאנחנו משלמים, צריך לתלות אותה וזהו, כי היא בוגדת.
זה בדיוק כמו לשרוף את הדגל (שד"א בישראל גם לא מחמירים עם זה כשמאות מפגינים שמאלנים קיצוניים / חרדים / ערבים שורפים דגלי ישראל ובסה"כ מפנים אותם משם).
למי שלא יודע באמריקה מי ששורף דגל או מבזה את הדגל בצורה כלשהי סופו מר מאוד, כמו שצריך.

צריך מהפיכה במדינה הזאת.
אנשים כבר לא מבדילים בין שחור ללבן

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עזבו שטויות.
אם זה היה קורה באמריקה או ברוסיה שנקראות "מדינות דמוקרטיות", היו תולים אותה בכיכר, וטוב שכך.

אנשים כמו ענת קם צריך לתלות, לא צריך לבזבז עליה זמן ובטח שלא כסף, היא לא צריכה לשבת בכלא ולאכול על חשבון המיסים שאנחנו משלמים, צריך לתלות אותה וזהו, כי היא בוגדת.
זה בדיוק כמו לשרוף את הדגל (שד"א בישראל גם לא מחמירים עם זה כשמאות מפגינים שמאלנים קיצוניים / חרדים / ערבים שורפים דגלי ישראל ובסה"כ מפנים אותם משם).
למי שלא יודע באמריקה מי ששורף דגל או מבזה את הדגל בצורה כלשהי סופו מר מאוד, כמו שצריך.

צריך מהפיכה במדינה הזאת.
נו ותגיד לי אתה, אתה רוצה כל החיים לחיות בפחד מהשלטון?? אתה רוצה להרגיש מאויים על ידו כל הזמן יומם וליל?? כי אני לא.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נו ותגיד לי אתה, אתה רוצה כל החיים לחיות בפחד מהשלטון?? אתה רוצה להרגיש מאויים על ידו כל הזמן יומם וליל?? כי אני לא.
אם אינך בוגד/אנס/רוצח/שודד אין כל סיבה שתפחד.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
עזבו שטויות.

צריך מהפיכה במדינה הזאת.

בארצות הברית ג'ונתן פולארד היה בוגד אבל לא תלו אותו...

מנותק adirx2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בארצות הברית אני רוצה לראות אותך  מבזה את הדגל.
אתה תסיים רע מאוד, ולא לא תשב בכלא

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בארצות הברית אני רוצה לראות אותך  מבזה את הדגל.
אתה תסיים רע מאוד, ולא לא תשב בכלא

אפשר לחשוב שפה אני מבזה את הדגל...

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אני שירתתי בחיל המודיעין, ביחידה 8200. לאחרונה היו כל מיני אנשים שהתכתבתי איתם ביוטיוב ובפייסבוק, שאמרו לי שזאת הייתה טעות לגייס אותי לחיל מודיעין, כי אני כביכול "מזדהה עם האויב" ולכן בנקל הייתי יכול להדליף לו מידע. יצוין שאלו שאמרו לי זאת היו אנשים ברמה אישית יחסית גבוהה, לא כמה כהניסטים מהתחת. אני מודה ומתוודה שבמהלך שירותי הצבאי עשיתי כמה שטויות (שעל חלקן אני מתחרט), אבל הדלפת מידע למי שלא אמור לדעת לא הייתה אחת מהן. זה אפילו לא עלה בדעתי. מה אתם אומרים?  
בס''ד

אין ספק שלך ולחבריך הנראים כאן בסרטון דלהלן יש''ו שר''י כולל יריב אופנהיימר יש''ו שר''י  יש מקום לשרת את הפת''ח והחמ''ס ואפילו בתפקידי ריגול בכירים, הרי ממילא אתם מבצעים זאת ללא תשלום ומתוך שנאה עצמית לציביון היהודי בכלל !! היות וכך הוא ,אם-כן מדוע שלא תשתכרו מכך מהאוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י ואף תחשפו את הפרצוף שלכם האמיתי כאוייב האמיתי של העם היהודי שידיכם מגואלות בדם מליונים מאחינו ששלחם להירצח בצורה ''דיפלומאטית'' והינכם מצפים ל ''היעלמות הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי'' ח''ו והדבר לא עולה בידיכם המרושעות מזה עשרות בשנים (ואפילו מאות) ! זוהי בהחלט שאלה רטורית ! בוגדים שכמותכם שנראים כאן :

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/203437

יש להניח אתכם מאחורי סורג ובריח במידה ויטו לכם חסד !! שהרי ה''חוק הבולשביקי'' שהינכם הולכים לחשכתו מתיר אף ''עונש מוות בירי'ה'' על בגידה ומסירת מידע בטחוני לאוייב וכל-שכן על שיתוף-פעולה פעיל עם האוייב כפי שעשו הטמאות המשוקצות  ענת קם יש''ו שר''י וכן טלי פחימה יש''ו שר''י !!

לסיכום כל ''שמאלני/ה אנרכיסט/ית '' או מה שתקראו לעצמכם יש''ו שר''י ! הינכם בוגדים בעמכם ובמולדתכם ואף משתפים-פעולה עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י וראשיכם כרתו ברית-דמים עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י עוד מטרם השתלטותכם על היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א בכדי להלחם בציביון היהודי ולנסות להכחידו ח''ו , אלא שהאמ-ת נחשפת והשקרים שהינכם מוכרים לאחינו המסכנים שנופלים ברשתות התשקורתיות שלכם נחשפים ,ואיתם מעשי הרצח המתוחכמים והאכזריים שיזמתם ו/או סייעתם ועודדתם אותם בכדי לרצוח את אחינו הנאמנים שהתנגדו למגמות הרשע שלכם כגון כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ובנו ובני משפחתו זצוק''ל הי''ד שנרצחו בעידוד והכוונה ,ואף שיתוף-פעולה מלא מצידכם !! אתם עוד פיסה של ערב-רב שבע''ה וישועתו תימחה מתחת לרגליו של עם הנצח !! יחי עם ישרא'ל !! תחי תורתנו הקדושה !! מוות לערב-רב הבוגד יש''ו שר''י ולאוייבים הערבים הנאצים יש''ו שר''י !!

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אפריל 25, 2010, 15:59:30 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אין ספק שלך ולחבריך הנראים כאן בסרטון דלהלן יש''ו שר''י כולל יריב אופמהיימר יש''ו שר''י  יש מקום לשרת את הפת''ח והחמ''ס ואפילו בתפקידי ריגול בכירים, הרי ממילא אתם מבצעים זאת ללא תשלום ומתוך שנאה עצמית לציביון היהודי בכלל !! היות וכך הוא ,אם-כן מדוע שלא תשתכרו מכך מהאוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י ואף תחשפו את הפרצוף שלכם האמיתי כאוייב האמיתי של העם היהודי שידיכם מגואלות בדם מליונים מאחינו ששלחם להירצח בצורה ''דיפומאטית'' והינכם מצפים ל ''היעלמות הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי'' ח''ו והדבר לא עולה בידיכם המרושעות מזה עשרות בשנים (ואפילו מאות) ! זוהי בהחלט שאלה רטורית ! בוגדים שכמותכם שנראים כאן :

יש להניח אתכם מאחורי סורג ובריח במידה ויטו לכם חסד !! שהרי ה''חוק הבולשביקי'' שהינכם הולכים לחשכתו מתיר אף ''עונש מוות בירי'ה'' על בגידה ומסירת מידע בטחוני לאוייב וכל-שכן על שיתוף-פעולה פעיל עם האוייב כפי שעשו הטמאות המשוקצות  ענת קם יש''ו שר''י וכן טלי פחימה יש''ו שר''י !!

לסיכום כל ''שמאלני/ה אנרכיסט/ית '' או מה שתקראו לעצמכם יש''ו שר''י ! הינכם בוגדים בעמכם ובמולדתכם ואף משתפים-פעולה עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י וראשיכם כרתו ברית-דמים עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י עוד מטרם השתלטותכם על היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א בכדי להלחם בציביון היהודי ולנסות להכחידו ח''ו , אלא שהאמ-ת נחשפת והשקרים שהינכם מוכרים לאחינו המסכנים שנופלים ברשתות התשקורתיות שלכם נחשפים ,ואיתם מעשי הרצח המתוחכמים והאכזריים שיזמתם ו/או סייעתם ועודדתם אותם בכדי לרצוח את אחינו הנאמנים שהתנגדו למגמות הרשע שלכם כגון כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ובנו ובני משפחתו זצוק''ל הי''ד שנרצחו בעידוד והכוונה ,ואף שיתוף-פעולה מלא מצידכם !! אתם עוד פיסה של ערב-רב שבע''ה וישועתו תימחה מתחת לרגליו של עם הנצח !! יחי עם ישרא'ל !! תחי תורתנו הקדושה !! מוות לערב-רב הבוגד יש''ו שר''י ולאוייבים הערבים הנאצים יש''ו שר''י !!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
בס''ד

ואם נשפוט אתכם עפי קריאות החמ''ס שנשמעו בסרטון '' אלקודס לנא ולא ללכייאנה'' (תרגום-''ירושלים לנו ולא לבוגדים'' ) כאשר חבריך עומדים מאחורי המחבל האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י שקורא את הקריאות הללו הרי שראוי לכם להתאסלם מבעוד מועד ,טרם יפעילו עליכם את ה''חוק המוסלמי המשוקץ'' ''דין מחמד(יש''ו שר''י)  בסיף'' כלומר שאם לא תתאסלמו ייערפו ראשיכם בסיף !!  >:( :'( >:(
חזור בך !! טיפש מטומטם שעבר קורס בחסות שמאלנים במסגרת צבא הגירוש ליהודים !! אנו שחיינו תחת האוייב הערבי הנאצי יש''ו נלמד אותך מה טיבו ויחסו של האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י למי שאיננו מוסלמי טמא ומשוקץ !!  :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :disease: :disease: :disease: :coffee: :coffee: :coffee: :doctor: :doctor: :doctor: :doctor: :doctor: :doctor:

« עריכה אחרונה: אפריל 25, 2010, 18:57:56 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק F-C-B-J

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • על חומותייך עיר דוד הפקדתי שומרים.
בס''ד

אין ספק שלך ולחבריך הנראים כאן בסרטון דלהלן יש''ו שר''י כולל יריב אופנהיימר יש''ו שר''י  יש מקום לשרת את הפת''ח והחמ''ס ואפילו בתפקידי ריגול בכירים, הרי ממילא אתם מבצעים זאת ללא תשלום ומתוך שנאה עצמית לציביון היהודי בכלל !! היות וכך הוא ,אם-כן מדוע שלא תשתכרו מכך מהאוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י ואף תחשפו את הפרצוף שלכם האמיתי כאוייב האמיתי של העם היהודי שידיכם מגואלות בדם מליונים מאחינו ששלחם להירצח בצורה ''דיפלומאטית'' והינכם מצפים ל ''היעלמות הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי'' ח''ו והדבר לא עולה בידיכם המרושעות מזה עשרות בשנים (ואפילו מאות) ! זוהי בהחלט שאלה רטורית ! בוגדים שכמותכם שנראים כאן :

פשוט מעורר הערצה...!
"זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק"

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ציטוט של: F-C-B-J על אפריל 25, 2010, 18:19:29
פשוט מעורר הערצה...!
בס''ד

ידידנו היהודי היקר הי''ו .

אנא אל תעריץ את המשת''פ של הצורר הנאצי יש''ו שר''י הוא זאב ז'בוטינסקי הלימוד המוטעה שגורם לרבים מאחינו להעריץ את אותו עריץ הוא עוד הטעי'ה מצד שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שידיו מגואלות בדם אחינו , את האמ-ת תוכל לדעת מהקישורים הבאים :

http://www.scribd.com/doc/2970118/-

http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=529&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/Herzel.wmv

http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1088&Category=2&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/87.wmv

ציטוט של: F-C-B-J על אפריל 25, 2010, 18:19:29
פשוט מעורר הערצה...!
בס''ד

ידידנו היהודי היקר הי''ו .

אנא אל תעריץ את המשת''פ של הצורר הנאצי יש''ו שר''י הוא זאב ז'בוטינסקי הלימוד המוטעה שגורם לרבים מאחינו להעריץ את אותו עריץ הוא עוד הטעי'ה מצד שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שידיו מגואלות בדם אחינו , את האמ-ת תוכל לדעת מהקישורים הבאים :

http://www.scribd.com/doc/2970118/-

http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=529&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/Herzel.wmv

http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1088&Category=2&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/87.wmv

אנו קוראים להפיץ את האמ-ת !! אחינו היהודים היקרים שנפלו במלכודת הזו של אותם אנשי ערב-רב שידיהם מגואלות בדם אחינו הי''ד חייבים להכיר באמ-ת ולשוב לאחיזה באדמת ארץ-הדודש תובב''א כ ''ישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א '' ולא לטמא אותה כפי שעושים אותם בני עוולה ששיתפו-עולה עם הצורר הנאצי יש''ו שר''י ,בדיוק כפי שהם שר''י עושים כיום עם האוייב הערבי הנאצי שהוא בן-בריתו של הצורר הנאצי יש''ו שר''י (ראה ערך ''חאג' אמין אלחוסייני''  יש''ו שר''י ).
ונזכה במהרה לבנות ההיכל על תילו ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר

« עריכה אחרונה: אפריל 25, 2010, 20:12:42 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ישר כוח הגולה בארץ!!!

מוות לבוגדים!!! - וכן בישראל יש עונש מוות על בגידה.

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ישר כוח הגולה בארץ!!!

מוות לבוגדים!!! - וכן בישראל יש עונש מוות על בגידה.

יש מוסכמה משפטית, שלא מיישמים עונש מוות ולא גוזרים על אדם עונש מוות, ולכן, אין שום משמעות לעובדה שיש בתאוריה עונש מוות על בגידה.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש מוסכמה משפטית, שלא מיישמים עונש מוות ולא גוזרים על אדם עונש מוות, ולכן, אין שום משמעות לעובדה שיש בתאוריה עונש מוות על בגידה.
בס''ד
על כך נאמר ''שמאלנים ! היזהרו בשקריכם!''  :old_lipsrsealed:
מכאן שה ''מוסכמות המשפטיות'' של חבריך שר''י הינן מעל ה''חוק הבולשביקי'' וה''חוק'' איננו אלא כלי בידם בכדי לבצע את ה''מוסכמות השמאלניות המשפטיות'' ! ובאם ישנה סתירה כלשהיא בין ה''מוסכמות השמאלניות המשפטיות'' לבין ה''חוק הבולשביקי המפורש'' הרי שה ''מוסכמות השמאלניות המשפטיות'' תכרענה את הכף !! בקיצור מה שמכונה בעול-ם ''רפובליקת בננות'' (מונח שנוסד ע''י ריצ'ארד ניקסון יש''ו שר''י) !! ואם כך , הרי שמכאן נחשף הפרצוף האמיתי של בתי הבושת(המשפט) של שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! O0 >:(

הגולה בארץ :)
בס''ד