יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
למה כתבו שהוא כופר?
sarit:
סרטון של מיכאל לייטמן
מה הוא אמר שכתבו שהוא כופר ?
sarit:
עכשיו אני קוראת עליו כנראה ש"הרב" מיכאל לייטמן שייך לכת צריך להשמר ולהזהר הגעתי לאתר שלו כי חפשתי על שעורי קבלה :old_undecided:
האם אתם יודעים על אתרים "נורמלים" ששם אפשר ללמוד קבלה?
benjo_k:
בס"ד
בשביל מה לך ללמוד קבלה? אם מעניין אותך כל הנושאים של גלגול נשמות עולמות עליונים וכו' את יכולה לקרוא ספרים בנושא. אבל קבלה ממש?! מה את רוצה ללמוד זוהר? או כתבי האר"י? את מבינה שקבלה זאת תורת הסוד? כלומר עד שאת לא שולטת בפשט, רמז ודרש את לא יכולה להכנס לסוד.
שזה ה- פרדס (פשט רמז דרש סוד) את רוצה ללמוד שמות קודש של מלאכים? או לעשות עליות נשמה? וקפיצות הדרך?חחח אני מציע לך לעסוק בסיפורי צדיקים...או ללמוד תניא וכד'.
בכל מקרה אם את ממש ממש רוצה אני יכול להמליץ לך על ספר שלוקח את הקורא למסע קסום בעולמות עליונים אבל אני מבהיר מראש הוא לא קל לקריאה כלומר לא כל אחד יכול לקבל את הדברים... לפעמים האמת מבהילה (כל מה שקורה למעלה) אז תחליטי בעצמך אם את מוכנה נפשית.
שם הספר - "הרוחות מספרות" למקובל האלוקי כמוהר"ר יהודה פתיא זיע"א בחלק - יחזקאל (בסוף הספר)
sarit:
מעניין אותי לקבל פרשנות נוספת על הדברים שאני מבינה (וגם זה חלקי ) מפרשות השבוע וגם ולהבין לעומק את המשמעות של האותיות בעברית בין היתר...
תודה על ההמלצה הספר נשמע מבעית חח כרגע אני אסתפק בדברים "קלים" יותר לעיכול :old_smiley:
benjo_k:
בס"ד
O0
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה